Aile & Toplum Hava nasıl soğuk ya İstanbul'da? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bence bu havalar tam hastalık havası. sizin semtler ne durumda? Güncellemeler+1 yıl grip olur herkes yakında Hava nasıl soğuk ya İstanbul'da? Cevapla Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Casanova1donsuz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Soğuk mu İstanbul😀😮sıcak biliyordum.Akdeniz sıcak hala. yanıyo 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Soğuk soğuk. Sizin oralar kışın da sıcaktır ya Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Akşam biraz serindir soğuk olcak kdr sanmam İstanbul u gizliBenım oraları karıştırma Yorumla Soran +1 yıl ya sen akdenizde misin burada mı, kafa karştryorsn resmen. gündüz de serindi. hatta yağmurluydu Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Kafa mı karıştıryom 😂akdenizdeym mersin.Belkı de sen üşüyon Yorumla Soran +1 yıl Mersinde oturup İstanbul havası hakkında yorum yapman biraz kafa karştrcı aynen Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl 😂olabilir Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Niye ya Avrupa yakasindayim çok harika esiyor bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evde soğuk ya. Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. İzmir soğuk değil.. 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Sıcak geliyor bana. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Soğuk mu İstanbul😀😮sıcak biliyordum.
Akdeniz sıcak hala. yanıyo
Soğuk soğuk. Sizin oralar kışın da sıcaktır ya
Akşam biraz serindir soğuk olcak kdr sanmam İstanbul u gizli
Benım oraları karıştırma
ya sen akdenizde misin burada mı, kafa karştryorsn resmen. gündüz de serindi. hatta yağmurluydu
Kafa mı karıştıryom 😂akdenizdeym mersin.
Belkı de sen üşüyon
Mersinde oturup İstanbul havası hakkında yorum yapman biraz kafa karştrcı aynen
😂olabilir
Niye ya Avrupa yakasindayim çok harika esiyor bence
evde soğuk ya.
Bahçelievler güzel esiyor.
soğuk derken
Gayet iyi
Sıcak 🥵🥵
İzmir soğuk değil..
Burası sıcak
Sıcak geliyor bana.