Halkın iradesine inanıyo ya! Halk şeriat isterse padişahlığı isterse ne yapacak? Şeriata mı geçecek 😄 ben de bunu çok merak ediyorum! Ne düşünüyorsunuz?
Bu konuda CHP'nin ne yapacağı önemsiz aslında ki büyük ihtimal silahlı direniş olur öyle bir durumda şeriat ve hilafet gelse bile Amerika ve Hristiyanların emri altına gireriz yani gelmesi iyi olmaz
Hayır neden iktidar olsun ki? 2 milyar TL hazine yardımı ve bir sürü belediyeden gelen para var. Üstüne sorumluluk mu alsın bide? Keriz halkın parasını yer geçer adam
Böyle bir şey olmadığı için saçma bir şey. Senin dediğin halk istiyor diye Kominizmin AKP ve MHP tarafından desteklenmesi gibi bir şey. Bu partiler de biz demokratiğiz diyor. Şimdi ne olacak?
Hiçte öyle değil. Erdoğan her seferinde demokrasiden, millet iradesinden dem vuruyor. MHP ise Atatürkçülüğe bağlı bir partidir. Numan Kurtuluş'un Anayasa'nın 3 maddesi açıklamasına nasıl tepki verdi Bahçeli iyi bak. MHP'nin 9 ışık doktirininde demokrasi vurgulanmıştır. Ne hilafet ne padişahçılık gib bir iddaaları yoktur. Alpaslan Türkeş, kendi açıklamasında CHP'nin Atatürkçü çizgiden çıktığı için MHP'yi kurduğunu söylemiştir. MHP'nin slagonlarından biri "Biz Atatürk gibi Türk Milliyetçisiyizdir:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu konuda CHP'nin ne yapacağı önemsiz aslında ki büyük ihtimal silahlı direniş olur öyle bir durumda
şeriat ve hilafet gelse bile Amerika ve Hristiyanların emri altına gireriz yani gelmesi iyi olmaz
CHP halkın iradesini atom kadar önemseseydi Kılıçdaroğlu'nu aday yapmazdı
O zaman niye demokratiğiz demokrasiyi savunuyolar?
Çünkü okkoyun denilen tayfayı elinde tutmak istiyorlar. Garanti %25 oy olsun yeter onlara
İktidar olmak istemiyolar mı o zaman
Hayır neden iktidar olsun ki? 2 milyar TL hazine yardımı ve bir sürü belediyeden gelen para var. Üstüne sorumluluk mu alsın bide? Keriz halkın parasını yer geçer adam
Atatürk böyle olacağını bilse demokrasi getirir miydi acaba 😄
Türk ırkında lidere itaat genleri var galiba. Tüm Türk devletlerinin başında bir diktatör var. Türkiye hariç tabi ksjdj
Onla ne alakası var lideri seçersin itaat edersin adam padişah istiyo
yapar onlar sırf başa gelsinlerde ülkeyi de satarlar
Şeriat neyse de padişahlık zaten anti demokratik bir uygulama, yani demokratlığın tam tersi.
Ama halk istiyo. Chp de halkın iradesini savunuyo nolcak?
Halk istese emin ol her istediğini yapar. Kimse de karşısında duramaz.
Halkın ne yaptığı önemli değil chp ne yapar ben onu merak ediyorum
Böyle bir şey olmadığı için saçma bir şey.
Senin dediğin halk istiyor diye Kominizmin AKP ve MHP tarafından desteklenmesi gibi bir şey.
Bu partiler de biz demokratiğiz diyor.
Şimdi ne olacak?
Onlar demokrat değil hiçbi zaman olmadı onlar padişahçı hilafet istiyolar konunun onlarla alakası yk
Hiçte öyle değil. Erdoğan her seferinde demokrasiden, millet iradesinden dem vuruyor.
MHP ise Atatürkçülüğe bağlı bir partidir. Numan Kurtuluş'un Anayasa'nın 3 maddesi açıklamasına nasıl tepki verdi Bahçeli iyi bak.
MHP'nin 9 ışık doktirininde demokrasi vurgulanmıştır. Ne hilafet ne padişahçılık gib bir iddaaları yoktur.
Alpaslan Türkeş, kendi açıklamasında CHP'nin Atatürkçü çizgiden çıktığı için MHP'yi kurduğunu söylemiştir.
MHP'nin slagonlarından biri "Biz Atatürk gibi Türk Milliyetçisiyizdir:
Kardeş sen ne anlatıyon a.. ya kimi kime anlatıyon. Akp hilafet partisi mhp diye bişey zaten yok padişahlık istiyo onlar
Ne tarihi ne siyasi bilgin var aw. Hayatım Ülkü Ocaklarında geçti, 34 yaşımdayım. Şu sorduğun sorudan belli zaten cahilliğin.
Senin gibi bilgisiz akpnin padişahlık istediğini dahi bilmeyen biriyle tartışacak değilim hadi by
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!