Mesele instaya giriyorum linç yağmurları bazıları zorbalıma ezikleme şahsen kırılıyorum karşıdaki insan nasıl kırılmasın
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kalp kelimesi lügatlarında da bedenlerinde de yok ondan
Neden geneli böyle anlamıyorum kalpte yok ta denmez mesela bazı insanlar arkadaşım dedi kişileri dost olarak çevresini düşman olarak görenler bile var bazen en yakın arkadaşı eski sevgilisi olayı oluyor ya en yakın arkadaşı dedin kişi sırrından bıçaklıyo o zmn merak ediyorum ne yapıyorlar
Ne için seni zorbalıyorlar veya ne için linçliyorlar
Mesela Instagram yorumlarımı eş geçicem zaten çoğu sadece kendini güzel ya da yakişikli olan insanlara karşı bi linç ve ezikleme gibi yorumlar var türk insanında ağırlıkta ona dikkat ettim mesela bende bir oyun oynadım tabi benim suçumda var yemek hazırlamak için gittim unuttum oyunu sonra telefona tekrar bakarken mikrofondan benim hakkımda küfür hakaret hatta hesabımı banlamaya çalışmışlar bu arada bunlar 2 dk da gerçekleşıyor mikrofonu açıpta konuşamadım çok kırıcı cümleler söylediler ve hala etkisindeyim morelim bozuk neden bu kadar duygusuzlar anlayamıyorum
Oyunda mikrofonu kapat öyle oyna yorumlara çok takılma yorum yapanların çoğu karşına geçse eli ayağına dolaşacak insanlar takma kafana milleti kudurtmaya bak
Mikrofonun ve sesim kapalı zaten genelde ama bazen ne diyolar diye duymak istedim bildin erkeklerde dahil bana ağır hakaretlerde bulundular benimle yaşıt değiller çoğu tabi 35 yaşında bile var ve ben yeni başlamiştım oyuna beni eziklediler işte bilmiyorum biz rozet liyiz sana burası çok layık değilsin falan kibirleri gerçekten beni üzdü
Herkes iyi oynayacak diye bir şey yok oyun zaten senin kademene göre insanlar seçiyor sende bakma onlara çok güzel oynasalar emin ol orada olmazlardı kendini niye üzüyorsun iyi oynamayabilirsin bu suç değil
Hyr oyun benim için hiç sorun değil ezikleme leri beni üzdü bu arada oyunda rozet vermelerinin temeli para veriyorsun öyle veriyorlar rozetler yani iyi oyun oynuyosun diye vermiyolar fakat kibir ve egoları beni hem üzdü hem sinirlendirdi
Parayla alınıyorda sende mikrefonu aç lan köpek paranla alıyorsun konuşma de
Ya adamlar 35 40 vardır ama diyemedim o an kırıldım çok çıktım hemen sonra pişman oldum o kişiye mesaj atıp bi güzel cvp verim dedim hesabımı bulamadım öyle kapandı konu şunu anlamıyorum genel olarak TC insanların geneli mi kırıcı zorbalyıcı konuşıyor bu genel olarak mı normal ben mi çabuk kırılıyorum anlamış değilim
İnsanlar ne söylediklerini bilmiyorlar 35 40 olsun ne fayda
Şöyle sırf seviyem onların ki gibi değil diye kovdular ben de sinirlendirmek adına bilerek oyundan çıkmadım o kadar laftan sonra başımı eğip gitmek istemedim ben çıkmadım diye oyunu başlatmadılar bu arada oynasam da problem değil çünkü oyun 2,3 dk da bitiyor hemen kimsede bişey kazanmıyor fakat bu küçüçük mesele için bir insanı kıramam ben onlarım kolay kırması gerçekten kortucu
Sen oyunu normal sade oyna takımlı girme tek gir
Genelde mayaları bozuk oluyor Türk insanların
Kusura bakma alındıysan ama genel böyle karşıdaki insanı düşünmeden linç hakaret.. Kendim için demiyorum çoğu insana göre böyleler bazıları gruplaşıyor dostum diye diğer çevredeki insanları düşman olarak görenler de var
Popüler kültür köleliği
Nasıl yani anlamadım hyr genel olarak Türk insanı neden bu kadar sorunlu oldu anlamadım mesele çoğu kişi kendini öven fotolar paylaşıo buna bir milyon linç geliyo iltifat eden bile olmuyor aşağılık kompleksi mi
Genel olarak her yaşta var bu
Hyr yurt dışında çığu insan iltifat ediyor bakıyorum çoğu yabancı yorumlarada ama burdaki insanlar üstünlük kurma derdinde sebebi ne
Dediğin gibi aşağılık kompleksi çünkü millet hep birbirini ezme derdinde
Niye peki anne babadan mı kaynaklı bazı ebeveynler diğer çoçuklarla kendi çoçuklarını karşılaştırıyor kendi çoçunu küçümseyen anne babalarda var ondan çocuk aşağılık kompleksiyle mi büyüyor
Aynen öyle ve tabi ki akrabalar da var ayrıca okulda veya dışardaki akranlardan da etkileniyorlar
Ama bence yüzde 80 i anne babada bitiyor çoğunlukla Türk insanı karşılaştırmı ezikleme duygusunu kendi çoçuklarınada yansıtaniliyor ilerde o çoçuk özgüvensiz fakat kendini güçlü göstermek için ego yolunu seçiyor çopu bence TC kzı veya erkeği bundan dolayı egoist olabilir ama tabiki kızlarda daha ağırlıklı
Hepsi birbirinden beter inan ki
Neden peki bu yeni nesil böyle eski nesil kendi koşullarla nasıl hayatta kalmayı ya da yaşamayı öğrenmiş bir nesil şimdiki nesil ise anne babadan medet umuyorlar yan gelip yatıyorlar
Teknoloji ve ona olan bağımlılık ama ayrıca sanal aşklar flörtler de var
evet çoğu kişinin duygusu yok
ben kırılmam linçleyin la beni
Duygusuzluk bı yana görgüsüz oldu
Görgüsüz derken
Gözleri hep gosteriste olan
Tc kızlarının geneli aşırı açık giyinmeye başladı artı erkeklere sünen kızlar bile gördüm erkeklerin ise çoğu artık paralı kız istiyor ve geneli Titchener kızları gibi trip egolu olmaya başladılar
İşte saçmalık da burada zaten sonra çok pişman olacaklar
Yani demek istedim yeni nesil anne baba olması biraz zor olmaz demiyorum ama boşanma bu sebeblerden dolayı olabilir mesela bişey daha söyliyim kızlarda başka bi kızı kıskanma olayı varya erkekte de var bu durum bence artık😁 niye diyeceksen bence erkeklerde kızlar gibi hemcinsini kıskananiliyor bir ara erkek hedabı açmıştım tabi yakışıklı bir erkek koymuştum bu arada bir oyunda koydum erkek slüetli bir foto oradaki erkekler de baya benimle uğraşmışlar dı hatta kıskançlıktan oyun beni öldürmeye odaklarmışkardı çok komite gitmişti
Yaparlar
Takma boş ver