Amerika'nin 47. baskani Donald Trump oldu. Diger ulkelerin secimlerini de takip ediyor musunuz?

Secim bizim ulkemizde degilken izlemek cok keyifli oluyor jdjfjs
Renkler yanlis 🤣 olmakla birlikte genel olarak sahil seridi chp ay pardon kamala harris demis, ic kesimler (yani ic anadolu) trump destekcisi olmus.
Unlulerin, hollywood'un 'vote for Kamala' cagrilarina ragmen ben israrla Trump'in kazanacagini dusunuyordum zaten ama Lady Gaga'nin sandiklari terk etmeyin demesi beni cok güldürdü hahdhd tarih birileri icin tekerrur ediyor. Kamala'dan bir "Öndeyiz." tiviti bekledim ama gelmedi, aksine destekcilerine "Bu gece yatın uyuyun." demis. M. İ. sessizligine büründü diyebiliriz.
Trump'i tebrik ediyorum, (trump: teşekkür) İstanbul'da yasayanlari Trump Tower'in onunde kutlamalara davet ediyorum, cumhuriyetin ne guzel bisey oldugunu dusunuyorum ve Atamızı saygiyla anıyorum 🙏🏻
CFHA (CelebFace Haber Ajansi), Ankara , 2024
Amerikanin 47. baskani Donald Trump oldu. Diger ulkelerin secimlerini de takip ediyor musunuz?
Amerikanin 47. baskani Donald Trump oldu. Diger ulkelerin secimlerini de takip ediyor musunuz?
Güncellemeler
1 yıl
super soru secsenize @KızlarSoruyor gundemle ilgili bundan daha super bi soru olablir mi 🤬🤬🤬re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Güncellemeler
1 yıl
bu sitedeki en super sorulari ben soruyorum Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Amerika'nin 47. baskani Donald Trump oldu. Diger ulkelerin secimlerini de takip ediyor musunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Guncel
Amerika'nin 47. baskani Donald Trump oldu. Diger ulkelerin secimlerini de takip ediyor musunuz?