#süpersoru #keşfet #popüler #fenomen
Şeriat mı geliyor?
#süpersoru #keşfet #popüler #fenomen
elhamdulillah ☝️☝️💡💡

Turkiyede de "BERKCAN"dan gecilmiyor 🤮
#berkcanlargayolur #seriatgeliyor #hedef2053 #osmanligerigeliyor
Kolay Kolay Şeriat ABD Avrupa ve İngiltere gibi ülkelere gelmez Çünkü yeni nesil gençler hiçbir dine inanmıyor yani ateist sadece yaşlılar inancını yaşıyor o kadar batıda çoğu kişi kiliseye bile gitmiyor Ama şu kadarını söyleyebilirim belki resmi olarak tıpkı Arabistan gibi resmi Müslüman şeriatı yok insanları da bizim gibi Allah demiyor namaz oruç vs. yok batıda fakat Müslüman gibi yaşadıklarını söyleyebilirim ve batıda çoğu insan kuralcıdır bana kalırsa gerçek şeriat resmi olmasa da batıda var Arabistan'da veya Afganistan'da değil Türkiye'de ise hiç yok Neden mi? Çünkü orada hiç kimseye ayrıcalık tanınmıyor ve cezalar çok ağır Örneğin Müslüman bir ülkede vergi kaçakçılığı (eğer zenginsen) yapabilirsin kimse seni kodese tıkmaz Ama batı ülkelerinde bunu yapamazsın Onun dışında batı ülkelerinde özellikle Türkiye'de Kadının beyanı esastır 6284 vs. kadını ilah olarak gören cinsiyetçi kanunlar yoktur ve kadın suç işlediğinde gözünün yaşına bakmaz devlet hapse atar Bu iki örnek bile gerçek şeriatın batıda olduğunun bir örneği Doğudaki (özellikle Arap ülkelerindeki) şeriat ise sahte ve din baskısından öteye gitmez Zenginler kayırılır fakir ve garibanlar ceza görür Batıda ise böyle bir şey yok Yani Müslüman ülkelerdeki kanunlar zenginlere ve itibarlı kişilere çalışmaz aksine fakire çalışır batıda ise herkese batı hayranı değilim batıyı örnek almam ama gerçek bu hiçbir Müslüman ülkesinde adalet yok ve olacağını zannetmiyorum çünkü bu düzen değişmez böyle gelmiş böyle gider
Aman gelir gelmez ilk gününde Tekfirci/Mükeffirler nelere mi sebep olmaz. Kaç tane kişinin nesiller boyu belini dinsiz dindarlar kırdı. Fethettiği yani başladığı Miladi 570'beri insanlığın Tekfire uğrayarak yani dinden soğutarak 7/24 saat Anandan emdiğin sütü her yönden gelişigüzel burnundan getirir.
Şaşırmadık İslamiyet bi açıdan göçlerle bir açıdanda fikren abd ve avrupa ülkelerinde yayılma emareleri gösteriyor. Özellikle Gazze olaylarında bu ülkelerin çoğunda İslamiyet nedir sorusu gündeme geldi ve pek çok insan İslama geçti. Zaten İsraile yönelik yoğun protestolarda da bunu gördük Batı İslamlaşıyor.
Avrupada ve Abd de İslamiyetin yayıldığını biliyoruz zaten İstatiklerede yansıyor Dinsizlikten geçiş var. Bunun yanında bu ülkelerde Göçlerde vardı haliyle buda İslamın yayılışını hızlandırmaya başladı tabi Şeriat avrupaya abd ye gelir mi bilmem çok daha fazla yayıldığında olabilir.
Cevap
6Cevap
Hayır gelmez reis
hayirlisi reis
O biraz sıkar ne kadar dindar kesim varsa o kadar da dini yüzeysel yaşayan kesim var , türkiye ne olursa olsun güçlü bir ülke şu an chp nin açtığı kreş vs kapatma moduna girdiler ama süleymancılar, nurcular gibi bir sürü tarikat var yani adama sorarlar sen hayırdır diye şeriata karşıyım çünkü toplumu cahilliğe sevk ediyor ama hırsızlık yapanı çocuklara dokunanı idam etseler hani buna karşı da çıkmam çok yozlaşmış bir haldeyiz çünkü..
Çoğunlukla oluyorum ne hikmetse akil olmanın yolu bir😂
Alkışlıyorum
bu kadar saçma bi soru ve anket görmemiştim. insanlar çocuklarının adını muhammed koyuyorlar diye olayı hemen şeriata siyasete bağlıyorsunuz. zaten ülkemizde bu tür ayrımlar ve çirkin davranışlar her gün arterken bu şekilde konularla daha da ortalığı karıştırmayın. (benim fikrim)
Şeriatin geleceğini sanmıyorum da diyelim ki geldi ve yahut da gelmedi, bu bizim kardeşlik duygularımızı yitirerek kategorilere, sınıflara ayrılmamıza neden olmamalı. Dünyada zaten fazlasıyla ayrım var, buna bir de biz çanak tutmayalım.
hyr ingilizler uremiyo, ordaki orta dogulular araplar masallah ucer beser doguruyo zaten. muhammet ismi bu yuzden coktur diye dusunuyorum
Şeriat gelirse hepiniz taşlanırsınız hadım olursunuz
Görürsün olur mu olmaz mı
Pp resmi hiç öyle demiyor ama ki menzilde olman seni günahsız yapmaz
Müslüman değilim, laikçiyim ama müslüman düşmanı da değilim saldırırlar şimdi
Teşekkür ederim
Kişi laik olmaz, olamaz. Devletin sistemi laik olur.
Mustafa Kemal'in Askerleriyiz !
Bu saatten sonra istesende gelmez
İngiltere'yi mülteciler basmış. Onlar bile oranının daha iyi olduğunu kabul ediyorlar.
yok aga laikler en iyisi
Gelmez gelmesin de
gelmez
Gelmesin
Elbette
allah bilir
Allah'a şükür müslümanım
Biz berkecandan devam
Ben Müslümanım laik değilim.
Elhamdülillah bizde öyleyiz ama sistem laik Mustafa Kemalin Askerleriyiz !
Erdoğan öldükten 5 yıl sonra şeriat gelecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?