Artık öğretmen olabilmek için KPSS'yi ve mülakatı kazanmak yeterli olmayacakmış?

YUSUF TEKİN beyin eseri. Üniversitelerin çivisi çıkmış artık. Bak ben o kadar yüksek puan aldım ilköğretim matematik öğretmenliğini kazandım 2. Sınıfa geldim. Şimdi Yusuf Tekin denen mahluk öğretmen akademisi diye bir şey çıkartmış bu sene. Öğretmen olabilmek için üniversiteyi kazanıp bitirip KPSS'yi kazanmak yeterli olmayacakmış. Üstüne 2 3 yıl daha öğretmen akademisi dersi görecekmişiz başarılı görülürsek öğretmen olacakmışız. Sanki tıp okuyoruz... Biz zavallı zavallı 30 yaşına kadar parasız pulsuz evsiz donsuz çulsuz okurken memur annemizden babamızdan para dilenirken bu sistemi çıkaran Yusuf Tekin'in çocukları babasının parası ile lüks araçlarla gezinecek villalara sahip olacak en lüks eşyaları kullanacak hayatın tadını çıkaracak. Yeri geldiğinde torpille iş sahibi olacak. Ya biz? Yüce Rabbim çıkarsın hakkımızı. İyi ki cehennem var.
Artık öğretmen olabilmek için KPSS'yi ve mülakatı kazanmak yeterli olmayacakmış?