Bu abimize hiç evlenmediği halde Adıyaman /Gölbaşı 'nda boşanma davası açılmış. Kendisine gelen boşanma tebligatiyla birlikte kız arkadaşıyla ayrılmak ile karşı karşıya gelmiş.Adam kime nasıl anlatsın 🤭
Nüfus bilgileri evraktan dijitale geçirilirken orada çalışan saftirik memurlar pek çok hata yaptı bilginiz olsun. Benim babaannem de dedem yerine başka bir adamla evli görünüyordu. Herkes bilgilerini kontrol etsin😅
Ben olursam bana bu şeyi yapanın başına oyun açarım. "Sen kimin kızını dolandırıyorsun ha?" Sonra ondan dolandırıcılığın karşılığında para isterim. Fakat yanlışlık olursa sadece 3 gün boyunca gülme krizine girerim.
Olur öyle şeyler köprü yüzü görmeyen Anadolu'daki traktörümüze İstanbul'daki köprüden geçiş ücreti kesildi. Ben hiç bişeye şaşırmam bu ülkede, olur yani.
Bu plakalara bant takıyorlardı işte atıyorum FB harfi var, e harfinin oraya siyah bant yapıyor EB oluyor. Alaksız birine yazılıyordu ceza eskiden bu yüzden bandrollü plakalar verilmeye başlandı.
İllagale basar kafalar canım, diziler sagolsun geçen birinde kara para nasıl aklanır onun dersini bile veriyorlardı denk geldim. Tarihi dizilerden öğrenen insanlar var ülkede şimdi bana ne alaka demeyin. 😅