Bu işin şeyini çıkardınız artık cidden bizim ülke ne yaşıyor.

Bu işin şeyini çıkardınız artık cidden bizim ülke ne yaşıyor.

Herkesi saçma sapan şekilde o kadar özendirmeye çalışıyorlar ki, insanlar belki özenti ve meraktan böyle şeyler yapmaya çalışıyor, bu sitede de bazı insanlar var sürekli bir çikolata tutturmuş gidiyorlar başka işleri güçleri yokmuş gibi, sitede kıdemli üye olmak fenomen master vs vs insanlara karşı daha duyarlı ve özenti gerektirmeyecek şekilde paylaşılmalar yapmaları gerekiyor.
Yani sürekli sosyal medyada her yerde Dubai çikolatası paylaşımları yapılıyor insanlar merak ediyor kimileri alıp deneyebiliyorken kimileri alamayıp izliyor sadece kimileri ise her şeyi göze alıp çalmak istiyor bu tamamen sosyal medyanın bir etkileşimi başka bir şey değil...
O kadar abartıldıki. Bu abartıya alacak gücüde bulamayınca merak etmiş çalmış. Çalması meşru muydu? Hayır elbet. Fakat nefis bazen etik dinlemiyor. Bu da o durumlardan.
merak etmiştir o kadar deneyen olduğu için. ucuz olanları var kare şeklinde küçük. onlardan alabilirdi
Cevap
26Cevap
Hiç şaşırmadım.. cahil çok var ülkede maalesef
1 somun ekmek için bile hırsızlık yapılır, gayet doğal
Geçen gün iş arkadaşım almış bana da ikram etti denedim yani. Normal çikolata abartılacak hiç bir yanı yok
bazi seyler ulkemizde asiri anlamsiz buyutuluyor, artik gorgusuzluk boyutuna ulasiyor asmak lazim bu durumu
olum dubai çikolatası da nedir be eti karam varken veya cevizli sucuk varken kim yer onu be :D
Ya ben bile yemedim merak da etmiyorum ama bir gün bende yicem 😂
Saçmalık bir çikolatanın fiyatının 300 tl olması normal degil , anormal
bence bir cikolatanin bu kadar zor ulasilabilir bir sey haline gelmesini konusmamiz daha dogru olur
Millet koyun gibi nereye sürsen oraya gidiyor, hayy sizin dubai çikolatanıza...
Yok artık Bu çikolata o kadar da guzel degil
B*k gibi tadı var
Peki özür
Ülke el bombasının pimini çekti elinde tutuyo ya atıcak ya da elende patlayacak.
Saçma sapan şeyler.. ne çikolataymış be
Saçmalamişlar iyice
Bu işin tadı kaçtı muhsin
Bizim insanımız neden böyle beyinsiz ya 🤔
Elimde olsa bütün Dubai çikolatalarını yok ederdim
Bu ülke ıslah olmaz
Kaliteli hırsız bun😀
normal pahalı bir şey
Bir bana mı bu çikolata çekici gelmiyor sjsj
Mallar günü yaşayan insanlar bunlar
Ahahha hayrına alıp verecem
Tuhaflaştık awk