Kimi asla taviz vermeyen daha sert tutumlu bir cumhurbaskani isterken
Kimi uzlaşmacı samimi bir cumhurbaskani... sence bir cumhurbaskani nasıl bir tutumda olmali
Kimi asla taviz vermeyen daha sert tutumlu bir cumhurbaskani isterken
Kimi uzlaşmacı samimi bir cumhurbaskani... sence bir cumhurbaskani nasıl bir tutumda olmali
Bu sistem ataturkun kurduğu sistemi bozdu bu sistem bana göre kendini bilmez iki kişinin ülkedeki demokrasiye kurduğu amerikan istekleri doğrultusunda bir sistemdir. Bu sistemde cumhur başkanı halkın tamamını kucaklayan tamaminim hak ve menfaatlerini koruyan hakça bir sistemi uygulayacak bir cumhur başkanı olması gerekirken yandaşlarını zengin eden sistem oldu
Ben artık iktidarı suçlamıyorum... çalıyor ama çalışıyor diyen bir halka kim gelse aynı şeyi yapar... akp CHP de... o yüzden halkın gözündeki liderde mutevazilik gibi bir ozellik yok...
Ülke bir an önce bu iktidardan kurtulup dünyanın hiç bir yerinde olmayan başkanlık sistemi diye yutturmaya parti devletinden kurtulup parlamenter demokrasiye geçmelidir. Bu ülke 22 yıldır kan kaybetti ülkedeki demokrasiye güvenip gelecek yatırımcı yok oysa ülkemiz dünyanın en güzel yerinde hem üretim hem pazar olarak Avrupa ülkelerinden çok daha avantajlı iken kötü yönetimler tipik Afrika ülkesine dönüştü. Halkın uyanıp iktidar karşıtı partiyi seçmeli o iyi çalışmasa denemeden dürüst başka bir partiyi seçmeli halk wlehine çalışan iktidarları cezalandırmaya öğrenirse ülke ilerler kalkinır aksi halde daha kötü günler bizi bekler
Kısaca artık partizanligi bırakmalı... oy verdiği partiye tapmamali... Z kuşağında particilik daha az orta yaşlı ve yaşlı kesimin Türkiyesinde yaşıyoruz.. Türkiye ciddi riskleri olan bir bölgede seçimlerde halkın bir liderde ne aradığına bakarken iki kere dusunmeli
Evet futbol takımı tutar gibi parti tutmanın getirdiği nokta bu adamlar rakip partiyi pkk li diye çamur atarken pkk nin liderini mecliste konuşturmak ve o sayede belirli kesimden oy wlip ayakta kalmaya çalışıyor iktidarda kalmak için bu kadarda kara dediğine ak demek zorundaymı bu partiler halk bunları görüp aklını başına devsirmelidir.
Türkiye'nin en milliyetçi partisinin Öcalan'ı meclise davet etmesi Türk tarihine girmiştir... oysaki seçimlerde neler neler söylendi... halk bunları görür mü görmek ister mi... bir sonraki seçimde anlicaz... ama yerel seçimlere bakarsak iktidarda muhalefette yanlış yolda
İktidar muhalefeti bilinçli olarak kendine benzetmeye çalışıyor. Bunlar tüm basın yayın kurumlarının yüzde 99 unu ele geçirmişler muhalefetin kötü olduğunu iktidarın cokmiyi iş yaptığını ülkeyi ucurduklarini söyleyerek kamu oyu oluşturuyor bizdeki sorun bu herkesin cemhur başkanı olduğu için and içerek göreve gelmiş bir parti başkanı ve cumhur başkanı düzmece kasetlerle propaganda yapiyor. Bunun yanlış olduğunu bilen halk cezalandırıyor. Aslında cezalandırdı ama vatandaşlığa geçirdiği Suriyelilerin ile iktidara geldiler seçimleri çoğu şaibeli devletin yüksek Seçim kurulunu bile etkileri altına alan bir sistemi korumak bu halk için tecavüzcülere aşık pozisyonundadir
Laz mafyası olsun. İstedigi kadar zimmetine para gecirsin ama kimse gıkını cıkaramasin. Halka karsicok sert ama baska yerlerde önünü iliklesin. Ülkeyi bitirsin ama cikip ulkeyi acaip uçuruyoruz diye dalga geçebilsin. Acaba bir gün böyle esaslı biri gelecek mi cok merak ediyorum.
Gelir bence ya 😅
Cevap
2Cevap
Sert otariter kararlı kimsenin lafına göre hareket etmeyen adaletli her kesime hitap eden ama böyle biri olmaz
Kafasına göre ülkeyi yoneticek kimseyi dinlemeyecekse meclis niye var😂bu dediğin ortadoguda diktatörlere var zaten
Niye atar yaptın simdi
Halkı anlayan
Tabiki de haki anlasın istersin ama sert mi yoksa uzlaşmacı mi bir tutumu olmali
İlkeli olsun, en önemli o.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?