ilk etapta ateizmi hava civa için inanan takımı silersin
biraz daha derine inip teorilerin ardına sığınanları silersin
daha derine inip temel mantıkların ardına sığınanları silersin
kademeli çalışma miss perfect,
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evrendeki tüm sistemlerin tesadüf eseri oluştuğunu ve tüm her şeyi doğaya borçlu olduğumuzu söyler.
yani basitçe "Taşa" tapıyor.
Taşta bilinç, akıl, irade arıyor.
Ateizmi 2 yol ile mantıklı buldurtmaya çalışıyorlar aslında
1. Evreni olduğu gibi kabul edip tanrıyı keşfetme çabası, yani 5 duyu organla ispat edilebiliyorsa tamamlar aksisi yok, tahmin akıl yürütme vs her şeye kapalılar, ( bilimin ardına baya sığınıyorlar bu arada genelde yarıda kalmış çarpık ve şüpheli teoriler)
2. Süslü sözler, karma mantıklar, akıl oyunları, şüpheler yaratma ile mantıksızlığı gizleme
ama basitleştirirseniz
- taşa tapma, taşdan kudret gücü bekleme
- hayal edilmesi güç olasılıkların bir arada tuttuğuna inanma çabası.
gerisi fasa fiso, yüzlerce makale okudum, yapay zeka saolsun işimi hızlandırdı.
3-5 yazılım ve uygulamayla net söylüyorum 10'da 5'i ni silerim.
(birazdan gelirler biri dine sallar, diğeri tanrı varlığına sallar, diğeri uzun uzun yazılar hakaretler ya da klasik mantıksal oyunlar ya da tam tersi banane be )
Evet, öyle. Ateizm bana her zaman yaratılışa karşı kişisel bir öfke besleyenlerin vardığı nokta gibi gelmiştir. Agnostisizm ve Deizmi anlayabiliyorum; birisi bilinemeyeceğini, diğeri olduğunu ama iletişime geçmediğini savunuyor, ikisi de hayır demiyor. Ateizm ise, açıklanamayan yüzlerce olaya karşın, KESİN bir dille öyle bir varlığın olabileceğini reddediyor...
ya olay basit ya madde ezeli hep vardi ya da sonradan yaratildi. ama her maddenin bir ömrü var. sonu olanin başlangicida olmak zorunda ezeli olamaz. bu mantigi kuramaz çogu işine gelmez
Cevap
2Cevap
Yok öyle değil ateizmde sadece tanrı yoktur evrende ise mitoloji veya yaratılış hikayesi yoktur
Sen niye bu kadar taktın ateizme
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar