Sanırım öyle isteyen sürüp yiyor. Sırf Atatürk’ün askeriyiz dedi ve dediler diye gurupların eleştiri oklarına hedef oldular ve ihraç edildi edildiler.

Sanırım öyle isteyen sürüp yiyor. Sırf Atatürk’ün askeriyiz dedi ve dediler diye gurupların eleştiri oklarına hedef oldular ve ihraç edildi edildiler.

Parti desteklemiyorum fakat insanlarımız tek taraflı araştırmadan etmeden bakıyor yorumlarda görüldüğü üzere.
Askerlikte kafana göre kutlama, adet çıkaramazsın kafana göre sözler söyleyemezsin. Burada Atatürk'ü kullanarak manipüle var. Sorun şu bu törenin yapılması gerekenn belli bir düzeni var. Bu düzenden çıkıldığı için bu soruşturma, cezalar vs.
Şöyle düşünün askerde akıllı telefon yasak mesela. Demi yasak diye belirtilen bir şey. Sen akıllı telefon getirip Atatürk resmi koyup yaa bunlar Atatürk düşmanı Atatürk' e kin besliyorlar diye algı yapmaya benziyor.
Bu ülkede işine gelen ya Atatürk'ü, ya Bayrağı, ya Dini ya da başka hassas konular üzerinden kullanarak algı yapıyor.
Ruslara da aynısı yapılmıştı. Ama aslı şöyleydi. Apartmanda aşağı kattta ki komşundan izin almadan onun alanını işgal edemezsin. Ruslar bu durumdan şikayetçiydi izin almadan sormadan etmeden balkonları işgal ediliyordu görüş açıları kapatılıyordu. Fakat Türk komşular ne mi yaptı? Basına malzeme zaten çıktı dünden razı haberciler haber yapmaya. Ruslar Türk bayrağından rahatsız oldu Ruslar, Türk bayrağını çekemiyor Bayrağımıza saygısızlık yapıyorlar vs. dediler. Bakın konuyu nereden nereye çekiyorlar. Bayrak olunca da tabi ki toplumumuzda Ruslara bilendi hemen.
Demek istediğim bu bazı hassas değerlerimiz üzerinden olayı saptırıp manipüle ederek böyle toplumumuzu kandırıyorlar.
Cevap
5Cevap
adalet yoktur
Biri bu kızlara gaz verdi. Bu kızlar aldığı gazla yola çıktı ama sert kayaya çarptılar. Gaz verenler de sahip çıkmadı bunlara. Olay bu.
Havaciyida mi attılar? Benim bildiğim karacı tegmenlerdi olayı takip etmedim
bunlarin ailesi falan hep akpcidir inan. iyi oluyor. kendi baslarina gelmedikce anlamazlar.
Bu tam bir adilik
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?