Gündem Bacadan müzik iyi dinlenir mi? SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bursa'da kiracısını evden çıkarmak isteyen ev sahibi baca deliğinden horon dinletiyormış. Ev sahibi 6 ay 7 gün hapis cezası almış 😂😂 Bacadan müzik iyi dinlenir mi? Cevapla Burs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Pömpüş Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl ağır bir ceza olmuş çok abartlmış cezası ufak para cezası verilse dha doğru olurdu cinayet işlemedimi ya ve bacadan da müzik dinlenir ya arada sifariş de verilir hacı şarkıyı değiş bir Tarkan yolla ordan falan 1 1 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Türkiye adalet ülkesi bunun cezası hapis hatta idam bile çıkabilir. Ama katiller serbest... Yorumla
Sananehıııhhh Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hoooppp hacı daha slow parçalar yok mu aloooğğ😂😂😂😂😂 1 1 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl 😂😂😂
m Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 461 cevap paylaştı. İyi fikir değil bence.. 😂😂 1 18 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl 6 ay 7 gün hapis cezası var bence de iyi değil Yorumla m Bravehrart 1 yıl Hadi bir şarkı söyleyelim bea.. 😂 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Bacadan mı? 😂😂 Yorumla m Bravehrart 1 yıl Evet 😂😂 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Yok ben söylemem Yorumla m Bravehrart 1 yıl Niye, korkuyor musun? 😂😂 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Benim kedilerim var kim bakacak Yorumla m Bravehrart 1 yıl Ben bakarım merak etme 😂😂 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Birlikte şarkı söylicez. Sen nasıl bakacan ki😂😂 Yorumla m Bravehrart 1 yıl Benden bir tane daha var.. 😂😂 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Benden yok ama Yorumla m Bravehrart 1 yıl 😂😂😂 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl İkizin mi var yoksa Yorumla m Bravehrart 1 yıl Keşke robot ikizim olsa.. 😂😂 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Neden robot peki? Yorumla m Bravehrart 1 yıl Onlar çalışsa biz de yan gelip yatsak.. Şaka bir yana insan çok zorlanıyor bu hayattan.. Yorumla SülfürükAsit 1 yıl O sebeple robot güzel olur ama insanlar işsiz kalacak bu nasıl çözülecek Yorumla m Bravehrart 1 yıl Zaten robotlar iş yerlerini ele geçirdi, biz hâlâ iyiymişizgibi yaparız.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ağır bir ceza olmuş çok abartlmış cezası ufak para cezası verilse dha doğru olurdu cinayet işlemedimi ya ve bacadan da müzik dinlenir ya arada sifariş de verilir hacı şarkıyı değiş bir Tarkan yolla ordan falan
Türkiye adalet ülkesi bunun cezası hapis hatta idam bile çıkabilir. Ama katiller serbest...
Hoooppp hacı daha slow parçalar yok mu aloooğğ😂😂😂😂😂
😂😂😂
İyi fikir değil bence.. 😂😂
6 ay 7 gün hapis cezası var bence de iyi değil
Hadi bir şarkı söyleyelim bea.. 😂
Bacadan mı? 😂😂
Evet 😂😂
Yok ben söylemem
Niye, korkuyor musun? 😂😂
Benim kedilerim var kim bakacak
Ben bakarım merak etme 😂😂
Birlikte şarkı söylicez. Sen nasıl bakacan ki😂😂
Benden bir tane daha var.. 😂😂
Benden yok ama
😂😂😂
İkizin mi var yoksa
Keşke robot ikizim olsa.. 😂😂
Neden robot peki?
Onlar çalışsa biz de yan gelip yatsak..
Şaka bir yana insan çok zorlanıyor bu hayattan..
O sebeple robot güzel olur ama insanlar işsiz kalacak bu nasıl çözülecek
Zaten robotlar iş yerlerini ele geçirdi, biz hâlâ iyiymişizgibi yaparız..