Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar dar görüşlüsün. Sen bir ımparatorluk bakiyesi ülkede yasiyorsun. Turkiyede sadece türkler yok pek cok millet var. Ben 100 yil önce balkanlardan göçmüşüm sen kimbilir nereden gelmesin kökenlerin neresi. Zaman icinde turkiye de yasayarak türklesmisiz. Su son 100 yilın 150 yilın dayatmasidir ulusalcilik. Insanlari nasil da güzel dusman ediyorlar birbirine. Bence gitmesi gereken suriyeliler degil. Her toplumun, irkin, ahlaksiz olanlari, kötülük yapan basibos serserileri sürülmeli toplum icinden. Bu düşüncene göre ülkene hic kimseyi almamalı ve hic kimsenin ulkesine gitmemelisin. Almanya da türk düşmanları kac tane türkü öldürdü yaktı katletti türkler gitsin diye... iyi bir sey mi sence? Yunanistan sürekli insanlari öldürüyor... insan denilen varlik Allahin yarattığı en değerlisi. Ülkesinde savas olan insanlarin canı, namusu, yasam haklari seninkinden daha mi değersiz? Senin canakkale sehitliginde halepli sehit, musluman hindistanlı , pakistanli sehit bile varken neyi kafasini yasiyorsunuz? Irkcilik yapan bizden degildir demis peygamberimiz (sav) sen kimlerdensin? Senin ülkende degil savas yangin çıkınca bile ona buna help yazıyorlar savas ciksa ayak tabanlarini bi yerine vura vura ilk sen ve senin gibiler kacarsiniz.. yanlis olan cok sey var evet düzensiz büyük bir göç dalgasi yasandi. ama canlarini evlatlarini kurtarmak icin kim olsa kacardi. Deprem olunca insanlar sehirlerinden kosarak kacmadi mi? Onlarin baslarina her gün füzeler yagdi.. evleri aileleri paramparca oldu. Onlar da istemezdi senin ulkene gelmeyi gelmek zorunda kaldilar... savastan önce kac suriyeli tanimistin? Yoklardi. Merakli degiller sana. Mazlum insan muhtac insan görünce hic mi gözünüz yasarmiyor? Tabi devlet olarak farkli çözümler uretilebilirdi bu sekilde olmayabilirdi. Ama neyse diyecek bir sey yok.. ülkeleri istikrar kazanmadı. Biraz dünyayı okuyun orada bir ekonomi yok bir düzen yok sehirler yikik harabe yeniden yapacak bir hükümetleri yok onlarin basindakilerin yöneticilerin niyetlerini bilemeyecek kadar islamdan ve kültürden uzaksin. Istedikleri sey zaten vaadedilmis topraklari müslümanlardan temizlemekti. Yani kasitli olarak o ulkede herkes ölsün istiyorlar. Sen kendin icin bu yasam sartlarini ister miydin?
259 Yorumla- +1 yıl
Tipe bak arap mültecileri savuncam diye roman yazmış bir de. Türkiye'nin mevcut ekonomide 12milyondan fazla mülteciye bakacak gücü yok artık. Araplar bizim din kardeşimiz değildir, tarihte hep sırtımızdan vurmuşlardır ileride de öyle olacak. Kendi ülkerlerinde savaş falan da yok, burada senin benim vergilerimle bedavaya yaşıyorlar. Bir gün ne idüğü belirsiz bir mülteci seni veya kızını taciz etmeye kalkışsa yine böyle savunacak mısın?
- +1 yıl
Şu konuya değinmek istiyorum. Ülkemiz şu an imparatorluk durumunda değil. Moğolistan da imparatorluktu fakat şu an kendi çapında ülke hani. Makedonya da imparatorluktu. Örnekler çoğaltılabilir. Neyse göçmen konusuna gelelim. Afrikalı göçmenlerde var ülkemizde kim onlardan şikayetçi oldu bu zamana kadar? Kimse niye adam gibi duruyorlar insan gibi duruyorlar. Suriyeli vb. bakıyoruz, çocuk istismarı, sözlü taciz, laf atma, sarkıntılık, öldürmek, darp etmek, yaralamak, bayrağımıza saldırmak vb. Sen bir ülkeye geliyor ve sığınıyorsan insan gibi durmak zorundasın. Hem 3.5 atarak ülkesinden kaçacak vatanına sahip çıkmayacak hemde sığındığı ülkede pişkince davranıp saygısızlık yapacak? İnsan şöyle düşünür ben bu ülkeye sığındım adam gibi durmam lazım diye.
