2011'den bu yana Suriye iç savaşını takip ediyorum, bu video hiçbir şey. Muhaliflere terörist diyen, Esad'ı savunan puştları Esad'a vermek lazım.
Çocuğu katlediyorsun, anladık;
— Kuşçubaşı Eşref Bey (@_Kuscubasi) December 7, 2024
Anasını arayıp dinletmek nedir?
Esed’in mezhepçi katillerini anlamak adına ibretlik. pic.twitter.com/By6oh7uvo9
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bir de her b%ktan amerikanın işi diyen an%davallar var terörist diyenleri ise empatiye davet ediyorum gerçi onlarda bu da yoktur.
Bunların kitlesi belli, Ya İrancı ya da Kemalist oluyorlar.
allah tamamını ıslah etsin ya da etmeyecekse de bildiği gibi yapsın diyorum baksana ne kadar kemalist takılan herkes ne varsa sırf para için ülkelerini terk etmeye başladılar
Heralde, oranın esadcıları buranın kemalistleri, putlar orada yıkıldı ve kaçıyorlar. Allah ıslah etsin diyemiyorum, direkt helak etmeyi nasip etsin diyelim
amin ecmain
Gadafi mi yoksa isyancilar mi.
Saddam mi yoksa isyancilar mi.
Esat bir zalim diktatör olabilir ama onun altinda Suriye'de bir düzen vardi ve azinliklarin hakki korunuyordu. Aynisi Saddam ve Gadaffi icinde gecerlidi.
Nasil Libya ve Irak amerika destekli devrimlerden sonra cökme noktasina geldiyse Suriyede aynisi yasanacak.
Ayni filmi baska aktörler ile tekrar ve tekrar izliyoruz iste.
Ciddi anlamda ahmaksın, düzen ve azınlıkların korunmasından bahsediyor. Libya zengindi ve Kaddafi halkını katletmedi. Esad hem katletti, hem sünnilere işkence etti hemde ülkenin yarısını kaybetti. Biraz akıl yok şu ateistlerde
Kaddafi sadece kendi halkini bombalayip, öldürmedi, iskence bile ediyordu kendisine muhalif olanlari.
Suriye'de iskence ve ölüm bitmeyecek. Kafa kesen terörist bir örgüt orada medeni, insan haklarin güvence altina alinan bir devlet kuramaz. Kursa kursa bir yeni Afghanistan kurarlar.
Önümüzdeki sene Suriye'de kiz cocuklarin okumasi yasaklanir. Kadinlar yanliz ve basi acik disari cikamazlar ve 9 yasindaki kiz cocuklari 50 yasindaki adamlara verilir.
Sonra bazilarin gözü acilir ve Esadi tekrar aramaya baslarlar ama tren kacmis olur.
Aslanlar Esad'ı kovdular
Osmanlı toprağı göz bebeğimiz Suriye yine özgür olacak Allah'ın izniyle
İkisi de aynı b*kun laciverti
Esad