Türkiye ye dokunduklari anda bir üçüncü Dünya savaşı çıkacağını bilirler. Buna cesaret edeceklerini sanmıyorum..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. İsrail Türkiye'ye dayandığı gün anlayın ki dayanan sadece İsrail değil , ab, ABD, İngiltere, Kanada, japonya.. vs ülkelerden teşkil olan küresel kapitalist çetedir.
Ama ben öyle bir şey olacağını senin gibi sanmıyorum. Zaten yerli işbirlikçileri sayesinde bu ülkeyi yıllardır sömürmeye devam ediyorlar. Memnun olmadıkları bir durum olsaydı çoktan iktidarı devirmişlerdi.
Amaç yine muhtemelen savaş, beka korkusu yayıp, halkın gerçek gündemi olan ekonomi ve diğer temel sorunlarını unutturmak, bastırmak olabilir.
23 Yorumla- 1 yıl
Sağol yorumun için..
En İyi Cevaplar
Bu tip konular üzerinde etkileşim kasarak prim yapmaya çalışan çok sayıda sosyal medya trolü var amaçları insanların korkuları üzerinden kargaşa yaratıp bundan rant elde edebileceği çıkarlar söz konusundan ibaret. Bir konu var ki son yıllarda ne kadar itibarı zedelenmiş bir TSK görülsede M. Ö 209 Yılından beri varlığını sürdüren hala ortadadoğu bataklığının en güçlü silahlı kuvvetleri ve ordu milletimiz. Bu otomatik olarak bizi İsrail den de İran dan da tüm başı bozukların olduğu bedevilerden bizi mutlak güç yapar. TSK ya kumpaslar kuruldu, bazı girişim hadisleri oldu burada yazamayacağım çok konu olmasına rağmen hala ayaktayız. Asil Türk milletinin bir ferdi olarak her Türk ün asker olacağı bilincine ve kabiliyete sahibiz. Çünkü biliriz ki muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızsa akan asil kanda mevcuttur. O sebeptendir ki kurtuluş savaşında savaşmaktan yorgun düşmüş dünyanın en gelişmiş en güçlü modern ordularına dahi Türkiye topraklarını dar etmiş askerlik eğitimlerini çok kısa yapan ve yedi millete kafa tutan bugünün Türkiye Cumhuriyeti Devleti ni kuran Asil Büyük Türk milletinin evlatları olduğumuz unutulmamalıdır. Dünya tarihinde yaptıklarımız bundan sonrası içinde yapacaklarımızın bir nişanesi olarakta bilinmelidir.
21 Yorumla- 1 yıl
Sağol güzel. yorumun için
1 yılTarih tekerrürden ibarettir 1915 'te bunu denediler yedi düvelle savaştık sözü insnalara ibret olmalı devletler arasındaki ilişkiler insan ilişkilerine benzemez yani güçlü ve akıllı olmaz isek sadece İsrail değil bir çok düşmanımız var en başta amerika ve rusya yahudiker BOP projesini aksatmadan uygulamaya devam ediyorlar yani vadedilmiş toprakları almak ve hüküm sürmek için herşeyi yapacaklardır Suriyelilerin bu ülkeye alınmasına bu projenin ürünüdür Türk halkının buna müsade edeceğini sanmıyorum tek bir amacımız olmalı Atatürk 'ün bize emanet ettiği bu ülkeyi sonsuza kadar yaşatmak çünkü Türklerin başka gidecekleri bir yer yok herkes aklını başına toplamalı başka Türkiye yok.
13 Yorumla- 1 yıl
Vatanımız burası başkası yok ❤️
- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😀
- Gündem konusunda 525 cevap paylaştı.
1 yılİsrail’in yaşam kaynağı Türkiye. Türkiye ile bir çatışmaya girmezler. Bütün mesele mevcut iktidarın aptalca söylemlerle savaş korkusu yaratarak iç siyasette güç devşirmeye çalışma çabası
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
63Cevap
- Gündem konusunda 935 cevap paylaştı.
u 1 yılBence de böyle bir ihtimal yok zaten kimse böyle bir şey olacağını düşünmüyor.
