Gündem Çok üşüyorum şu an burası 10 derece soğuk ama ben çok fazla üşüyorum normal mi? Şengül4 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Normal soru soruyorum ısıtayım diye yorumlamayın😠 Çok üşüyorum şu an burası 10 derece soğuk ama ben çok fazla üşüyorum normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Normal burada da 9 derece biz de üşüyoruz yanii iyi ört üzerini 0 4 Yorumla Şengül4 1 yıl Öyle yapıyorum tesekur ederım Yorumla Klasscevap 1 yıl Rica ediyorum dikkat et hasta olma Yorumla Şengül4 1 yıl Teşekkür ederim olur ederim Yorumla Klasscevap 1 yıl 🤞 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Normal sicaktan soguga gecise vucut hemen alismiyor 0 1 Yorumla Şengül4 1 yıl Sanırım öyle ya birden sogudu Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evdede bir tek ben öyleyim çok üşüyorum ya, normal değil sanırım 1 5 Yorumla Şengül4 1 yıl Ay ben tek sanıyordum cidden Nıye öyle ya bırde bacaklarıma sankı romatızma gırmıs sızlıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Romatizma yok ama kat kat giyindim, uzun çorap falan ama içim titriyor resmen Yorumla Şengül4 1 yıl Ay ben de yaaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne yapacağız böyle Yorumla Şengül4 1 yıl Bılmıyom ki Yorumla
Kimera_35 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl Normal İzmir'de soğuk bende alışkın değilim üşüyor insan 0 6 Yorumla Şengül4 1 yıl İzmire selamlar doğduğum şehir :) Yorumla Kimera_35 1 yıl Ne güzel sevindim aldık selamını küçük hanım Yorumla Şengül4 1 yıl Tesekurler :) Yorumla Kimera_35 1 yıl Ricalar bizdende selam olsun Yorumla Şengül4 1 yıl Ve Aleykümselam Yorumla Kimera_35 1 yıl ☺️☺️ Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Al la yorgan a sarilda usume😀 0 4 Yorumla Şengül4 1 yıl Hahahaah teşekkürler Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Boyle bi fikra vardi 😀😀 Yorumla Şengül4 1 yıl Agahs Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Kutunu acsana seyini ya zm sanw Yorumla
ziynet116 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 30% 1 yıl Normal aşko hava birden soğudu 0 1 Yorumla Şengül4 1 yıl Evet haklısın canım 🥰 Yorumla
keserkesmez Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hasta oluyorsundur belki 0 2 Yorumla Şengül4 1 yıl Ay deme ya ınsallah öyle degıldır Yorumla keserkesmez 1 yıl inşallahj Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben de ya ayaklarım ısınamıyo diye uyuyamıyorum 0 1 Yorumla Şengül4 1 yıl :( sanırım bu sorun hepımızde var Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Ben de dondum ya 0 1 Yorumla Şengül4 1 yıl Sanrım ben tek değilim :) Yorumla
umutguven25344 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Normal kansız olabilirsin 0 7 Yorumla Şengül4 1 yıl Annem de öyle söyledi Şu an onlar normal batanıye ben Ufoyu açtım ayağımda panduf shjssj dalga gecıyorlar Yorumla umutguven25344 1 yıl Kıyamam sana çok mu soğuk Yorumla Şengül4 1 yıl Bayağı Yorumla umutguven25344 1 yıl Hmmm ne yapsam bilmiyorum Yorumla Şengül4 1 yıl Sanırım hıcbırsey :) Yorumla umutguven25344 1 yıl Tamam bayan hisbisey Yorumla Şengül4 1 yıl Hahahaah Yorumla
