Amerika birleşik Devletleri seçimini bildiğiniz gibi Donald Trump kazandı, ve çalışmaya başladığında ilk işinin sınırları kapatmak göçmenleri ülkelerine göndermek, ve iltica başvurusunda bulunanları Deport edeceğini söyledi. Sizce Türkiye'den Amerika'ya iltica eden Türkleri Trump Deport edecek mi?
Güncellemeler
21 gü
Amerikan Rüyasının sonu mu?
Güncellemeler
21 gü
Başlangıçta 1 milyon sonrasında aşamalı olarak toplamda 20 milyon göçmeni Ülkeden deport etmeyi planlıyormuş.
ABD seçimlerini Donald Trump kazandı, sizce İltica Başvurusu yapan Türkleri ülkeden deport edecek mi?
Bu sadece Trump in elinde olan bir şey değil orada ki savcılarin ve yönetimin FBInda izni olması lazım Trump kendi kafasına göre göndermez orası Türkiye değil
0
5 Yorumla
Soran
21 gü
Bence göndermesi gerekiyor, neden diye sorarsan ipini koparan Amerika'ya geliyor bu ilerde ülke açısından büyük sorunlar teşkil edebilir. Bence sınırları kapatması doğru bir karar. Bugün Türkiye'de halk mültecilere karşı nasıl nefret duygusu besliyorsa orada doğup büyüyen insanlar oranın halkıda dışarıdan ülkelerine insan gelmesini istemiyor.
Planları var olabilir ama bu Trump in elinde olan bir şey değil Trump söyler savcılara orada ki yönetim bunu isterse oy çoğunluğuyla o zaman gönderir kendi başına yapamaz
Tamam bende diyorum ki istiyor olabilir ama bu gerçekleşecek diye bir şey yok çünkü 2021 yılında buna benzer bir olay yaşandı Trump üniversite öğrencilerini göndermek istedi savcı müsaade etmedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu sadece Trump in elinde olan bir şey değil orada ki savcılarin ve yönetimin FBInda izni olması lazım Trump kendi kafasına göre göndermez orası Türkiye değil
Bence göndermesi gerekiyor, neden diye sorarsan ipini koparan Amerika'ya geliyor bu ilerde ülke açısından büyük sorunlar teşkil edebilir. Bence sınırları kapatması doğru bir karar. Bugün Türkiye'de halk mültecilere karşı nasıl nefret duygusu besliyorsa orada doğup büyüyen insanlar oranın halkıda dışarıdan ülkelerine insan gelmesini istemiyor.
İnsanların büyük çoğunluğu bu yüzden trumpa oy verdi.
Planları var olabilir ama bu Trump in elinde olan bir şey değil Trump söyler savcılara orada ki yönetim bunu isterse oy çoğunluğuyla o zaman gönderir kendi başına yapamaz
Zaten bende diyorum ki insanların çoğunluğu Trumpın göçmenleri göndereceğini söylediği için trumpa oy verdi, yani halk zaten bunu istiyor.
Tamam bende diyorum ki istiyor olabilir ama bu gerçekleşecek diye bir şey yok çünkü 2021 yılında buna benzer bir olay yaşandı Trump üniversite öğrencilerini göndermek istedi savcı müsaade etmedi
Öyle olursa yandı birileri
Öyle olacak kendisi söyledi.
Sarı adamın yanındayız
Türkler haksız yere iltica ediyor zaten.
Ayrıca iltica eden Türklerin Dil bilmediği görülmüş.
Kürtçe konuşursa tabiki olmaz
Hepsi kürtmüş zaten, Ben geyim ülkemde güvende hissetmiyorum diye iltica ediyorlarmış.
Olabilir, ve türkte çok orada
Ayrıca dilde bilmiyorlar
Türkler çok ister inan ister inanma.
370 milyonluk ABD Ülkesinde 250.000 Türk mü çok?
Iltica eden dedim
Her iltica eden kabul mu oluyor abi, ben deport yiyen kaç insan gördüm çoğu ilk mahkemesinde red yiyor
Red yemeyende var , sen amerikada mısın?
Evet, ama ben mülteci gibi gelmedim burada Üniversite okuyorum iyi seviye ingilizcem de var.
Sen gel bi de Avrupada gör türkleri iltica edenleri.
Nereye gidersem gideyim, gittiğim yerde Kürt ve Türkle asla muhattap olmam. Bu beni hayatta çok geliştirdi sanada tavsiye ederim.
Suriyeliyim ama nereye adım atsam Türk dolu.
ister istemez muhatap olurum
Ülkende değilim
Anca bu kadar küfür edersin
Kürtlerle türkle muhatap olmayan sen değil misin?
Ülkende değilim diyorum hala ağlıyorsun.
Amerikayı sözde sevmezsiniz ama orada yaşamak için atarsın
İstediğim kadar konuşuyorum ülkeme gider gelirim bayramlarda görürsün.
Sanmıyorum
Peki neden
Trump akıllıdır işine gelmeyeni yapmaz bence
Tabikide
Sence bu iyi mi olur kötü mü? Buradan Amerika'ya iltica başvurusunda bulunan Türkler genelde dili hiç olmayan vasıfsız insanlar oluyor.
Ohhh yarasın tosunlarima
Bence boşa olur