26 Yorumla- 1 yıl
Düşünenler var ama..🙄
- 1 yıl
Yorumlara baksana 🙄 savaşa girecegimizi düşünenler de faxlaca..
- 1 yıl
Malum medyayı fazlaca takibin yan etkisi 😊
- 1 yıl
Benim etikette de sihtah yaptın maşallah 😀
- 1 yıl
Siyasetten anlamıyora getirenler oldu sanki beni 🙄 dizi izlemekten gündemi takip etmediğim şeklinde bir izlenime kadar gitti olay 😑 hiç dizi izlemem aksine.. işim olmaz pembe dünyalarla.. senin objektif görüşlerin benim için önemli olduğundan geldim.. rahatsiz olmadın dimi 🙄
- 1 yıl
Hayır niye rahatsız olayım canım zaten benim konular bunlar ahahaaa, yani beni de hep bu etikette gördükleri için kbenden de ızlar kaçıyor n aslında tam bir aşk adamıyım biliyorsun sjsj
- Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı.
u 1 yılbence gelemezler.
10 Yorumla
1 yılCesaret etmelerine ihtimal vermemek bayağı gülünç olur. Çünkü amaçları o zatən. Kıyamete onlar da inanıyor ve vadedilmiş topraklara hükmetmek istiyorlar. Çünkü hakları olduğunu düşünüyorlar. Sınırına bir kaç saat uzaktalar zatən. İllaha Ankara 'ya saldırınca mı anlaşılacak olaylar.
416 Yorumla- 1 yıl
Ay Allah korusun ya
- 1 yıl
Evət ama durumlar böylə. Bu yüzdən bir an önce çok daha kritik adımlar atıp savunma sanayimizi en üst noktaya taşımak zorundayız.
- 1 yıl
Yüreğinize sağlık ya. İnsanımız uyumaya bahane arıyor
- 1 yıl
@Ahmet_karakaya uyumaya bahanə aradığını düşünmedim açıkçası. Bəlki siyasetten anlamıyordur. Bəlki gündemi farklı yorumluyordur. Bəlki onun görüşü öylədir orasını bilemem. Yargılayacak da değilim. Ama gerçəkler benim söylediklerimden ibarət. Hatta söylənecek daha çok söz var da fəlakət tellallığı gibi yapmak istəmiyorum. Babam 7 yıldır Suriye'de görev yapıyor. Bunlar yeni yeni olan olaylar değil. Hepsinin planı programı altyapısı yıllar öncəden hazırlandı. Şuanda sadəcə planı uygulamaya çalışıyorlar. Adımlarını tam anlamıyla atmış oldular yani coğrafyada. Türkiyə'nin de gözü açık olup artık dizilerden başka şeyler üzerində kafa yorması lazım. Şu TV kadar insanları zombileştiren bir şey yok.
- 1 yıl
Mecazen söyledim, dediğiniz gibi TV programları, diziler ve gündem bizi birçok gerçeğimizden uzaklaştırıyor. Hamdolsun dizi alışkanlığım yok.
Babanız ne görevi yapıyor özel değilse - 1 yıl
Üst düzey kolluk kuvveti. Devlete çalışıyor kısaca.
- 1 yıl
Vay be sahadaki bazı durumları öğrenmek isterdim
- 1 yıl
Siz nerelisiniz ki?
- 1 yıl
Sahadaki durumlar devletin sırrıdır. Kəndi aileleriyle dahi hər şeyi paylaşmıyorlarken (ki doğru olan budur) benim de bildiklerim bir yere kadar doğal olarak.
- 1 yıl
Kesinlikle, sorarken bile cevabınızı tahmin ettim. Aslen nerelisiniz?
- 1 yıl
Kırım.
- 1 yıl
Hmm araştırdım da neden bilmiyormuşum ya, Ukrayna'ya komşusunuz galiba
- 1 yıl
Kırım'ı bilməmek bencə ayıptır.
- 1 yıl
Zamanında Osmanlı Devleti'ne bağlı olup Rusların işgal ettiği kırım şu an Ukrayna ya bağlı ama halen Rusların işgali altındadır doğru mu?
- 1 yıl
Evət.
- 1 yıl
Tatar mı oluyorsunuz siz?
Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok iyi niyetlisin bence. Maalesef ideolojilerin gözü kördür, tıpkı aşk gibi asşa gerçeleri göremezler. Hayalleri için bin pşan yapar, tüm gerçeklerini o hayallere gömerler. İsrail nükleer bir güç, biz ne üretirsek üretelim, nükleer gücümüz yoksa, ideolojisi için kendi insanlarını bile öldürebilen hasta zihniyetler, bu gücü kullanmaktan kaçınmazlar. Üstelik bu kaba dilli insanların, nezaket maskesi altındaki büyükleri 2030 tarihinde dünya nüfusunun üçte ikisinin yok olması gerektiği safsatasıyka dolu videoları dünyaya servis ediyorlarsa, durum kritik.
https://m.youtube.com/watch?v=_cJpGP1mtGw&pp=ygUeMjAzNSBkw7xueWEgbsO8ZnVzdSA1MDAgbWlseW9u20 YorumlaBayraklarinda bile o düşünceyi bangır bangır bağırırken bazılarının düşünmüyor olması biraz polyannaciliga kaçıyor. Arzı mevud olayını siyonistler hep dile getiriyor. Ha ona cesaret edemez dediğiniz şeyin en ileri safhasına yapıyorlar. Herseye cesaret ediyorlar. Ulkemizde 5 dk da geçilmiş BM binasına saldırı tüm dünyaya karşı yapılmış bir saldiriydi. Bunu başka bir ülke cesaret edebiliyor mu edemez ama o düşünmediğiniz devlet bir sürü insan hakları yasalarini ve devletlerin sınırlarını binlerce kez çiğnedi.
İkinci dünya savaşından sonra kimse Yahudilerin gemilerle gelip ortadoguyu işgale kalkacağını da kimse düşünmüyordu.20 Yorumla
1 yıl3. Dünya savaşı zaten başladı. İsrail'in Filistin'e saldırmasıyla sonra Lübnan şimdi İran. Sonra Türkiye. Şu anda sadece ilk etap kısmı. Savaşlar 3 bölümden oluşur. Türkiye'ye bulaşırsa büyük ihtimalle savaşın 2. etabı başlamış olur. Yani esas en büyük kısmı.
34 Yorumla- 1 yıl
Türkiye ye dayanacağını sanmam ya..🙄
- 1 yıl
Amerika kışkırtıyor İsrail'i biliyoruz zaten. Ve Amerika'nın esas amacı Türkiye'yi işgal etmek sonrasında da Rusya planları zaten. Ama Türkiye'ye bulaşırsa Azerbaycan da bize destek olur öyle bulaşır. Azerbaycan da Rusya'nın komşusu ona da ucu değer ve Rusya da karışır. İşte 2. etap. Büyük güçlerin kapışması.
- 1 yıl
Bunu göze alacaklarını sanmam
- 1 yıl
Amerika büyük güce sahip belli olmaz. İsrail de Amerika'nın piyonu. Zamanı gelince Saddam Hüseyin gibi ipi çekilecek
- Gündem konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılAKP'nin kendi MAL sürüsünü uyutmak ve bomboş zihinlerini oyalayıcı tiyatro yaratmak için uydurulmuş bir gündem salatası.
Başka zaman orada burada kükreyen, Avrupa'ya, Amerika'ya meydan okuyan adam kalkıp Toto kadar ülkeden korkmalıyız diye edebiyat yapıyor. Ee hani çok güçlü ülkeydik? Hani cengaver ve yiğittik?
Hadi bunları geçtim, madem tehdit görüyorsun? Neden el altından halen ticaret yapıyorsun? Seni tehdit eden ülkeyi niye besliyorsun?
Dediğim gibi sürüyü uyutmak için uydurulmuş bir tiyatro!10 Yorumla
1 yılDokunamazlar
Zira dokundukları anda başlarına gelecek olanları söyleyeyim
Karşılarından kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyeti var
Arkasında Türkiye var
Suriye tarafında ordumuz var
Sevakin adasında askerimiz var
Somali Türk silahlı kuvvetleri üssü var daha bir sürü sayabilirim
Yani en az 7 farklı noktanın tam ortasından itrail terör devleti var
Parçalamamız uzun sürmez
Arkasından babası Amerika gelir
Hemen arkasından ise tüm hepsininin hamisi yaşlandığı dayanak büyük babaları gelir İngilizler
Ingilizlerde bize dokunursa onlarında çevresindeki üsleri devlere sokarız
Yani kısaca Türkiye Türkiye’den büyüktür rahat olun
Kimse bize direkt olarak dokunmaya cesaret edemez.
