Son olaylardan haberiniz var mı?
Nevzat Bahtiyar annesinin ve amcasının ilişkisi olduğunu iddia etti

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son olaylardan haberiniz var mı?
Nevzat Bahtiyar annesinin ve amcasının ilişkisi olduğunu iddia etti

Unutmadık tabi ki bu bir vahşet bence Narin çok zeki bir çocuktu görmemesi gereken bir şeyler gördü ve susturuldu ama bu işin arkası çok karışık ilk defa kurumların sonuca ulaşmak için bu kadar zorlandığını gördüm...
Narin'in kaybı, tarifsiz bir acıyı ve derin bir boşluğu içeren bir kayıptır. Ölen çocuklar, dünyada bıraktıkları izlerle sonsuza kadar yaşar, çünkü onları hatırlayan ve sevgiyle anan kalplerde varlıkları devam eder. Narin'in hikayesi de bir ışık gibi, insanların kalbinde hep parlamaya devam edecektir. Kaybolan her masumiyet, dünyada eksilen bir renk, bir gülüş, bir umut gibidir. O küçük bedenin anısı, her zaman saf ve derin bir sevgiyle hatırlanacak, silinmeyecek.
Allah belalarını versin çiçek gibi kızı söküp aldınız hayatını söndürdünüz. Ama bu birisi, daha nice Narinler var. Keşke hepsinin sesi olabilsek, en azından Narin'i duyduk ve belki de bu sayede nicelerine ses oldu güzel kızımız.
Güran ailesi kendi küçük akılları ile mahkemeyi yanılttıklarını, bu mevzunun kendi lehlerine geçtiğini düşünüyor. İnkar ettikleri ne varsa suç şüphesi artıyor.
Avukatlarda daha fazla para almak için gerçeği bunlara göstermiyorlar.
Suça iştirakten müebbet hapis cezası aldıkları zaman, gerçeği anlayacaklar. O zaman bak bakalım nasıl ötecekler..
Cevap
15Cevap
Bu hayatta cezalarını almasalar bile allahtan nasıl kaçıcaklar yapan belki yaptıranda Anne baba abi amca ve nevzat bahtiyar Amatör bir cinayetin bu kadar uzun süre davada olmasıda ayrıca çok şaşırtıcı
İnsanların akliyla alay ediyorlar; Nevzat öldürmüş olsa, bütün aile telefon kayıtlarını silip, bilinçli örgütlenmeyle Nevzat'i mi koruyacak?
Salim'in Nevzat'a bu şekilde söylemesinin sebebi, olası ifşa halinde olayı ikinci perdeye saklamak. Nevzat'in üstüne yikilmak ve olayı perdelemek için bu şekilde söylem kuruldu, Enes'in gayriahlaki bir olayin içinde olduğunu düşünüyorum.
Evet, Enes'in ya kendi arkadaşları, kuzeni ya da amcayla gayriahlaki bir ilişki içinde olması üzerine Narin'in görmesi sonucunda olayın gerçekleştiğini düşünüyorum.
Sana bunu çok uzun uzun detaylandirir ve kanitlarim, Enes korunmak isteniyor ve annenin susmasinin sebebi de bu. Olay planlı olarak Nevzat'in üzerine bırakıldı; olası itiraf halinde ikinci kartı saklamak ve cinayeti üzerine yikabilmek için. Şu an hepsi bir bir gerçekleşiyor değil mi?
Eşcinsel ilişki düzeninin ortaya çıkması, Doğu kültürü açısından ne kadar büyük bir buhran az çok tahmin edebilirsin. Annenin Salim'le olan ilişkisi nedeniyle kızının öldüren birini savunması ne kadar gerçekçi olur?
Peki, Enes'in olası gayriahlaki ilişki düzeninin ifşası ve muhtemel cinayet nedeniyle müebbet hapisle cezalandırılacak olması, ne olursa olsun; annenin evladını koruması için yeterli bir sebep mi?
Grup mu tekli mi onu bilemem ama ana aktörün Enes olduğuna eminim
Kırılgan manasında bir sıfat olarak ''narin'' kelimesinin kullandığımda aklıma artık direkt bu kızcağız geliyor.
(Annesi kapalı gibi durmuyor zaten.) Unutmadık unutmayacağız da. Gül gibi kızın gülüşünü soldurdular kendi hataları yüzünden...
Unutuldu tabi ki. Bak İkbal Uzuner cinayeti unutuldu, nasıl unutuldu hemde tahmin ediyorsunuzdur Dubai Çikolatasıyla. Maalesef Aziz nesin çok haklı çıktı, bu halkta bu zeka varken her şey unutulur.
Hiçbirini unutmadık vicdanları onları her gün beter hale getirsin
Biz unutmadık ama devlet bunları yapanların gerçek yüzlerini ve soruşturmayı gizli yürüttüğü için şuanda o kadar dikkat çekmiyor
Annesiyle amcasını görmüş pislikleri duyulmasın diye çocuğa kıydılar ama tüm Türkiye’ye ifşa oldular
Biz bir gece de 60 bin insanı toprağa verdik. Bak unutuldu onlarda.
küçücük bir çocuk canından oldu ama hala en yakınları gerçekleri anlatmıyor. aklım almıyor benim böyle bi durumu. keşke tüm çocukları koruyabilsek
Bu ülkeye en az 100 sene sürecek jakoben kemalist tek parti rejimi lazım ancak bu pislik öyle temizlenir
evet unuttum fazla gündemde kalan bir olay oldu
Nesi
türkıye bura nelerı unuttuukı bunu utnutmasın
Narini kimse unutmadı unutmayacak ama şehitlerimizin adını kimse hatırlamıyor
Unutursam yüreğim kurusun.
Son olayları duymamistim
İnsan değilim unutursam.
annesi sevişirken yakalandı
Unutmadık o şerro incelide
Başka hayatlar solmasın 😞
Zavallı kız
unutmadık