Kişilik & Karakter Hayatta sizi tamamlayan üç sey nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süper 🌸 Hayatta sizi tamamlayan üç sey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. İşim, ailem, hayallerim 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Enerji, süper enerji, hiper enerji 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Ailem, kişiliğim ve sevgim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Sigara, şarkı , filmler, başka tamamlayan bir şey yok şu an için. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben kayfim ve kahyası nasıl istersek öyle 😄 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Düşündüm de beni tamamlayan 10 tane şey bile yok. Yarım hissediyorum 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karakterim, kalbim ve sevdiklerim… 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. İnanç, düşler, yalnızlık. 0 0 Yorumla
Maskelimucize Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 56% +1 yıl Motorsikletim kamp sandalyem kahve 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. VicdanSadakatAşk 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Ben , kendim ve özüm 😂 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Hayallerim , özgüvenim , karakterim 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Duruş, sadakat insan olmak. 0 0 Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben ve ruhum. İki şey yetiyormuş. 0 0 Yorumla
87modelinsan Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı. Viski, sigara, Coco. 0 0 Yorumla
dişiaslan22 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı. Aşk para cocuklarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İşim, ailem, hayallerim
Enerji, süper enerji, hiper enerji
Ailem, kişiliğim ve sevgim
Sigara, şarkı , filmler, başka tamamlayan bir şey yok şu an için.
Ben kayfim ve kahyası nasıl istersek öyle 😄
Düşündüm de beni tamamlayan 10 tane şey bile yok. Yarım hissediyorum
Çay, sigara, dürüstlük..
ben keyfim kahyası
üç olduk..
Karakterim, kalbim ve sevdiklerim…
Cesaret netlik samimiyet.
Cizdanim telefonum anahtarim
Annem, babam, kardeşlerim
İnanç, düşler, yalnızlık.
Yemek yapmak,
Anime izlemek,