Parçalar atarız10 Yorumla
1 yılYahudiler kıyametin erken kopması için kaos çıkarmaya çalışırken buna cesaret edeceğini sanmıyorum da nedir. Zaten pkk-daeş vs örgütlerle güneydoğu bölgesinde terör eylemlerine ve örgütlerine silah, ekonomik destek sağladığı herkesin malumudur. Bir sonraki durak Türkiye dir
22 Yorumla- 1 yıl
😳 yok be.. gelmezler buraya..
- 1 yıl
Gönderirler, bizi siyaseten birbirimize düşürürler, mesela Türküm demek övünç, kürdüm demek farklı karşılandığı sürece düşmanın kaşıyacağı yaralarımız sürekli açık kalmış oluyor. Bu gerçeğe rağmen ego tatmin etmek isteyen cahillerden bıktım valla
1 yılLübnan’ın burada birisi Hatay’ın bir ilçesine iki saatlik bir mesafesi olduğunu deyince bir neden olmasın diye düşündüm. Malum Lübnan’a kadar gelmişler. Oradan buraya da yavaş yavaş gelebilirler diye düşünüyorum. Ben de ilk zamanlar inanmıyordum ama artık olabilir diye düşünüyorum. Sonumuz hayır olsun.
11 Yorumla- 1 yıl
Amin 🙏
Neden dogrudan Turkiye ye saldirsin. Tukiye, Israil in Orta Dogudaki saldirdigi ulkecikler gibi degil. Hem bir devlet yapisi var hem İsrail, Avrupa ve Amerikayla dogrudan ekonomik bir baglantisi var ve Avrupaya multecilerin gitmesini onleyici tampon bir ulke rrolu var. Ust akil, Bugun Iranla Israilin bile savasmasini istemez, dunya petrolunun %20 si Iran kontrolundeki Hurmuz Bogazi araciligiyla Pasifik- Atlantik transferi oluyor. Petrol demek Amerikan dolari demek, Amerika ekonomisi zaten %2 enflasyon hedefini tutturmak icin buyuk caba sarf ediyor, rezerv paralarina zarar verdirirler mi. Rusya Ukraynaya savas acip dunyayi karsisina aldi, 3. dunya savasi cikti mi. Cunku Rusyanin elinde bir enerji gucu var. Bugun Brics ulkelerinden sadece Cin Hindistanin nufusu dunya nufusunun nerdeyse yarisini olusturuyor. Dusuk maliyetle dunyanin uretim merkezleri ve enerji ihtiyaclarini Rusya- İran uzerinden teedarik ediyorlar. Gucsuz Lubnana saldirmakla Irana saldirmak ayni sey degil.
10 Yorumla
1 yılBirşeyler olacak da hayırlısı 😑...
