Evet gitmeli
Gitmemeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ülkemizde 7 milyon Suriyeli var. Bunların 5 milyonu kayıtlı 2 milyonu kaçak. 5 milyon kayıtlı olan Suriyelinin 2.5 milyonuna vatandaşlık verildi. Suriyelilerin doğum oranı 5,3 iken biz Türklerin ise 1,3. Eğer ülkemizde kalmaya devam ederlerse 2040'ta sayıları 21 milyon olacak. Suriyeliler Türkiye'ye birsürü zararı var. İşsizlik, yüksek enflasyon, ekonomik kriz, sağlık ve eğitim sisteminin çökmesi, barajdaki suların azalması, iç savaş tehdidi, Türkiye'nin demografik yapısının bozulması gibi şeylere sebep oluyorlar. Ülkemizdeki 13 milyon sığınmacı ve kaçak ülkelerine gitmeden ekonomik krizden tut sağlık ve eğitim sisteminin çökmesi gibi sorunlar azla çözülmez.
Suriyeliler ile ilgili bir sorun yok aslında asıl sorun suriyedeki işe yaramaz kitlenin türkiyeye yığılması. Bunların içinde bazı örgütlerle bağlantılı kişiler olmadığının garantisini de kimse veremiyor. Suriyeli elit ve kültürlü kitle türkiyeyi terk edip avrupaya gidiyor zaten. Avrupada bunların isteklerini karşılıksız bırakmıyor. Gaspcı, torbacı kitlede bize kalıyor.
Avrupa'dada ise yaramaz kitle var. Ama suç işlemiş tüm Suriyelileri ve Afrikalıları Türkiye'ye yolluyorlar.
Cevap
9Cevap
evet gitmeliler
Gitse nolur herşeyimizi bozdular sözde din kardeşlerimiz
neden istedğine dair ayrıntı vereydin iyiydi.
Sen istediysen konu kapanmıştır, hemen gönderelim
Yakında gidecekler merak etme
Kesinlikle gitmeliler
Gitmeleri gerek
Katılıyorum
gitmeliler tabii hem de hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?