Güncellemeler
1 yıl
Soylu bakanın , bakanlık yaptığı dönemde, bu kadar kaotik olaylar veya terör olayları oluyor mu?
Ali Yerlikaya övüp soylu gomenler aynı fikirde mi, her ne kadar Önyargılı yaklassak da Soylu bakan Türkiye nin en iyi bakanidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şimdi şöyle bir sorun var adamı kötülük elçisi yaptılar yeni geleni melek. Tamam yaptığı şeyler vardırda en azından bi domine etkisi vardı bana göre gelmiş geçmiş en iyi içişleri bakanıydı. Komutan gibiydi ağırlığı vardı
Evet İçişleri konusunda iyiydi. Kötülük elçisi yapılmasının nedeni saçma sapan Sedat Peker videoları. Hiçbirisinin de kanıtı yok. Ben yapılan icraate bakıyorum soylu nün bakanlık döneminde asayiş, terör anlamında daha güvenli bir Türkiye vardı.
Adalet bakanı da eski Adalet bakanı Bekir Bozdağ dan daha kötü. Bu seneki kabine iyi ekonomi vs. Anlamında ama İçişleri ve Adalet e düzgün isimler atanmadı.
Sağlık bakanı değişmesi iyi oldu. Eski meb ziya bakan daha iyidi bence ekomoni bakanı rasyonel politika geçti doğrudur. Tüketim çılgınlığı azaldı taksitle bişi alamıyorsun fiyatlarda inme var ikinci el ev-arsa-taşıt-telefon-motor aklına ne gelirse satarken ucuza veriyosun. Kimsede nakit yok olanda ölü fiyattan alıyorda tek sorun kira enflasyonu ve gıda enflasyonu. Ev fiyatları düşüyor kira uçuyor 😂
Soylunun nerede arsız , suçlu bir insan var onunla fotoğrafı var eski bir polis olarak kendisininden hoşlanmam. Senelerce polislerin çalışma sistemini düzelteceğiz ayağına insanları şerbetledi kendi döneminde yüzlerce polis intiharı oldu.
Ben Yerlikaya dönemi ile soylu dönemini kiyasliyorum sadece , İçişleri anlamında daha güvenli bir turkiye de yaşıyorduk soylu zamanında diye düşünüyorum.
2017 in sonlarından 2022 Kasım ini da kadar büyük bir terör saldırısı yasanmadi yani yaklasik 5 yıl. Bu da konuşulması gereken bir başarıdır. Ayrıca asayiş anlamında da şimdikinden daha huzurlu bir Türkiye oldugumu da kabul etmek lazım şimdi haberlere bakarsak görürüz, suçlular tarafidnan şehit edilen polisler vs. Ali Yerlikaya goreve gelince hem asayiş anlamında sıkıntılar başladı hem de terör arttı, TUSAŞ saldırısı da kabul edilebilir bir saldırı değil, çok ciddi bir zafiyet var. İyilik kötülük anlaminda bakmıyorum daha çok icraat anlamında baktığımda soylu daha iş yapan birisiydi diye düşünüyorum bir çok yeniliği de getiren birisidr.
Saçmalama ikiside iyi değil