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, ayağı kırılan bir geyik bir fabrikaya sığınmıştı. Türk mitolojisinde yaralı geyik, uyarıcı bir rehber hayvan olarak kabul edilir ve tehlikeli bir yolculuğun başlangıcını simgeler. Hakkımızda hayırlısı diyorum sadece16 Yorumla- 1 yıl
Allah korusun ülkemizi 🙏
- 1 yıl
@moonliss7 evet genelde öyle olur ama yaralı olunca Türk mitolojisinde farklı bir anlamı oluyor. Herşeyin hayırlısı. Zaten Tusaş olayı ve Öcalanı meclise çağırmalar hayra alamet değil... Allah ülkemizi korusun
- 1 yıl
Toplumun bilinç frekansının düştüğünü burada görüyoruz ben ve benmm gibi arkdslarim daha bilinçli olup uyarmalarini yaptıkça çevresine pozitiflik ışık dua sistem yaymaları lazım biz guvende oldugumuzu unutruulmaya çalışıyoruz korku düşük enerjiler çalıştırıp istediklerini yapmaya çalışan sistemde gözümüzü açmamız lazım biraz
- 1 yıl
Evet kesinlikle katılıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılBal gibi de ederler. Suriyeye geldi adamlar. Öncesinde de haber verdiler bm'e biz girdik diye. Dünyayı taktıkları yok gözlerini de kan bürümüş. Biz sadece kınamakla yetinsek dahi onlara sövüyoruz ve filistinlilere destek veriyoruz ve zaten temelde muslumaniz diye hedeflerinde bizde variz. Arastirnayan bir milletiz. Onlarin inançlarina göre vadedilmiş toprak dedikleri topraklar arasinda türkiyenin doğusu da var. Tam da suriye tarafları yani. Kaç kere bilerej türk vatandaşi öldürdüler. Gazeteciyi bile. Hiç de umurlarinda değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKuzey kore Rusya'ya 3.500 tane asker gönderdi. İsrail , lübnan, gazze , filistin saldırıyor. Biz ortadogu devletleri arasındayız. İsrail lübna'na saldırmasını bitirecek. İsrail daha sonra Türkiye'ye saldıracak bunu hepimiz biliyoruz. Ateş hattındayız gibi hissediyorum. Gerçek şu ki biz , suriyeli mültecileri ülkemize aldık. Şimdi suriye'de , savaş yok suriye kalkınmasına yardım ettik. Suriye bize saldırma olasılıgı çok yüksektir. Bir ülkeyi sadece savaşarak istila edemezsin. Türkiye'de 5 milyon üzeri mülteci var. Mültecilerin Cumhurbaşkanlıgını bombaladıgını düşünsene sen şimdi olmaz , diyorsun ama olur . Çünkü türkiyenin sadece mülteci problemi degil, Terörizm pkk , deaeş problemleride var.
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılŞahsi fikrim israil hükümeti müslümanlara saldırıyor ve bizde müslümanız ve bize , saldırmayacagını kim söyledi?
Cevap sahibi1 yılKonu sadece inanç degil konu toprak meseleside var
Cevap sahibi1 yılBen israilli degilim. Başkasının evine gidip burası benim evim diyemem lol hahajxjsjd
Cevap sahibi1 yılMustafa Kemal Atatürk Güney kore'yi destekledi ve kore savaşında biz koreye asker gönderdik bu yüzden Güney koreyi desteklememiz gerekiyor Çünkü atamız nereyi desteklediyse biz orayı destekleriz
Bana fikrimi soruyorsan kuzey koreyi desteklemek isterdim ama Atam güney kore dedigi için güney korey'i desteklemek zorundayız Babamız mustafa kemalin yolundan gitmek zorundayız.
Cevap sahibi1 yılÇünkü kuzey kore lideri benim favori liderim aman tanrım ☺☺ama güney koreyi desteklemek zorundayız
Babamız Mustafa Kemal Atatürk gğney koreyi tercih etmişti
Gizli Üye(30-35)1 yılİran'a da dokunmaya cesaret edemezdi. Bu işler cesaretle olmuyor. Üçüncü dünya savaşı falan da çıkmaz. Bütün Arap ülkeleri İsrail'e düşman ama İsrail patır patır istediğine dokunuyor. Birlik olmadığı sürece de kimse bir şey yapamaz. Tek tek avlar herkesi
21 Yorumla- 1 yıl
😳.
- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz öyle bir şey her şeyi abartan boş bir kitle var bu ülke de bilmeden etmeden yok sıra biz de yok savaş çıkıyor bomba patlıyor deyip duruyorlar bir kere bizim nato üyeliğimiz var iki ticaret merkeziyiz avrupaya her yönüyle bağlı ticaret turizm sağlık eğitim üç israil ile ticaret yapan yine akp. Nüfusumuz bile avrupa ülkelerini ezdi geçti yüz milyon kelle var saysak bizim ülke de bu gaddarlık barbarlık varken baş edemezler bizimle. Amerika olmadan onlar koca bir hiç.
12 Yorumla- 1 yıl
Amerika destek vermiyor mu zaten
- 1 yıl
Veriyor da bize saldırmıyor işte benin anlatmak istediğim şey buydu.
