Türkiye'de 15 Aralık'ta soğuk havaların yurdumuza giriş yapması bekleniyordu ancak Avrupa Orta Vadeli Hava Tahminleri Merkezi'nin sisteminde 15 Aralık için Afrika sıcak havası belirdi.

Türkiye'de 15 Aralık'ta soğuk havaların yurdumuza giriş yapması bekleniyordu ancak Avrupa Orta Vadeli Hava Tahminleri Merkezi'nin sisteminde 15 Aralık için Afrika sıcak havası belirdi.

Kış ortasında sıcak hava dalgası ilginç bir durum. İklim değişikliğinin etkilerini her geçen gün daha fazla hissediyoruz. Bir yandan hava ısınır diye sevinenler olabilir, ama bu tür anormal hava olayları aslında düşündürücü. Doğaya daha dikkat etmemiz gerektiğinin bir işareti.
Isınsın üşüyorum..
Cevap
12Cevap
Bence çok güzel olur arada kış arada yaz yaşayalım hem aile ekonomimize de destek olur...
soğuk sevmiyorum bu yüzdende sıcak daha güzeldir.
Şu stand up yapan afrikalı çocuğa katılıyorum. Ne zaman hava sıcaklasa hemen yapıştırıyorlar ''Afrikadan gelen sıcak hava dalgası'' diye. Belki de bizi kekliyorlar.
Olumlu ve süper olduğunu düşünüyorum sıcak iyidir zarar gelmez soğuk zararlı Afrikaya sevgiler selamlar
Ulan ben de sabah sabah diyorum, bu hava niye bu kadar sıcak diye.
Daha erken gelmişler.
O gün gelsin de çok değerli düşüncelerimi arz ederim efenim.
Hava gayet güzel şu anda da. Daha fazla da ısınmasın.
Hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Bu gün Bursa 21 derece görünüyor ve kış mevsimi için normal değil.
Çok güzel umarım olur
Olabilir mevsimsel iniş çıkışlar
Sıcak olacak bu aralık diye düşünüyorum
Soğuk iyiydi ya
Ayy inşallah 😅
Bunu bahane eden kardeşlerim neyse..
Ne ara gelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?