Arkadaşlar ben şu an bir firmada aylık net 70 bin tl maaş alıyorum ve kendi memleketimdeyim kira derdim yok
Ama kpssden yüksek puan aldım için polis ya da astsubay subay olmak istiyorum sizce tavsiye eder misiniz
Arkadaşlar ben şu an bir firmada aylık net 70 bin tl maaş alıyorum ve kendi memleketimdeyim kira derdim yok
Ama kpssden yüksek puan aldım için polis ya da astsubay subay olmak istiyorum sizce tavsiye eder misiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
polis ol derim bence
Sakın bu hataya dusme harika meslekler ama yeni gelen kanunlar vs meslegin gelirini carcur etti onemi kalmadi... Emeklilik ikramiyesi paraları bile toplu değil taksit taksit veriliyor artik ve belli sure sonra 2 kez dogu gorevi yapiyosun ve bi kac yilda bir tayinin oluyor aşırı karmaşık yorucu... Suanki mesleginde kal
Şu an ki mesleğim sabah 08 aksam 17.00 savahtan akasama kadar oturup baska vi is yaomiyoz beni monoton ve korlestirdi
Digerlerinde hayatin olmicak ama ek gorev verip duruyolar bazen sabah 7 den gece 2 ye kadar rutin eve gelemiyosun asiri yoruluyosun gecen gunduzune karisiyor... Baska mesleklere bakabilirsin ama bunlara bakma babam polisti abim subay o yuzden ikisinide deneyimledigimden biliyorum sonu hüsran
Vay be bizim çevremizde ya da tanıfıklarimizda hic polis ya da askeryoktuo yuzden isin icini bilemiyirdum tesekkurler
Rica ederim ✨ ileride aile kurduğunda daha çok sorun yaşatır bu yüzden başka meslek her zaman daha iyi
En iyisi masada oturmaya devam edeyim :D
Maalesef sndnsjnd is sonrasi bolca aktivite programi dizersin artik ama is yerinde sıkıntı etmezlerse ora da etkinlik vari seyler bakinabilirsin
Yav bunlar hep boş kalmaktan oluyor sabahtan akşama kadar sıkılmamak için bitirmedim dizi kalmadıhatta askeri dizilerdenetkilendimiçinçıktı bu askerlik polislikhayali spora vile yazıldım
İlgi alanlarin disinda birseyler denemeye baslarsan kafan rahatlar gibi
Ben müdürle konuştum beni yoğun bur departmana ver dedim branşın dışında bi yerde çalıştırmam yasak dedi
...
Yeşil pasaport için değer
Knk ben uluslararası bir lojistik firmasında çalışıyorum zaten gri pasaportla bile gidebiliyoruz
O zaman daha ne istiyorsun mk? Polislik ve subaylık tehlikeli meslekler otur oturduğun yerde
Üstadım hanı sole bi unuforma çeksek belde beylik tabancası kızlar hep düsüyor ve biraz ben maceracı bir karakterim kendi meslegimi sevmiyorum oturdum yerde anca got buyutuyom
Valla keyfin bilir reis. Havalı meslekler ama tehlikeli biraz.
Hayır
Sabahtan akşama kadar bir masada bilgisayar başında otura otura sıkıldım macera arıyorum :D
Vatana hayırlı bir polis ve subay olmak güzel tabii ki ama çok zor pişman olursun yapma