Gündem Buz gibi la hava İstanbul'da bu ne? ParacıHatun Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor yağmurlu ve buz, gel de bu havalarda dışarı çık Güncellemeler1 yıl içim karardı ya Buz gibi la hava İstanbul'da bu ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Ankara da çok soğuk 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Yo gayet güzel hava gömlek pardesü çıktım geldim işe 0 8 Yorumla ParacıHatun 1 yıl adanadaysan olur, İstanbul'da yemez Yorumla Richardgör 1 yıl İstanbul ataşehir Yorumla Richardgör 1 yıl Yemiş ki çıkmışım🤣🤣 Yorumla ParacıHatun 1 yıl ya abi ne yaşyorsunuz ya bundan birkaç tık sogusa artk kar yagacak Yorumla Richardgör 1 yıl Abartıyorsun hava 12 derece ve 14 e çıkacak öğleyin Yorumla Richardgör 1 yıl Bugün de 20 derece idi🤣hava bile seni yalancı çıkarmak için uğraşıyor🤣 Yorumla ParacıHatun 1 yıl bugün güneş vardı evet ama soğuk yine de. montsuz çık bakalm dışarı Yorumla Richardgör 1 yıl 20derece diyorum🤣🤣kazaklaydım valka Yorumla
quality13 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kışa bayılıyorum, 40 derece sıcaktan 40 kat evladır. Tek kötü yönü evsizler için kötü. 0 2 Yorumla ParacıHatun 1 yıl kapkaranlık her yer böyle havalarda 😐 Yorumla quality13 1 yıl Botları giyip, trençkotu çekip gezmelik tam. Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Gündem konusunda 674 cevap paylaştı. Olsun özledik bu havayı da? Yoksa duş yapacak suyu bulamayacağız 0 8 Yorumla ParacıHatun 1 yıl ben özlemedim Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Düşün yazın alışverişten gelmişsin terlemişsin duşa girdim süprizzzz sular akmıyor 😄 Yorumla ParacıHatun 1 yıl senin sularla ilgili takıntın nedir ya 😂 sitemizde havuz var oraya girerim 😃😃😃 Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Buram buram elitizm kokuyor 🤣🤣🤣🤣 Yorumla ParacıHatun 1 yıl daha neler neler var :d Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Anlat da bileyim. Bu elit hanım hangi semtte Yorumla ParacıHatun 1 yıl açık adres de verelim mi 😂 Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Yok komşu muyuz acaba diye sordum. Bizim mahalle çok elittir çünkü Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Gündem konusunda 484 cevap paylaştı. Soğuk havada arabanın direksiyonuna dokunmak nasıl bir his biliyor musun 😢 0 1 Yorumla ParacıHatun 1 yıl ve trafiğe takılmak Yorumla
Muhasebeci1adam Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Günaydın, çıkmak zorunda olan var iş , iş, iş... Nickine takıldım çokmu paracısın 0 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% 1 yıl Çıkmak zorunda olduğun için çıkıyorsun sanırım. Yosa bu kadar sersenişte bulunulmaz 0 0 Yorumla
atmaca282instg Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 95% 1 yıl En sevdiğim sevgilim olsa arabada kalirofor açıp sonrasına bakarız 0 0 Yorumla
Benfero79 Takip Et Yoda Yaş: 46 1 yıl En güzel zamanı İstanbul sabah deniz kenarin en sakin olduğu Zaman 0 2 Yorumla ParacıHatun 1 yıl bu havalarda trafiğe takılır varamazsın sahile Yorumla Benfero79 1 yıl İstanbul tuzla da olunca çabuk varıyorsun Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Mis gibi, tam soğuk değil aslında 0 2 Yorumla ParacıHatun 1 yıl daha ne istiyon kar soğuğu mu Yorumla İpi_Kopuk_Ucurtma 1 yıl Yok bundan fazlası zarar 😀 Yorumla
murathanbey Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Avrupa öyle. Sen ne taraftasın 0 2 Yorumla ParacıHatun 1 yıl Asya Yorumla murathanbey 1 yıl Anadolu yani Yorumla
kkarttallgibi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl soğuğu özlemiişz 0 2 Yorumla ParacıHatun 1 yıl 😐 Yorumla kkarttallgibi 1 yıl sıcak bi şarap iyi gider bu havada Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Her yer buz ya 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 648 cevap paylaştı. Paran mi bitti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sende çıkma evinde otur 0 9 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden ki Yorumla ParacıHatun 1 yıl karanlık bulutlar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne güzel işte yağmuru seyret Yorumla ParacıHatun 1 yıl sevmem, güneşli açık havaları severim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayatında karanlık bölümler var desene Yorumla ParacıHatun 1 yıl ne alaka ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karanlığı sevmeyenler korkanlarin durumu bu Yorumla ParacıHatun 1 yıl sen uyduruyorsun ama doğrusu şu ki kapalı havaları asosyal insanlar sever Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben her ikisini de seviyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ankara da çok soğuk
Yo gayet güzel hava gömlek pardesü çıktım geldim işe
adanadaysan olur, İstanbul'da yemez
İstanbul ataşehir
Yemiş ki çıkmışım🤣🤣
ya abi ne yaşyorsunuz ya bundan birkaç tık sogusa artk kar yagacak
Abartıyorsun hava 12 derece ve 14 e çıkacak öğleyin
Bugün de 20 derece idi🤣hava bile seni yalancı çıkarmak için uğraşıyor🤣
bugün güneş vardı evet ama soğuk yine de. montsuz çık bakalm dışarı
20derece diyorum🤣🤣kazaklaydım valka
Kışa bayılıyorum, 40 derece sıcaktan 40 kat evladır. Tek kötü yönü evsizler için kötü.
kapkaranlık her yer böyle havalarda 😐
Botları giyip, trençkotu çekip gezmelik tam.
Olsun özledik bu havayı da? Yoksa duş yapacak suyu bulamayacağız
ben özlemedim
Düşün yazın alışverişten gelmişsin terlemişsin duşa girdim süprizzzz sular akmıyor 😄
senin sularla ilgili takıntın nedir ya 😂 sitemizde havuz var oraya girerim 😃😃😃
Buram buram elitizm kokuyor 🤣🤣🤣🤣
daha neler neler var :d
Anlat da bileyim. Bu elit hanım hangi semtte
açık adres de verelim mi 😂
Yok komşu muyuz acaba diye sordum. Bizim mahalle çok elittir çünkü
Soğuk havada arabanın direksiyonuna dokunmak nasıl bir his biliyor musun 😢
ve trafiğe takılmak
Günaydın, çıkmak zorunda olan var iş , iş, iş... Nickine takıldım çokmu paracısın
Çıkmak zorunda olduğun için çıkıyorsun sanırım. Yosa bu kadar sersenişte bulunulmaz
En sevdiğim sevgilim olsa arabada kalirofor açıp sonrasına bakarız
En güzel zamanı İstanbul sabah deniz kenarin en sakin olduğu Zaman
bu havalarda trafiğe takılır varamazsın sahile
İstanbul tuzla da olunca çabuk varıyorsun
Mis gibi, tam soğuk değil aslında
daha ne istiyon kar soğuğu mu
Yok bundan fazlası zarar 😀
Gayet güzel bence haba
Mardin daha beter donduk
Avrupa öyle. Sen ne taraftasın
Asya
Anadolu yani