Binlerce şehidin katili olan bir kişiden bebek asker katili olan yıllarca vatan hainliği yapan bir kişiden neyine konuşma yapmasına izin veriyorsun barış dileniyorsunuz böyle birinjn yaşamaması lazım şaka gibi ulkedeyiz bu adam Amerika'da olsa bu kadar vatan hainligi yapip askerleri öldürse öldürülmüstü şimdiye çoktan ya da başka ülke gerekçesi de vatan haini binlerce insanın kanı var elinde daha ne olması bekleniyor?
Bizim ülkenin yöneticilerinin aklı vicdani yok mu?
AKP'nin konu hakkında bir görüşü yok. Şu ana kadar karşılaştığım isimler tepkili: "Özel'den duysak kıyıma uğrardı" Dolayısıyla şu anda - yangın çıkarılmalı - ancak olmuş bitmiş noktasına gelmemeli.
Bahçeli'ye gelecek olursak, Perinçek'e yıllarca PKK'lı diyen ülkücüler ne düşünüyor en çok onu merak ediyorum. Aynı Perinçek, geçen hafta "AKP - MHP, Türkiye önderliğinde bir Kürdistan kurulmaya ikna ediliyor. PKK'yı yasallaştırma yoluna girdiler." demişti...
Sırf Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı olsun diye bu adımlar atılıyor yazık gerçekten inanamıyorum haber kanalları da bu konuşmayı destekliyor bunu chp den biri veya özgür özel dese kanalların hepsi terörler chp el ele diyip yayın yaparlardı
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Sağda ki Onedio logosu herşeyi ortaya koyuyor zaten Algı ve manupülatörün önde giden Fon alan kanallardan biri Bahçeli gibi milliyetci bir adamın bile eylem ve sözlerini çarpıtmakta üzerlerine yok Ama bizim halkta sorgulama kaynak araştırma bi dk işin aslı nedir araştırması olmayınca beyin yıkamak çok kolay oluyor. Adamlar hdp ile kol kol mitingde özerklik vaadi vermeye kadar ileri gittiler Pkk lılara gazetelerinde özgürlük hakkı gibi güzellemeler yaptılar. Nasıl bir şaşırmışlık ki bütün bunları yapanlar. Teröre en sert duruşu sergileyenleri Hainlikle suçlayabiliyor Resmen komedi Kimse merak etmesin sizin algı ve manupilasyon taktikleriniz artık iyice cıvımaya başladı kokusu heryeri sardı bu millet bu ucuz oyunlarınıza düşmez.
burada amaç terörü sıvazlamak destek vermek Değil ki Silahsız barışa ulaşmak Ha adım saçma sapan bir adım mı? öcelan i. tinin örgütte bir otoritesi kaldı mı Elbette hayır elbette saçmalık Amaçladıkları şeye katılmıyor onaylamıyorum. Ancak meseleyi bağlamın koparıp Bahçelinin sanki amacı terör destekciliğiymiş gibi lanse etmek Art niyetten başka bir şey değildir. Ve bunu arkadaşında dediği gibi Özerlikten tut her türlü terör progpagandası yapanların bu eleştiride bulunması o kadar komik ki adama gitte aynaya bak derler.
Ya zamanında barış süreci altında bir sürü mayın dosediler şehit oldu millet neyin barisi Allah aşkına barış olsa her şey bir anda silinip affdilecek mi bunları kökünden kaziyacaksin misal meclise sokmayacaksin gerekçesi vatan hainliği misal pkkdan hüküm mu giymiş ogretmen doktor hakim ne varsa meslekten men edeceksin gerekçesi vatan hainliği isterse arkandan faşist desinler ırkçı desinler ne derse desinler diğer ülkeler bizim iyiligimizi düşünmüyor ki zaten İsrail'e kimse bir şey demiyor o kadar milleti katletti feyo gibi sileceksin her yerden barış maris yok olmauacak da böyle böyle kaziyacaksin kökünü tek bir yanlışı bile affetmeyeceksin
Çözüm sürecinde zaten Tr nin savunma sanayisi dışarıya büyük oranda muhtaçtı her şey için izin almak zorundaydık onların silahlarını kullanıyorduk Zaten şu iha meselesinde örneğin israilden alıyordu henüz üretmemişti bu bağımlılıktan dolayı israil yedek parça göndermiyor buda yetmiyormuş gibi vuracaüımız yerin kordinatlarını bile istiyordu. Bu diyer silah sistemleri içinde geçerliydi Devlet bu süreçte Pkk yı onaylayarak tepelerine bineceği günü bekledi ve öylede oldu. Fakat o zamanda şimdide yanlış ve saçma bu konuda herkes hem fikir bak mesele şu burada ki amacın maksadın ne olduğu daha aynı şeyi bin kere anlatmayacağım sonuçları kötü olabilir yanlış olabilir ama burada ki amaç pkk desteklemek felan değil onu anlatmaya çalışıyorum
Bu ülkede zamanında öyle kanunlar konmuş ki ve sırf bu kanun değiştirilemesin diye de kanun konmuş. Yani bu ülkenin gelişmesi değişmesi için çoğu kanun değiştirilemiyor. O kadar fazla ki bu kanunlar bir bilsek milletçe hiç bir şey bilmiyoruz. Bilmemezlik üzerine eğitiliyoruz resmen. Cahillik eğitimi alıyoruz. Boş konuşuyoruz.
Böyle biri ile barış istenilmez gördük barış istenilen zamanları? Mayın dosediler hep toprak altına barış olsa affedilecek mi bugune kadar şehit olanların günahı neydi onların kemikleri sizlamaz mi? Böyle bir partinin bile olmaması gerek mecliste