Cübbeli’yi dinledim bugün: Sahabenin sidik içtiği doğru mu?
Cübbeli Ahmet yine döktürmüş. Kan tükürük sümük ne ararsan var. Bunları karıştırıp içse rahatlayacak pic.twitter.com/v9vEI8xgE3
— Mevlüt Döngel🇹🇷 (@MevlutDongel) August 13, 2017
Cübbeli’yi dinledim bugün: Sahabenin sidik içtiği doğru mu?
Cübbeli Ahmet yine döktürmüş. Kan tükürük sümük ne ararsan var. Bunları karıştırıp içse rahatlayacak pic.twitter.com/v9vEI8xgE3
— Mevlüt Döngel🇹🇷 (@MevlutDongel) August 13, 2017
Şu adama harbi sinir oluyorum çok gereksiz biri
Neden sinir oluyorsun ki?
Manyak bu
Cevap
6Cevap
21. yüzyılda dağ keçisi ve kendi b*kunu yiyen adam var. Bkz: Celâl Şengör. Sen buna şaşırmıyorsun da 7. yüzyıldaki Bedevi Arap'ın sidik içmesine mi şaşırıyorsun :D
Celâl Şengöre nasıl bağladın aq😄
@eğlenbenimle Ne bileyim aklıma o geldi direkt :D
Bu arada kendi dışkısını yiyene de, devenin sidiğini içene de saygımız var bizim. Kimi meraktan yapar, kimi susuz kaldığından. İkisi de geçerli bir sebep :D
Cübbeli müslüman değil ingiliz teşkilatından haberin olsun ayrıca binlerce sahte hadis var ve ben hadislere pek inanmam
Nereden çıkardın bunu?
Evet doğru. Buhari de bile yazıyor. Buhariyi yalanlarsak; namaz kilmayız, oruç tutmayız, yapmayız da yapmayız. Bence müslümanlar Kur'an'da yazanlara göre iman etsinler. Gerisi sonradan uydurulmuş şeyler gibi geliyor
Buhari sahtekar o zaman.
P*rnosu olan birini dinlemeye devam ediyorsanız Johnny sinsin komik videolarını izleyin. En azından adam dürüst.
Bence doğrudur. Bugün bile bir vücut kılı için veya ayak izi falan için yapılanları görmüyor musun?
Şaka msn haha
Cübbeli öyle söylüyor
Shsjsk biz bilemeyiz
İzledin mi videoyu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?