HiiçUğraşamamKi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Koş yatağına 0 12 Yorumla Şengül4 1 yıl Koştum da cıdden çok soğuk ya birden başladı Yorumla HiiçUğraşamamKi 1 yıl Hangi şehir Yorumla Şengül4 1 yıl Mardin Yorumla HiiçUğraşamamKi 1 yıl Gerçekten soğuk olmalı Yorumla Şengül4 1 yıl Herkes sıcak diyor sjjssj Yorumla HiiçUğraşamamKi 1 yıl Yok artık Yorumla Şengül4 1 yıl Ajajjaaj Yorumla HiiçUğraşamamKi 1 yıl Benim de uykum yok ya uyuyamıyorum Yorumla Şengül4 1 yıl Neden ki Yorumla HiiçUğraşamamKi 1 yıl Bilmiyorum ki burada insanlarla konuşasım var Yorumla Şengül4 1 yıl Sjsjsjjs konuş o vakıt Yorumla HiiçUğraşamamKi 1 yıl Herkes uyumuş: ( Yorumla
HollyWhiskey Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Sıcak yer yokki 0 1 Yorumla Şengül4 1 yıl Haklısın sanırım Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kızlar hep böyle 0 2 Yorumla Şengül4 1 yıl Jsjsjs deme deme Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle öyle Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Gündem konusunda 772 cevap paylaştı. Hastasın 0 2 Yorumla Şengül4 1 yıl Sanırım hasta olacam Yorumla respectemir 1 yıl Evet Yorumla
Drejkanno Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Orası neresi 0 4 Yorumla Şengül4 1 yıl Mardin Yorumla Drejkanno 1 yıl Yakında kar yağar oraya Yorumla Şengül4 1 yıl Dbsjsnjs yok be Yorumla Drejkanno 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gelbirdaha Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Isınalımn 0 2 Yorumla Şengül4 1 yıl Sapıklık ıcın demedim🤔 Yorumla Gelbirdaha 1 yıl Biliyorum ısıtır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Normal burada da 9 derece biz de üşüyoruz yanii iyi ört üzerini
Öyle yapıyorum tesekur ederım
Rica ediyorum dikkat et hasta olma
Teşekkür ederim olur ederim
🤞
Normal sicaktan soguga gecise vucut hemen alismiyor
Sanırım öyle ya birden sogudu
Evdede bir tek ben öyleyim çok üşüyorum ya, normal değil sanırım
Ay ben tek sanıyordum cidden Nıye öyle ya bırde bacaklarıma sankı romatızma gırmıs sızlıyor
Romatizma yok ama kat kat giyindim, uzun çorap falan ama içim titriyor resmen
Ay ben de yaaa
Ne yapacağız böyle
Bılmıyom ki
Normal İzmir'de soğuk bende alışkın değilim üşüyor insan
İzmire selamlar doğduğum şehir :)
Ne güzel sevindim aldık selamını küçük hanım
Tesekurler :)
Ricalar bizdende selam olsun
Ve Aleykümselam
☺️☺️
Al la yorgan a sarilda usume😀
Hahahaah teşekkürler
Boyle bi fikra vardi 😀😀
Agahs
Kutunu acsana seyini ya zm sanw
Normal aşko hava birden soğudu
Evet haklısın canım 🥰
Hasta oluyorsundur belki
Ay deme ya ınsallah öyle degıldır
inşallahj
Ben de ya ayaklarım ısınamıyo diye uyuyamıyorum
:( sanırım bu sorun hepımızde var
Nerde yaşıyorsun
Ben de dondum ya
Sanrım ben tek değilim :)
Normal kansız olabilirsin
Annem de öyle söyledi Şu an onlar normal batanıye ben Ufoyu açtım ayağımda panduf shjssj dalga gecıyorlar
Kıyamam sana çok mu soğuk
Bayağı
Hmmm ne yapsam bilmiyorum
Sanırım hıcbırsey :)
Tamam bayan hisbisey
Hahahaah
Koş yatağına
Koştum da cıdden çok soğuk ya birden başladı
Hangi şehir
Mardin
Gerçekten soğuk olmalı
Herkes sıcak diyor sjjssj