Suriyeden kaçanların çoğu zaten askere gitmemek için geldi. Sanıldığı gibi bir savaşta yoktu ülke iyi durumdaydı hatta bizden bile iyiydiler. Amerikan kışkırtmasına geldi bazı kesimler savaşanlar savaştı öldü, diğerleri de fırsattan istifade ülkeden kaçtı çoğu da bahaneden ötürü. İstediklerine dönüp bayramlaşmaya gidiyorlar nedense. Bide Suriyeliler madem bizim kadınlarımızın giyimine takılıyor bu kadar hani niye gizlice foto video çekiyorlar? Niye sarkıntılık yapıyorlar? Gitseler ya İran'a, Irak'a filan onlarda sınırlarında ya da Arap ülkelerine gitsinler onların kültürüne daha uygun. Burası rahat geldi tabi işlerine gelmiyor. Çoğu zaten asker kaçağı bizdekilerin.
Bizim insanımız ırkçı değil insan gibi durana kimse bir şey demiyor ırkçı olsaydık Afrikalılar çok daha önceden gelmişti ekmeğinin peşinde olan adam gibi duran o kültüre ayak uyduran var, ekmeğinin peşinde olmayıp kadınlara asılan istismar eden çocuklara taciz edenler var Suriyeliler Afganlar gibi.
- +1 yıl
Çok güzel anlattınız helal olsun demek sizin gibi böyle düşünenler insanlar iyi varlar 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏💯💫
- +1 yıl
Örnek çoğaltılabilir en basiti ateist olan Çinliler, Japonlarda var budistlerde var hani kimse bunlardan şikayetçi değil. İnsan gibi duruyorlar yani umursamazlık veya ırkçılık yapan yok. Suriyeliler insan gibi durmadıkları için insanların tepkisi doğal. Bende istemiyorum onları. Ayrıca ekonomiye verdikleri devasa zararda var. 2 yılda alım gücümüz %50 düştü. Kiralar fırladı vb. Bu derece taşkınlık yapan bir topluluk zaten çok çocuk yapıyor yarın öbür gün bunlar nüfus artınca daha çok başa bela olacak. Zafer Partisi reklam yayınlamıştı vaktinde bence izlemelisin. Sessiz İstila.
https://www.youtube.com/watch?v=EpPo5vjC2bE&t=1s - +1 yıl
Abla ne güzel açıklamış ne beyinsiz insanlarsınız
Cevap sahibi+1 yılCocuk tacizi diye tutturmussunuz. Ben bu ülke de teyzemin balikesirli kocasi tarafindan istismar edildim cocukken kendi evimde, teyzemin evinde. Hesap soran olmadi. Hukuken de bu ülkenin savcisi benim davami düşürdü siz ne anlatiyorsunuz? Ucim kuruluşunu
bi arastir senin ülkende kac türk öğretmen elinin altındaki cocuklara taciz tecavuz ediyor bi öğren demek ki neymiş? Problem yasalarda, hukukta imiş. Her milletin ahlaksizi da var ahlaklisi da. Alınlarinda yazmıyor ne mal oldukları. Senin kanunların öyle caydırıcı olacak ki bir vakadan sonra köpek gibi titreyecekler zarar vermeye hem vatandas olan hem yabanci olan korkacak cezalardan.
