Filistin
İsrail
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence böyle bı durumda tarafsız olmak bile bı suç.. Din ya da ırk olarak bakmamak gerek sadece orada yüzlerce insan öldü. masum çocuklar bebekler.. Acımasızca..
Ne yani hamasin yaptigi yaninami kalsin
Hamas kendinimi savundu?
Lübnan da hamas mı var ya da ırakta? iran da? suriyede?
ya da bebekler hamas mı?
bm üyeleri hamas mı? gazeteciler hamas mı? dünyanın canını çok yaktılar benimde tarafım filistin, umarım israil terörizmi yok olurda dünya biraz rahat nefes alır. her gün vahşet görmek çok kötü.
Sana sormadım
Filistin israil kurulduğundan beri hedef alınıyor, ünlü mossad düz saldırıyı görmezden gelip bölgeyi elektriksiz bırakıp katlediyor çoluk çocuk demeden
üstelik kimyasal bomba bile kullandılar
Peki şöyle yapalım
Aynı senaryo Hamasin yaptigini aynisini kürt bir örgüt yapmış olsa ve Türkiye İsrailin şu an yaptiginin aynisini yapsa yine böyle konusurmuydunuz?
Basit bir soru
Zaten yaptılar Pkk gibi bir yapılanma çıktı doğudan ve sokaklta terör estirdiler, onlarca yıldır da eleman desteği veriyor doğu
ama tepelerine bomba yağdırıp elektrik sularını kesip kürtlere soykırım yapmadık.
onlarca şehit vermemize rağmen doğuda mahalle aralarında mayınlı sokaklarda ince eleyip sık dokuduk
Benim için ikisinin de canı cehenneme.
Benim tek önceliğim Türkiye.
Ancak Kürdistan dedirtenlerin İsrail olduğu yerde,
Kürdistan için Amerika'dan bile fazla taşın altına elini soktukları yerde,
Arzı Mevud kafalıların olduğu yerde,
Emperyalizmin en acımasız, en kanlı olduğu yerde
Filistinlinin koluna girmek insanlık görevidir.
Cevap
5Cevap
Vicdanı olanın İsrail tarafını tutması mümkün değildir zaten
Turnusol kağıdıdır bu olay.
Kalbi kararmışlar israil
aydınlık ışığı taşıyanlar filistin.
kararmış olanlarla ışık taşıyanları ayırsak dünya güzelleşir.
Vicdanı olan, Filistin'i destekler. Vicdanı olmayan, İsrail'i destekler. Benim vicdanım var, bu sebeple Filistin'i destekliyorum. 🍉
Kan emici bir devleti tutamam
🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
🇮🇱
,👍👍👍👍👍
Tarafsızım.
Tarafsizim
Tarafsızım.
İsrail
👍👍👍👍👍
taraf değilim. ikisi de arap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?