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama İsrail iyicene kudurdu oda ayrı bir konu. Civarındaki ülkelere sataşıp duruyor. ABD arkadan destekçisi. Bize saldırırsa valla püskürtür gideriz , yeriz onu yeriz 😉O yüzden korkar
21 Yorumla- 1 yıl
İnşallah
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılArzı mevdut dedikleri onlara göre vaad edilmiş topraklar, haritalar mevcut. O haritada Türkiye toprakları da mevcut. Neye göre bunu düşünüyorsun bilmiyorum. Adamlara dikkat edersen büyük devletleri baskılıyor, büyük liderlerini indirerek topraklarına tecavüz ediyorlar.
İsrail için Suriye çok daha önemli. Suriye ye girdikleri an Türkiye de suriyeye girecek. Burada kilit ülke SURİYE..
10 Yorumla Gündem konusunda 318 cevap paylaştı. Üçüncü dünya savaşı 11 eylül 2001 de başladı zaten. Öyle bir amaçları olmasa adamlar ellerinde harita paylaşır mı? Bu kadar iyimser olmayın. Kendileri açık açık Ortadoğu haritasının değişeceğini söylüyor. Ellerindeki haritada arzı mevdud dedikleri yerler bile işaretli. Onların inancı şu an tanrıyı kıyamete zorlamak. Bu konu hakkında günlerce konuşabilirim.
10 Yorumla- Gündem konusunda 687 cevap paylaştı.
1 yılİsrail kesinlikle turkiyeye saldırması söz konusu bile olamaz çünkü perde arkasında istedikleri kadar İsraili kınıyoruz onu yapıyoruz bunu yapıyoruz deselerde halen gemiler farklı ülkeler üzerinden İsraile sevkiyatıni sürdürüyor dünya liderimiz bir gece ansızın her yere girerken şimdi Malatya kadar yer olan İsrail'den korkacagini sanmıyorum zaten bu ülkenin savaşa girmesine de gerek yok parsel parsel ülkeyi sata sata kuşa çevirdiler umarım yakın bir zamanda vahtettinin yaptığını torunları yapmaz
10 Yorumla
1 yıl1. si Türkiye'ye dokundu diye 3. Düya savaşı çıkmaz.
2. Türkiye'nin jeopolitik konumundan dolayı enerji hatları ve ticaret yolları olumuz etkilenecek bunlara alternatif bulmadan saldırmazlar.
3. Uzun sürecek bir savaş psikolojik , askeri ve maddi yönden yorar. Bu yüzden amaçları savaş olsa önce iç karışıklık çıkartmak isterler.
4. Türkiye'den korktuklarını hiç sanmıyorum11 Yorumla- 1 yıl
Akdeniz üzerinden Avrupa'ya enerji hattı yapmak üzere Filistini almak istiyor zaten.
3. madde için gelecek yıl çetin olacak. Faili meçhul hadiseler ve sarsan gündemler olası.
Bu yüzyılın yeni ülke sınırlarını cizmek için uğraşıyorlar. Ve 2033 e kadar büyük bir savaş kapıda bu net!
1 yılPolitika bu. Her şey kağıt üzerinde hallolur. Şu an filistin işgalini protesto ya da başka bir savaş durdurabilir mi? Ne zaman çıkarlar sağlanır o zaman hiçbir şey omamış gibi iki imza ile bitirirler. O yüzden çokta bunları düşünmemek lazım
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru
1 yılTürkiye'ye dokunacak kadar yaklaşırlarsa örneğin ırak, lübnan, suriye vb yerleri alırlarsa geç kalınmış olur zaten müdahale etmek için. Yılanın başını küçükken ezmek lazım
26 Yorumla- 1 yıl
Alırlar mı ki oraları 🙄
- 1 yıl
Şimdi ne desem haksız bulacaksınız ancak 5-6 yıl sonra KS'de asker profil resimli biri vardı haklıydı diyeceksiniz
- 1 yıl
Yani.. ne olacak ki 🙄 buraya o yıllarda yine girebilecek miyiz peki😊
- 1 yıl
Aklımızds kalsın hiç yoktan 😊
- 1 yıl
Yaaa.. o kadar mı vahim 🙄
- 1 yıl
İsrail'de otobüs duraklarında büyük israil sınırları yer alıhor ve türkiyenin güneydoğu bölgesi de var. Okullarda bizim topraklsrımız diye öğretiyorlar diyeyim. Önem ve ciddiyetine sen karar ver
Gündem konusunda 353 cevap paylaştı. Niye edemesinler ki? şu an gücümüz az... Zaten hedeflerinde olduğumuzu düşünüyorum Savaş çıksa erkekler biz kızlardan prenses ne halt edeceğiz bilmiyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
😅
1 yılBirkaç güç odağının savaşır gibi yapıp mal mülk para bölüşmesi bu. Türkiye dünyanın en önemli ve özel ve mistik bölgesidir, dokunmaya kimse cüret edemez..