Cevap sahibi+1 yılAfrika demissin. Onlarin kendi ülkelerine bir bak. Bu kadar cahil olma. Onlar yillar icinde kac kisi geldiler? Sana bir afrika ülkesi göç etti mi? Hayir ülkenin yuzde 5 i bile gelmedi. Azınlık kaldılar. Böylesine büyük bir göç hicbir toplum üzerinden yasanmadi bizim ülkemize bu savasa kadar. 3 milyondan fazla insan birkac yil icinde geldi. Bu cok zor bir durum göç alan ülke icin de zor göç edene de zor. Senin ülkende türkler tarafindan kac suriyeli tacize ugruyor ve sesini cikaramiyor biliyor musun? Kiracı aldığı ailenin 14 yasindaki kizina tecavuz eden türklere ne diyeceksin? araplarin ihanetine gelirsek... ingiliz ajanlarin yazidigi tarih kitaplarini okursan seni hep böyle guzel güzel kandirirlar... ben arap sevici falan degilim. Hicbir ahlaksizligi da savunmam. Ama biraz oku... ingilizlerin oyunlarını, oryantalist ne demekmis öğren. Yahudilerin yüce amaclarini biraz öğren. Senin ulkende niye pkk var? Doğuyu niye bizden koparmak istiyorlar? Çünkü bizim ulkemizin de bir bölümü vaad edilmis topraklarin icinde. Ve orada kaos savas ölüm bitmesin istiyorlar. Biz yakin cografyadayiz. Senin ülkende de satilmislar vardi. Araplarin icinde de satilmislar vardi. Mesela bi sefif hüseyin kimdir arastir biraz. Kendi iclerinden cikmis bazi insanlar bazi hükümetler ulkelerine ihanet etti sana ihanet etti diye bütün araplari hain ilan edemezsin. Senin ulkende de ne satilmislar geldi gecti de simdi yasal olarak konusamam bu konuları neyse. Herkese zihniyetiyle mutluluklar. Biraz gercek tarih okuyun.
Cevap sahibi+1 yılKardeşim bak ben iyi ki geldiler diye kutlama yapmıyorum. Ama biraz realist olun. Ukrayna daki insanlar simdi nerede? Cevre ulkelere kaçtılar. Neden? Çünkü savaş cikti!!! Kim olsa canini ve evladını kurtarmak icin kacardi beyefendi. Kimse evinde füze savar uretmiyor kimsenin evinde kalasnikof stoklari yok. Kendilerini savunamazlardi. Bi sekilde geldiler. Senin dunyadan haberin yok. O çinliler muslumanlara ne iskenceler yapiyor... arakanlilari hapsettiler adamlar kacamiyor kaçabilse gelip anlatsinlar sana neler yasadiklarini.. budistler muslumanlara neler yapiyor. Kardesim senin dinle alakan yok anladik da bu kadar mi dünyadan haberin yok. Sen sadece kendi cebindeki paraya mi bakarsin? Senin ülkene hicbir toplumdan ülkeden bu kadar yoğun göç olmadi o yüzden bu kadat sorun yaşamadın. Azinlik kalanlar her zaman temkinli olur. Dikkatleri uzerine cekecek suclara karismaz barınabilmek icin. Üstelik o bahsettigin ulkelerden gelenler daha cok egitimli kesim. Beyin göçü gibi düşün ne bileyim yani beyni uckurunda olan kisiler degil. Halktan büyük bir göç gelirse o zaman konusalim onlar hakkında. Bahsettigin parti ve yoneticiler hakkinda konusursam sıkıntıya sokarlar ama kimin adamlar olduğunu iyi arastir... yahudilerle ayni amaca hizmet etmediklerinden emin misin?
- +1 yıl
Seni tarih bilgimle ikiye katlarım ben ne anlatıyon, tarihi fesli delilerden öğrenirsen böyle olur. Arapları arap kültürünü İslâm sanan cahil bir arap sevicisin. Pakistanlıları bile övmüşsün adamların ülkesinde bir kadını teşhir etmek taciz etmek normal sayılıyor bunu bile bilmiyorsundur. Hiçbir aklı başında Türk vatandaşı ülkesinde milyonlarca ne idüğü belirsiz mülteci istemez
Cevap sahibi+1 yıl@krisby evet ben arap seviciyim en çok da Peygamberimi seviyorum hamdolsun. Allah ateist, pagan sevicilerden, yahudi, kafir sevicilerden olmaktan muhafaza etsin insallah hep müslümanları seveyim. Amin! Sen o fesliye kurban ol... ben kimsenin botuna da binmedim. bugunki iktidarla hicbir bağım yok. Kimseye de iyi ki geldiler demiyorum. Allah sizin de onların da şerrinden gercek müslümanları korusun
Soran+1 yılGelmiş bana dar goruslu diyor neyse belli ki canı sıkıldi bulasacak adam arıyor ugrasmicam
Soran+1 yılAma dyaanamicam sunu soyliyim ben ulkemde savas ciksa kacmam savaşırım vatanim umicin olurum gerekirse ama baskalarina vatanimi birakmam guzelim ama belli ki sen hemen ulkeni birakip kacacaksin
Soran+1 yılGelmis islamdan uzaksın filan diyor hahaha diyene bak
Soran+1 yılDiger dediklerine cevap bile vermicem belli ki sorunlu birisin
Soran+1 yılGelmis buradakilere de kacardin tarih bilgin yok vs dedin de sen Türkiye nasil kuruldu bunu bile bilmeyen bir insansın gelmis millete tarih dersi vermeye çalışıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSeninle muhatap olunmaz sordugun sorudan belli istedigini düşün ben kültürumle, bilgimle inancımla ağzını açık bırakırım öyle yamulup kalirsin anca haraket edip saldırırsiniz siz. Gerekli cevabi veremezsiniz. Hakaret edince de susturdum sanirsin. Seninle muhatap olacak degilim buralarin zihniyeti belli zaten uckurcu çıkarcılar.
