43 Yaşında 14 çocuğu, 2 gelini ve 2 torunu bulunan bir vatandaş sosyal medyada gündem oldu.. Ordu’da yaşayan Sevda (40) ve Harun Kıv (43) çifti, 14 çocuğu, 2 gelini, 2 torunuyla aynı evde yaşıyor. Harun Kıv, “Evin içinde şaka, şamata, gırgır eksik olmaz. Canımız hiç sıkılmıyor, zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz” ifadelerini kullandı.
1 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aayyyy, Yüce Zeus korusun bu nedir😨
Zeus bile kendi yediği haltları bunun yanında solda sıfır kabullenir
@cglakinin valla doğru
O evde hiç iş bitmez ne çamaşır ne bulaşık ben evin içinde sessizlik tercih ederim kafam kaldırmaz sürekli bir gürültü ve hareketlilik bana göre değil otursan oturdu olur yatsqn yattı olur eline telefon alsam bütün gün elinde telefon oturuyor derler
Resmen kreş yuvası tam bir işkence
Kimsenin özel alanı yok
Çocuğun vardır anlarm gelinler zorla tutuluyor resmen böyle hayat mı olur
Kalabalık aileler iyidir ama bu kadarı aşırı aşiret mi bu bünye de kaldırmaz kafa da
Benim kafam kaldırmaz, böyle kalabalıklara gelemem, ben sakin bir hayat istiyorum. Özellikle eltilerimle, görümcelerimle ve kayınlarımla aynı evde yaşamak tam bir işkence olur. Eltilerimle aynı evde yaşamaktansa, kayınvalidemle aynı evde yaşamayı tercih ederim. Elti kelimesinden o derece nefret ettim.
Kalabalık ortamlarda bulunmak istemem, evli olsaydım ikiden fazla çocuk ta istemezdim. İnsanın kendisine ait özel alanı olması gerekiyor ruh sağlığı için vazgeçilmez önemde. Kınamıyorum, sadece tasvip etmiyorum benim tarzım değil 🙄✌️
Benimle birlikte 3 kişilik bir ailemiz var. Şöyle bir ortamda kafayı yerdim herhalde
Karıyı kuluçka makinesi gibi kullanmış Türkiye'de sıradan bir aile şaşırmadık
hadi çocukları anladım da evlenenleri neden hala yanınızda tutuyorsunuz? aaayyy bayıliciimmm
Kadın 5 doğum yapsa 4 kere üçüz, 1 kere ikiz doğurmuş olması lazım. Vay anam vay çekilmez yaa
Adam 43 yaşında dede olmuş benim annem 45 yaşında beni hala bebeği gibi seviyor 😂
Evet bende Samsunluyum. Samsunlular kalabalık oluyor herhalde😂
Maşallah 2 tane futbol klübü kurmuş resmen durmamışlar paso çalışmışlar😂😂
o nasıl bir rahimdir yahu? o nasıl bir testistir abi?
Ne güzel aile ya. Maşallah Allah bereket versin ocaklarına.
Oha nasıl ya kesin ortak kullanım alanlarında kuyruk oluşuyordur 😃
Ben tek yaşıyorum
benim de beş abim dört amcam var kimse yanıma gelemiyor
Allah komşularının yar ve yardımcısı olsun
ailem yok benim. ama çok kalabalıkmış
hayır sadece annem babam var
10.5 yıl hamilelik yaşamış, yazık
ben tek yaşıyorum mutluyum
Ben de bizi büyük aile sanıyordum 😂😂
Hayalimdeki olay 🤭🤭🤭
kabalık değil iyi ki
Okul kurmuşlar