Gündem Sanırım ruslar devreye girdi, ilk eylemde israil genel kurmay başkanı öldü ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1 hafta önce haberler çıkmıştı demek dogruymusRuslar harekete geçtiİsrail lubnana girmeyecekti abi Sanırım ruslar devreye girdi, ilk eylemde israil genel kurmay başkanı öldü ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Derinlik_Sarhoşluğu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İsrail çok cepheli bir savaş arayışındaydı.Gazze - İranSuriye - RusyaHizbullah - LübnanHepsi birbiriyle bağlantılı bir şekilde... Ama ben büyüklerin halen masaya oturmadığını düşünüyorum.Hizbullah intikam alıyordur şu an sadece. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Daha kötülerini yaşaması dilegiyle 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. İzle ve gör. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Efendim? Yorumla Chıld_Of_GOD 1 yıl Gündemi izle ve gör, ama CNN international , BBC word yani manuple etmeyecek yayın kuruluşlarından , bundan sonrasına bak. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İsrail çok cepheli bir savaş arayışındaydı.
Gazze - İran
Suriye - Rusya
Hizbullah - Lübnan
Hepsi birbiriyle bağlantılı bir şekilde... Ama ben büyüklerin halen masaya oturmadığını düşünüyorum.
Hizbullah intikam alıyordur şu an sadece.
Daha kötülerini yaşaması dilegiyle
İzle ve gör.
Efendim?
Gündemi izle ve gör, ama CNN international , BBC word yani manuple etmeyecek yayın kuruluşlarından , bundan sonrasına bak.
Oh oldu