Medyaya yansıdıktan sonra kim yaşatır ki... Kaçıranların vicdanı var mı sanıyorsunuz 4 yaşındaki çocuğa hallenen adamdan bahsediyoruz ortaya çıkmasın diye neler neler yapar.
O zaman birçok suçtan arananlara susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak headshot Soykırım yapmak gerekir. (Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 suçlu ölü insan) Böylece kayıpların sağ tespit edilebilmesi ve Kayıp olayları yaşanma derdi olmayabilir
Çok haklısın ama bunca zaman da sosyal medya vardı neden artık toplum kendi yarasını sarar oldu.
Son dönemlerde sen de fark etmiştirsin olaylar yine oluyur ama sosyal medyada taraftar grupları onlara bağlı olarak bazı ünlüler, gazeteciler yurt içi yurt dışı avukatlar organize olmaya devletin makamlarını da yok saymadan bir çok suç ve tacizi ifşa ederek.
Yurt dışında olsalar bile korkuları olmayanlara bile ulaştılar tek tek özür videoları çektirip itirafçı olup bu incel felan filanlara darbe üstüne darbe vuruyorlar.
Onlardan cesaret alanlarda katılıyor artık korkmadan bu oluşumlara.
Neden bu kadar kenetlenmekte gecikildi ikbal ve Ayşenur bu fitili daha fazla mı yaktı.
Ya zaten bir şekilde olaylar o kadar çok olunca toplumda korku ve panik havası olmasın diye gündem alakasız şeylerle değişiyor fakat kameralar her yerde olunca görmemek mümkün değil drone uçurarak kayıt alan mı dersin güzel bir olayı çekerken denk gelen mi dersin, otosuna kamera takan mı dersin her yerden görüntüler yağıyor.
Onalrı geçti böyle kötülükler yapanlar korkmadan kendileri de çekip paylaşır oldu biliyorlar yasalar yetersiz iki üç yıl yatar alan ceza bile çekmeden dışarıda olunca bir sürü suç kaydı olan yatmadan dışarı çıkıyordu.
Yine bu olaylar ve taraftar toplulukları kadın dernekleri hayvan dernekleri hepsi daha fazla baskın gelmeye başladı Önceden en azından muhalefet yanına alırlardı ad artık siyasi katlı olsun olmasın toplum bilinci etkisi fazla olunca adalet sisteminde değişiklikler yapılıyor en azından tam olarak toplumun istediği olamsada isteniler yapılıyor az ceza alanlarda yatacak gibi, İyi hal indiriminin değişimleri gibi keşke hadım da gelse ama bakalım inşallah bazı değişikliklerde umarım suç işeyip dışarı nasılsa. Çıkarım diye düşünecek yeni suç işleyecek olanlara önleyi korku olurda yeni suçlular doğmaz.
Bugün Allahım daha az kötü şeyler duyalım diyorum olmuyor dün en çok üzüldüğüm olayda
yeni doğmuş bebeği ziyarete zihinsel engelli 17 yaşındaki kızıyla ziyarete gelen ailenin o çocuğu 40 günlük bebeği almış 7. Kattan aşağı atmış.
Bu ne abi ne! 🥺🥺
neden artık birisi birbirini daha derine sokuyor kalbimize acıları duygusuz değiliz kaçmaya çalışıyoruz ama her yerde herkes olumsuz şeyleri ve masumların başına gelenleri anlatıyor.
O kadar ki artık hiç bir başarıya sevinemiyoruz bile biz eskiden şehitler olunca kenetlenir her defasında daha güçlü ayağa kalkardık şimdi anlamıyorum bende nereye varacak bunlar.
ben de gordum bahsettigin haberi, down sendromlu cocugu suclamiyorum tabiki ama ailesi mi bebekle onu yalnız bıraktı, cocuk mu bebegi aniden aldi asagi atti, bilemiyorum tabii olayın detaylarini bir suru soru var sorulmasi gereken ama okuyunca kanim dondu ne diyeceğimi bilemedim
Bende suçlamıyorum ama nasıl ya niye insanlar bu kadar dikkatsiz oldu özensiz oldu empatisiz oldu. Olmadı gereken bu mu salacak mıyız kendimizi böyle.
İnsanı koruyan korku ve şüphe hislerine ne oldu.
Ya bilmem ne dubai çikolatası mı neyse artık saatlerce sokakta sırada beklemiş onca kalabalık hiç bir güvenlik önlemi göremedim gelenler bekleye bekleye psikolojisi zaten etkilenir, gelenlerin nasıl bir psikoloji içinde olduğunu bilmiyor yahu birisi alkol alıp ehliyetsiz o kalabalığa dalabilr, tartışma çıkar kimlerde kesici delici aletler var bilemezsiniz.
Değer mi hem pahalı hem o kadar çikolata için güvenli olmayacak şekilde sokakta saatlerce beklemeye
İlla alacaksanız Al sonra al aceleniz ne
Çoğu zaten tiktok felan filan için etkileşim için alacak çekecek.
Bakın benzerini yaptık diyede tarif verecek değer mi bilmiyorum