Torpilli ve mecliste yatıyor deniyor yorumlar böyle ve aldığı maaş tabi ki herkesden fazla?

Torpilli ve mecliste yatıyor deniyor yorumlar böyle ve aldığı maaş tabi ki herkesden fazla?
ozellikle kontrol ettim, ilk imza sahibi oldugu herhangi bir kanun teklifi, genel gorusme onergesi, meclis arastirmasi onergesi yok. yalnizca akp'nin yaptigi kanun tekliflerinde imzasi var. akpyi anliyorum, genc nesilden isimleri on plana cikarmaya calisiyor, rumeysa kadak'i hic de "tecrubesiz" diye zorbalamıyorum, sonucta en tecrubeli insan da tecrubesizken baslamisti ise. ama bari biraz calissin ya. 28. donem meclisinde 2 tane genel kurul konusmasi var sadece. bilemiyorum belki akpli "buyukleri" firsat vermiyordur konusmasina. ama siyaset sadece instagrama reels atmakla olmuyor
Cevap
3Cevap
tanımıyorum ama doğrudur.
Bunun sülalesi abd vatandaşı değil miydi? Müslüman kardeşler tarikatına katılan birisi vardı. Bop eşbaşkanı tarafından torpilli hâliyle.
Tam detayını bilmiyorum bugün çoğunukla tiktokta gördüm, az baktım yorumlara falan insanlar torpilli haram zıkkım olsun falan yazmışlar, anneme de anlattım bakim ne diyecek diye yorgundu hiç umursamadı, yorumunun için teşekkürler.
Rica ederim.
0 önergesi var, gençlerin yanındayım diyor ama ne söylese tam tersi oluyor. Vergi indirimi gelecek dediği hafta ötv zammı geldi.
Ya hikaye bunlar, zaten kendi genç yani gelişim yok kimi neyi halledecek, demin bir arkadaş da bop eş başkanınında torpilli evet dedi soruya, öğretmenler atanamıyor mesela, bunların keyfi yerinde, yaklaşık 9000 insana (hata yapmıyorsam eğer) sgk borç çıkardı hemde çoğu durduk yere, insanlar sıkıntıdan haksız yapılan işlerden kıvranıyor, kim bunları halletmiş. 0 soru önergesi omadığı gibi mecliste pkklının yanında oturuyor, say say bitmez heralde bunları bir irdelesek, ama milletin kaderini bunların belirlemesi benim zoruma gidiyor, aslında daha çok zoruma giden iş var ya anlatsak bitmez.
Bu iktidarın bu tür olaylarına şaşırmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?