11 Yorumla- 1 yıl
Dimi ya.. bencede
Gizli Üye(30-35)1 yılGelecek yaza kadar gündem çalkantılı olacak. Suikastler ve skandallar deneyecekler.
Gizli ilimleri kullanarak daha önce yaptıkları gibi şu an bir rejim yıkılması durumunda erken seçim ardından ipleri ellerine almış olurlar. Planları böyle bir şey zira mert bir şekilde savaşamayacaklarını ödlek yahuda da biliyor.10 Yorumlaİsrail topsuz tüfeksiz işgal ettiği bir ülkeye neden saldırma ihtiyacı duysun ki.. Adamlar istedikleri gibi at koşturuyorlar zaten ülkede..
40 Yorumla- İsrail maşa kullanır
- Kendi gelemez
12 Yorumla- 1 yıl
Onu da kullanan ABD imiş zaten
Eğer öyle birsey olursa şunu biliyorum bunu. Önceden planını yaparlar ve uygularlarken önünde bisey duramaz. Önceden iç karışıklık çıkarırlar bisey yaparlar. Siz temiz oynayacaklarıni mi zannediyorsunuz
10 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 1 yılYunamistsn gibi piyon ülkeler var bunun için. Adalarımıza göz dikmişler. Hâlâ hellenizm hayalleri ile yaşıyorlar. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs tehlike de.
20 Yorumla Türkiye büyük ihtimalle israil'e savaş ilan edecek ama asla sıcak bir çatışma olmayacak. Karşılıklı büyükelçilerin çekildiği ama ticaretin devam ettiği saçma bir durumun içinde olacağız.
20 Yorumla- Gündem konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılBen de bizden çekindiklerini sanmıyorum. Arkalarında abileri var ama üçüncü dünya savaşı çıkar orası kesin
12 Yorumla- 1 yıl
Kesin çıkar 😳
- 1 yıl
Allah güç kuvvet versin ordumuza devletimize
1 yılÖyle bir ihtimal yok çünkü bu iki ülke müttefik. Ayrıca İsrail’e yapılacak bir saldırı ihtimali için geçen ay yapılan savunma tatbikatına Türkiye de savaş gemisi göndererek katıldı.
10 YorumlaYeteri gücü arkasına alırsa dayanabilir. Zaten kendi hayallerinde Türkiyenin 1/3 miktarı var vaad edilen toprakları var ya artık kim vaad etmişse bunlara.
10 Yorumla
1 yılİsrail havada ve savunmada Türkiye'den 5 gömlek üst klasmanda bir ülkedir. Türkiye'nin kara gücü İsrail'den üstün olmasına rağmen hava kuvvetleri oldukça zayıftır. Envanterinde modernize edilmemiş hurda uçaklar bulunan bir ülkenin değil İsrail ile sıradan bir Ortadoğu ülkesi ile bile baş etmesi zordur. Hava gücü konvansiyonel savaşlarda belirleyici aktördür. Lafın kısası Türkiye'nin İsrail ile bir olası savaşı Türkiye'nin ağır bir yenilgisi ile sonuçlanır.
10 Yorumla
1 yılŞu an ki durumda ne olacağı belli değil inanın. Gerçekten savunmamız da yerlerde ve diplomasimiz zaten berbat durumda iken ne olacağını bilmiyorum herkes gibi
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBikmadiniz mi hep aynı soru. Cumhurbaşkanı açıklama yaptı, öyle bir planımız yok diye. Neyin korkusu hala bu?