Soran+1 yılBenim sorumda kisisel görüşüm yok tartismaya girmedim ve hakaret edip saldiran sensin sendeki bu bilgisizlik kultursuzluk onune gelene saldırmayla benim tirnagimdaki kir bile olamazsin
Soran+1 yılBen sabahtan beri seni ciddiye aldim ama degmez dedigim gibi can sıkıntısından kime saldiracagini sasiran bir hastasin ancak hakaretler laf atmalar ve saygisizligin kadarsin
Soran+1 yılBirbde gizli cevap vermiş utandin mi kim oldigunu gorurler diye ha
- +1 yıl
Soran çok boş yapmışsın
- +1 yıl
Cevap sahibi mükemmel anlatmış
- +1 yıl
Biz suriyelileri dövüp öldürmüyoruz zaten insan gibi defolup gitsinler diyoruz şimdilik kaba kuvvet yok ilerde ne olur bilmem boş konuşma gizli üye sevgilin suriyeli galiba
- +1 yıl
@bendenizberkay ne boş insansın muslumanlar senin soyu araştırmak kim bilir ne çıkar
- +1 yıl
@SADRAZAMBEYİ soyumda kürt ve türkten başka kimse yok işine bak
- +1 yıl
Senin soyda bol bol arap akrabaların var galiba
- +1 yıl
@bendenizberkay sende de yunan ya da ermeni veya Rus var galiba
- +1 yıl
@SADRAZAMBEYİ anan arap mı?
- +1 yıl
Veya baban?
- +1 yıl
@bendenizberkay seni öldürürüm çocuk haddini bil kim vurduya gidersin
- +1 yıl
@SADRAZAMBEYİ gel reele elimden alabilen olursa hodri meydan itin evladı seni
- +1 yıl
@bendenizberkay koca eli gölcük donanma mah senin gibi çok iti susturdum seni her türlü yerim
- +1 yıl
@SADRAZAMBEYİ sen anca suriyeli yaprağı yersin erkekçi puşt
- +1 yıl
@SADRAZAMBEYİ bende afyon erenlerdeyim
- +1 yıl
@bendenizberkay gel oğlum kartalmisin papağanmisin gorek oğlum ak47 de delik deşik olursun klavye erkeği
- +1 yıl
@SADRAZAMBEYİ reelde suriyelileri savunacak yüreğin var mı eminim ki anca bu siteden böyle havlıyorsun reelde bu dediklerini konuşsan b. k yoluna gidersin allahın arap köpeği kesin surisin sen
- +1 yıl
@SADRAZAMBEYİ silahlı özel güvenlik görevlisiyim benden iyi mi bilcen silah kullanmayı eline alsan elin titrer aq
- +1 yıl
@bendenizberkay gel ozaman aha meydan ahanda sokak gel ortam yapak kapatalım bu defteri ya sen beni ya sen beni alırsın
- +1 yıl
O belgen seni kurtarmaz sokakta belli olur , gel belden aşağı sürünerek memleketine gidersin
- +1 yıl
@SADRAZAMBEYİ deprem zamanı hırsızlık yapan suriyelileri dayakla öldürdüler az adam olsan reelde de savunurdun o arapları anca bu sitede savunursun anası erkek doğurmamış mkodumun pijini
- +1 yıl
@SADRAZAMBEYİ ananı sürürüm senin gelirsem de dua et mesafemiz uzak
- +1 yıl
@bendenizberkay öç cocu baban ogluysan gelirsin seni kibrit çöpune sokar devlet dahi elimden alamaz konuşacana gel gel gel buraya etek giydirecem yeterli gel
- +1 yıl
Dönüş paranı verecem söz oda yaşarsan
- +1 yıl
@SADRAZAMBEYİ ecdadını silkerim senin arap dölü
- +1 yıl
@bendenizberkay öç seni doğuran ananni avradını * * öleceksin dünya küçük öç gel gel klavye erkeği kodumun öç öç öç öç
- +1 yıl
Baban mı arap anan mı arap söylesene ya da suriyeli yaprağı mı yiyorsun pasif gay
- +1 yıl
Gel lan gel olum yerim belli gel
- +1 yıl
Kanı bozuk onun bunun dölü
- +1 yıl
@SADRAZAMBEYİ suriyelileri madem çok seviyorsun izin verde 1 posta anana döl atsınlar niye izin vermiyorsun?
