Cahil cahil yorum yapmayın.
CHP pkk ile beraber diyorsunuz az daha abartın chp ye terörist diyin hadi?
Ne yani ülkede chp ye oy verenlerin hepsi teröristmi? yani size göre ülkenin yarısı terörist?
Cahil olmayın! Hüda Par hizbullah terör örgütüne terör örgütü değildir diyen ve türk isminden türk adından rahatsız olduğunu dile getiren bir terörist partisi olmasına rağmen sayın erdoğan bu partiye tamamen yerli ve milli nasıl diyor?
Çözüm sürecinde teröristlerle el ele kol kola şarkılar söyleyen chp değildi erdoğandı, askerlerimizin geçişi sırasında doğuda binlerce teröristin askerlerimize karşı ayaklanıp yuhaladığı günlerden haberiniz yok galiba!
Aptal olmayın, at gözlüklerinizi çıkarında biraz etrafı görün ne olur ne bitiyor bi izleyin. Allah peygamber diye diye dini sömürerek insanları kullananlar şu an bu ülkenin başındalar. Aptal olmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cozum surecinde dagdan insin itler diye baris gorusmesi yapildi gelin secime gidelim ulke yonetelim denmedi kimseye. hadi bay bay
Bununlada kendinizi avutuyorsunuz zaten öyle bir dünya yok terörist yine dağdaydı kardeşim kandırmayın kendinizi gerçekler gün yüzünde, şehit olan askerlerin annelerini düşünsene ülkenin başındaki adam terörist liderleriyle çalgı çengi oynuyor, ne kadar kötü bir durum öyle değilmi? değil dersen zaten yazıklar olsun
:D komiksin :D Bu yazdıklarımı iyi oku ozaman :)
Terörist başı aponun kardeşini trt kürdiye çıkarıp ak parti için oy topladığınımı sayayım?
Selahattin demirtaşın tv de saz çalıp şow yaptığınımı sayayım?
Peşmerge lideri mesut barzani ve terörist başı şivan perverle el ele dolaşmalarınımı sayayım?
Diyarbakırda halka seslenirken kürdistan diye seslenmesinimi sayayım?
Hdp yi meclise sokarak onların oylarını istediği zamanlarımı hatırlatayım?
Hüda par genel başkanı doğu bölgesini kapsayarak "ey kürdistan artık sahibin var" demesinimi hatırlatayım?
Chp hdp ile görüşüyor diye halka sesleniyor chp ye terörist diye ve daha sonrasında akp hdp ile görüşerek gülerek kahkaha atarak sohbetin dibe vurmasınımı sayayım?
Her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına alan bir iktidarız diyen erdoğanımı hatırlatayım?
Bir zamanlar birbirine düşmanınız olan mhp şu an boynuna tasma takılmış akp nin dibinde köpeği gibi gezdirdiğinizi anlatayım?
Hangi birsine nasıl bahaneleriniz var şimdi?
Bunların hepsini yapan ve yaptıran, müsade eden ak partidir erdoğandır bana aksini iddia edemezsin biraz yüreğin varsa kabul edersin.
Eline sağlık reis
katılıyorum