20 Yorumla
1 yılİsrail’i durduran kim var ki? oraya giremez , şunu yapamaz dediler inadına teker teker ilerliyorlar. Bunları görüp uyanmazsak dayanırlar.
20 Yorumla- Gündem konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılİsrail le Türkiye arasında bir problem yok ki zaten
11 Yorumla- 1 yıl
Sıra bizde diyenler var
Gizli Üye(36-45)1 yılNetenyahu: Ortadoğu'da kürtler hariç önümüze kim gelirse ezer geçeriz demişti. İranı da özgürleştireceğiz demişti. Bu İran'ın birkaç yıl içinde parçalanacağını kanıtlar. Büyük İsrail'i kurana kadar asla durmayacaklar bence.
10 Yorumla
1 yılIrana girmis be teyzem sen ne diyosun. Israil kendisi dokunmjcak ki zaten. Maşa kullanicak. Kürt örgütleri one sürecek
10 Yorumla
1 yılBüyük anlasmalar var öyle kolay değil ama sınırlarda bir kargaşa yaratmak için bir çalışma var. Bölgenin en stratejik ülkesi biz iken bu el degistirebilir
10 Yorumla
1 yılDirekt olarak saldırmalarına gerek yokki
ekonomik olarak zaten saldırıyorlar:)
konvesyonel bir savaş olmaz10 YorumlaTürkiyeyle savasacaklar diye dusunuyorum ama bu yakin zamanda olmicak seneler sonra olur diye düşünüyorum belki beş belki on beş bilemeyiz
10 YorumlaNiye dokunsunlar, SOCAR var burada İsrail'e enerji gidiyor. Halen limanlardan gemiler kalkıyor ticaret için, niye saldırsın?
10 Yorumla- Gündem konusunda 337 cevap paylaştı.
1 yılBiz de bu savaşa dahil olacağız ama nasıl ne şekilde olacak hiç bilmiyorum
10 Yorumla Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. İsrailin türkiyeyle savasa gireceğini düşünmüyorum.
10 YorumlaGündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. İsraili arkasında amerika var amerika olmasa bir hiç onlar
10 YorumlaEkonomik sıkıntıları saptırma cabaları diyorum.
10 Yorumla- Gündem konusunda 505 cevap paylaştı.
1 yılKimse kafasına bomba düşene kadar inanmaz ölene kadar kimse öleceğine de inanmıyor :D
10 Yorumla - Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBiz İsrail' ile müttefikiz ne savaşı:)
O ic siyasette oy toplama sevdası hepsi o
10 Yorumla
1 yılBence yapabilirler amerika onları destekliyor çünkü
10 Yorumla
1 yılKurtlar sofrasında yalnızız bence. Sorun değil diye düşünüyorum
10 Yorumla- Gündem konusunda 833 cevap paylaştı.
u 1 yılEmin adımlarla zaten savaşa sürükleniyoruz. Yalnız cesaret edemezler.
10 Yorumla - Gündem konusunda 592 cevap paylaştı.
1 yılCesaret edemez.
Ederse de cevabını alir.
Biz o birbirine sırt dönen Arap devletlerine benzemeyiz10 Yorumla Anasının * *na kadar yolu olduğunu düşünüyorum gelsin yiyorsa
10 Yorumla
1 yılİsrailin türkiyeden haberi yok.. Türkiye zorla gel beni vur diyor 😂
10 Yorumla
1 yılZamanı gelince görürsün
22 Yorumla- 1 yıl
Allah korusun ya 🙄
- 1 yıl
Bak bir çocuk düşün
Hep şımarık ve her b0ku yiyor ve herkes onu uyarıyor ama hiç bir şey yapmıyor sence ne olur
- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılİşte bu yüzden pkk gibi örgütler var ve birbirimize vurdurmaya çalışıyorlar.
10 Yorumla
1 yılDaha da kötü şeyler olacağını düşünüyorum 😕
12 Yorumla- 1 yıl
Yaa 😑 inşallah olmaz 🙏
- 1 yıl
😒 göreceğiz, yaşarsak 🙏🏻
- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi