Kral hdpli kankileriyle yan yana daha öncede kadınlar gününde selonun eşini kutlamıştı atatürkçü çizgi bu mu yoksa ben atamın yazdığı kitaplarını okudum sanki daha farklıydı :D

Kral hdpli kankileriyle yan yana daha öncede kadınlar gününde selonun eşini kutlamıştı atatürkçü çizgi bu mu yoksa ben atamın yazdığı kitaplarını okudum sanki daha farklıydı :D

Bugün değil taa 5-6 yıl önce önce yazılmıştı. Halen aynı şeyler geçerli:
"Kimseye herhangi bir konumda bulunmayı biz yakıştırmıyoruz. Herkes, Türkiye’nin stratejik saflaşmasındaki mevzisini kendisi seçiyor. İmamoğlu da mevzisini kararlı ve tutarlı olarak seçmiş bulunuyor. Mevzilenmesinde herhangi bir tereddüt veya yanılgı bulunmuyor.
X Meclisi tatil eden Abdülhamit’i Meclis açan bir demokrasi kurucusu ilan etmek, yalnız tarih bilgisizliği değil, demokrasi düşmanı mevzide yer almaktır.
X Kendisini Turgut Özal’a bağlamak, Turgut Özal’ın mevzisine bağlanmaktır.
X Abdullah Gül ile açık işbirliği, FETÖ’yü de içine alan ABD mevzisine yerleşmektir.
X Selahattin Demirtaş’ın çizgisini beğenmek, PKK ile aynı mevziyi paylaşmaktır.
X Kürtçe eğitimi savunmak, PKK ile paylaşılan mevziyi kuvvetlendirmektir.
X Erbil ile İstanbul’u kardeş şehir ilan etmek, ABD-İsrail safındaki mevzilenmeyi bu kez de Barzani üzerinden pekiştirmektir.
X Seçimden sonra ilk söyleşiyi Barzani’nin Rudaw televizyonu ile yapmak, ABD-İsrail mevzisinde ısrarın bir kez daha ilan edilmesidir.
X PKK’nın resmi açıklama yaparak Belediye Başkanlığı seçiminde İmamoğlu’nu destekleyeceğini ilan etmesi, PKK/HDP ile seçim işbirliği mevzisinin son tescilidir.
X Maltepe mitingine Kur’an tilavetiyle (okuyarak) başlamak, Türkiye’nin siyaset tarihinde eşi bulunmayan ölçülerde dinin siyasete alet edilmesidir, laiklik karşıtı mevzilenmedir.
X Kameraları davet edip, Eyüp Sultan Camii’nde Yasin okumak, dini kullanma mevzisini kamera kayıtlarına geçirmektir.
X Doğu Akdeniz’de Türkiye’ye yönelik savaş tehdidinin yoğunlaştığı koşullarda, bu tehditlerin sözünü bile etmeksizin Kıbrıs’ta “barış” temennilerinde bulunmak, ABD ve İsrail’in psikolojik savaş mevzisinden yapılan konuşmalardır.
X Bugün koşup KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı ziyaret etmek, Kıbrıs’taki teslimiyetçi mevziyi desteklemektir.
X Mevzilenme o kadar açık ki, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Morgans, iki gün önce İmamoğlu’nu desteklediklerini açıkladı."
İktidarda olan parti bu partiyi niye kapatmıyor diye sormak yerine İmamoğlu üzerinden konuyu ele almak etik olmamış. Bu görsel rahatsız ediyor mu dersen evet ediyor, ama unutma bu partiyi hala siyasi arenada tutan iktidar. Partiyi kapatmayıp sonra vay efenim CHP bu parti ile ittifak yapıyor demek olmaz öyle. CHP nin bu tavrını (gereksiz rahatsız edici ittifakını) kınıyorum ama konuyu AKP'ye değinmeden ele alamazsın. AKP ya kapatacak ya laf etmeyecek.
Sadece imamoğlu yüzünden partiyi kapatamazsın kanks chpde başkanlık makamında birden çok isim gözüküyor halkın gözünde koalisyon meselesi ama hdp kapatılabilir çünkü partinin özü belli gerçi onu da kapatamazlar insan hakları diye ağlayacaklar aynı şekilde chpyi kapatamaz kıçı kırık sokak köpeği meselesinde ortalığı yıktılar muhtemelen sokağa dökülüp pankart açarlardı türkiye'yi avrupaya şikayet ederek milyonlarca tweet atarlardı akparti yerinde olsam aynı siyaseti yapardım oy için tam tıkırında yürütüyorlar ne eksik ne fazla
CHP'nin kapatılması nereden çıktı, HDP'yi kapatması lazım diyorum. AKP'nin siyasi hamle aklı diğer hiçbir partide yok, o konuda haklısın.
Şu an CHP'nin içinde bile Çakma Atatürkçüler var aynı zamanda AKP'nin içinde bile Çakma Muhafazakârcılık özelliğine sahip hatta İslamcılığı şüpheli yani Heretik-Batıni Sapkın mezhep ve yeni dini akım ideoloji Gülen Hareketine benzeyenleri dahi var.
Cevap
2Cevap
Bundan bir pok olmaz ama reyiz denen şahısdanda olmaz artık
Reyiz iyidir
@Yufkayurekkenan iyi iyi çok iyi milletin mına goydular gotümüzdeki donlae kaldı
Ne diyon Amuvuk senin a nnebi sever
ya hdplisi
@Yufkayurekkenan kes aq şerefsizi
@Yufkayurekkenan hdp li senin anadır la itogluit
İstanbulun içine etti her şey çok güzel oldu gerçekten 40 dakika otobüs bekliyorum...
İmamoğlu aday olsun yüzde 30 u geçemez
Yalancılar çok konusurmus
Mansura bak mesela konuşmuyor çünkü dürüst mert bı adam ben Mansur kazansın isterim
Bir reisci olarak Mansur bence iyi reis kazanmayacakksa mansur kazansın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?