bitmiyor bir türlü doğudakiler doğurmaya ve insan kaynağı sunmaya devam ediyor
ne kadar öldürsende faydasız
örgütün arkasındaki devletlere de karşı zaten gücümüz yok
siz söyleyin çare ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bitmiyor bir türlü doğudakiler doğurmaya ve insan kaynağı sunmaya devam ediyor
ne kadar öldürsende faydasız
örgütün arkasındaki devletlere de karşı zaten gücümüz yok
siz söyleyin çare ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Acımadan lider kdrosundan eniğine kadar acımadan vurarak. Kimseye eyvallah etmeden, o bunu der , batı soykirim der lafına aldirmadan araliksiz vurarak. Teknolojiyi kullanarak.
İsrail gibi degil mi olm biriniz mi sasirtmazsiniz bi arkadasim bana yahudilerin hicbirinde vicdani nokta yoktur dogustan manyak doğuyor diyordu , simdi carpitirsin sozlerimi sizde az.. yok, terore tabiki acıma olmaz ama icinde bebekler var iyi insanlar var masumlar var hani bir zamanlar dunya size soykirim ugratan sizi yok etmesine engel olan hitlerin karsisinda durdu ya heh simdi ayni sekilde trninde hakli olarak karsisinda dururlar
Bazen diyorum hitler hakli. miydi tarih sahnesinden yok mu edilseydiniz..
Ama yok insanlik onemli sonuc ne olursa olsun hala icinizde iyileri vardir
Şuurun yerinde mi? Soru ne sormuşsun ne yazmışım. İstersen sabah ayilınca tekrar oku derim. T*rör böyle biter. T*röle mucadeleden bahsediyoruz sen konuyu ixlerinde iyiler vara getirdin.
Ayrıca eline silah almayıp bunlara destek verenler de aynı onlar kadar suçlu. ust düzey bir tane adam bırakma, aşağısı çözülür
hakikaten ciddi misin? acaba yahudiler için özel bir araştırma hastanesi kurulup beyinlerindeki bölgeye mi baktırsak
herif beni suçluyor şimdi
sayın barbar bey, siz az önce terör adı altında çoluğu çocuğu katletmekten bahsettiniz mi bahsetmediniz mi?
Çocuğu ortaya atan sensin. Manuple yapma. Tweorle ilgili soru sordun onla ilgili cevap verdim. Okuduğunu anlamıyor San vaktimi çalma
Benmi manipüle ediyorum, la olm sen hasta misin? La demedin mi kadrosundan eniğine kadar, bati soykırım dese de katlediceksin
ruh hastasi manyak git tedavi ol
😂😂😂😂😂 asıl sizin ata sözünüz var. Yılanın başını küçükken ezeceksin diye. Yılan için kullanmadigini hepimiz biliyoruz
Düşmanını buyutmeden ezeceksin bunu da mı anlamadin her şeyi çocuğa bağladın 😂😂😂anlama. kitligin var git sen tedavi ol
Düşman mi?
7 yaşındaki çocuk mu düşman?
Hastasınız..
Hitlerin soykırımı sizde benzer etki mi yaratti ben anlamadim
Anlaman için 100 seneye ihtiyacın var. Neyse sana kolay gelsin bizim işimiz çok
yok ben gayet anlıyorum sizi
Siz soykırım yaparak bölgeyi ele geçirme peşindesiniz yahudilik falan hikâye
Lakin unuttuğunuz şey şu
21. yy de soykırım yaparak iki şeye neden olursunuz
1. Dünya çapında ve gelecek 1000 yıl içinde anti semitizm etkisi
2. Bölgede asla huzur bulmayacak nefret çarpanı
Yani insanligi vs de bosverdim hasta olmasaniz zaten böyle ne tavsiye verirdin nede savunurdun
Yahudiler soykirima asla girismediler ilk defa soykirima basladiniz bu yaptiklariniz dikkat etde yüzyıllarca yahudilere yardim kampanyasi başlatmasın..
İnsanlik hitleri silmiş size hiç acimaz çağ çok yanlış..
Sorun pkk ise hedef sadece pkk değildir. Arkasina aldigi onca ulkeyle birlikte ne kadar vursakta tureyecekler çoğalacaklar. Ülkeyi icten ice bitiren bir problem bu da kimlere en cok yarar sagliyorsa kaynak onlardır. Sorun artık uluslararası oldu. Diğer ülkeler ile ilişkilerimiz söz konusu artık.
protestosunu yapanlara ağır cezalar lazım. tabi ilk önce hükümetin değişmesi lazım. pkk'yı gerçekten bitirmek isteyen biri geçmesi lazım
lafını edeni engellediğinde düşünceleri engelleyemiyorsun ki mutlak bir yolu bulunuyor birbirleriyle yine anlaşırlar konuşurlar teknoloji çağında hele hiç engelleyemezsin
orası öyle tabi. düşünebilecekler ama fikirlerini ve eylemlerini gerçekleştirtmeyeceksin
Milyonlarca nufusu engellemenin tek yolu doguyu topyekun tecrit altinda tutmak bu bile iyi olanlara yasam hakkıni kisitlatip daha cok sozde davalarina haklilik verir