- +1 yıl
@bendenizberkay öç dedim şerefin olsa gelirsin
- +1 yıl
Sen dua et elimize duşme
- +1 yıl
@SADRAZAMBEYİ şerefin olsa arap sevicisi olmazsın o. c seni burada hep görüyorum kızlara yalakalik yapan bir eziksin mal aq
- +1 yıl
@SADRAZAMBEYİ sende dua et ananı suriler silkmesin
- +1 yıl
@bendenizberkay oc
- +1 yıl
Oc
- +1 yıl
Suriyelilerin sülaleni sevsin kahbe
- +1 yıl
@SADRAZAMBEYİ yoo senin gibiler şeyh şıh arap yaprağı yemeyi çok sever faydalı diye anneni bir ara götür bir tarikata arap yaprağı yesin
- +1 yıl
Onun bunun dölü ermeni tohumu öç evladı
En İyi Cevaplar
Evet istiyorum.
2 yılda olanlar.
1- Alım gücümüz %50 düştü.
2- Kiralar fahiş arttı.
3- Çocuklarımızı istismar ettiler.
4- Kadınlarımızın fotoğraflarını videolarını gizlice çektiler, onlara sözlü ve fiziksel taciz ettiler.
5- Kadınlarımızın giyimlerine laf ettiler sözde Müslümanım ayağına takılıyorlar bide utanmadan bu Suriyeliler.
6- Bayrağımıza defalarca kez saygısızlık yaptılar.
7- Toplanıp bir kişiye saldırıp taşkınlık yaptılar.
8- İnsan gibi durmuyorlar vb.
Ülkelerinde savaş yok gidebilirler işlerine gelince bayramlaşmaya gittikleri gibi !
Ülkemizde Afrikalılar da var, Ateist budist olan Çinlisi Japonu da var. Kimse bunlardan şikayetçi değilken neden Suriyelilerden şikayetçiyiz bunu sorgulayan yok işte. İnsan gibi duranla zaten kimsenin sorunu olmaz. Ülkelerinde savaş yok zaten erkeklerin %99 u savaştan değil askerlik yapmamak için geldiler buraya. Onlar burada çay kahve nargile içerken bizim gençlerimiz askerlik yapıyor. Biri askerlik yapmamak için Türkiye ye kaçar, biri de bu kaçaklar uğruna savaşmaya gönderilir ve şehit olur.
10 Yorumla
Kimse Suriyeli, Koreli vb gelmesin demiyor. Elbette herkes her yere gidebilir. Sıkıntı şu; dünyanın hiçbir yerinde kısa sürede 15 milyon kişi başka ülkeye gidemez. Her işin bir kuralı, filtresi olur. Bunu anlayın artık! Bu kadar çok yabancıyı istememek vatanını, milletini sevmektir...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ülkemde sorun çıkıyorsa ekonomi bozuluyorsa kadinlarımıza sulanılıyorsa rahat rahat dolasamiyorsak bu halde yasiyorsak onlar rahatça nargilesini içip para alıp gezip dolaşırken ben huzurlu değilim gitmelerini istiyorum şu an ülkeleri iyi durumda gitmemeleri için bir sebep yok biz kendimize zor yetiyoruz zaten durum ortada mahvolmanin esigindeyiz kendi ülkemde yabancı oldum beni kovuyolar ülkemden resmen her yerde ayrıcalıkları var Osmanlı'da nasıl azinliklara haklar verilip halk gücendirildiyse ve Osmanlı yıkıldıysa şimdide aynısı yapılıyor
20 Yorumla
+1 yılUlkelerinde savas biteli yillar oldu. Kurulu duzen muhabbeti yapamaycaklari icin derhal ulkelerine donmeleri gerekli. Hem Ulkelerine donerken yolda cocuk yaparlar ve ülkelerine daha kalabalik donerler. En kolay gonderme yontemi 1 hafta savaş cikmis gibi simülasyon yapacagiz. Onlar zaten kacarlar.
10 YorumlaEvet
Bi gün bi başkan çıksın bulduğunuz bütün suriyelileri yabancıları yakalayıp getirin sınır dışı edicez desin hepsi gidene kadar çalışırım
21 Yorumla- +1 yıl
- Gündem konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılİstiyorum da, kim gönderecek? Tüm yabancı uyruklular gitmeli. Ruslar, Ukraynalılar dahil. Afgan, Pakistanlı, Suriyeli, Afrikalı... Hiç birini ülkemde istemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılgerçekten zor durumda olanlar mesela kadın ve çocuklar kalsın ama o çocuklar belli bir yaşa kadar kalsın
02 Yorumla
Soran+1 yılCocuklari amlarim da kadinlar suriyeli cocuklari dogururyor zaten sjsnssk
- +1 yıl
çocuklara yaş sınırı koyduk
+1 yılEvet yeter bu kadar misafirlik. Tabi bu artık hayal. Onlar bizden daha kalıcı
20 Yorumla
u +1 yılEvet, sadece Suriyelilerin değil Afganlar da gitsin.
20 Yorumlaevet ne kadar türk dışı millet varsa pkk sevici kürt ermeni dahil defolup gitsin bu ülkeden.
10 Yorumla
+1 yılZamanında Osmanlı ataların yurdu idi şimdi abilik sırası türkiyede
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok kalsınlar din kardeslerimiz reisimizzz almıssa bir bildiği vardır Kurban olurum erdoğana
12 Yorumla
Soran+1 yılIroni mi yoksa ciddi mi😅
Cevap sahibi+1 yılciddiyim askımm erdoğanımmm doğru adam doğru zaman PJFDSAQEWJNHGFDSEWAERTYUIOPLOKJHGFD
+1 yılonlar gitmesse ben gidecem :) sonra gencler iş begenmiyorlar diyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece onlar değil tüm yabancılar gitsin ayrıca yöneticiler de gitsin
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim yoneticiler ne alaka ulkeyi yöneten adamlar niye gitsin dbdjjd
Cevap sahibi+1 yılBen mi soktum ülkeye onları
Soran+1 yılHee simdi analdim ne demek istediğini
Soran+1 yılDe dikkat et silivriye gitme sjsjks burada yaziliir mi boyle
Cevap sahibi+1 yılYönetici dedim isim belirtmedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok istiyorum gitmelerini ama malum zat ve politikası
10 Yorumla
+1 yılDefolsunlar kendi ülkelerine.
10 YorumlaEvet gitmek zorundalar.
10 Yorumla
+1 yılGüzel kizlar hariç gitsin
00 Yorumla- Bu saatten sonra hayal bu.
00 Yorumla
+1 yılOnlar olmasa ülke batar
00 Yorumla
+1 yılYok, kalsınlar. Onlar buranın yerlileri.
00 Yorumlahem de çıktıkları deliğe kadar
00 Yorumla
+1 yılBir an önce gitsinler.
10 YorumlaEvet
20 Yorumla
+1 yılEvet cok
20 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılevet istiyorum
10 Yorumla Tabi ki evet
10 YorumlaGitsin
10 Yorumla
+1 yılİktiripp gitsinler
00 Yorumla- Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla İatemiyorum
00 Yorumla
+1 yılGitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır istemiyorum kalsınlar
02 Yorumla
Soran+1 yılTurk musun suriyeli mi
Cevap sahibi+1 yılikisi de değilim
+1 yılBi zahmet
20 Yorumla
+1 yılBen yok gitmezsinler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok kalsınlar
05 Yorumla
Soran+1 yılDalga amacli mi yok sa ciddi misi jz simdi ironi yalanlar da var ya emin olmak istiyorum
Soran+1 yılYapanlar *
Cevap sahibi+1 yılBak esnafliklari güzel ucuz uygun veriyorlar işçilikleri temiz ucuz yapıyorlar ise yaramaz olan zibidikeri toplayıp yollayacaksin is yapanlar kalsın
Soran+1 yılAlla alla bana oule suriyeli wsnaf hic denk gelmedi bilemiyom ama illa ki vardir oyleleri
Cevap sahibi+1 yılBizim burada öyle normal esnaftan 500 e alamadigimi 200 e alıyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar