Ayşenur Halil'in o haldeki fotoğrafını çeken katil Semih miydi?

Gerçekten hiç aklım almıyor neden böyle uyduruk bir satanizm inancı için kendilerini feda ederler bu kızların yaşaması gerekiyordu diğer ruh hastası çocuk madem bu kadar eğilimliydi intihar etmeye sadece o etseydi ayrıca ben Ikbal'in ona beni öldürmeni istiyorum diye mesaj atacağına hiç inanmam bide fazla acı çektirmeden öldür? Parçalara bölmek zaten kesip biçmek acı bir ölüm bunun neresi acı çektirmeden? Bence bu olaylardan önce katil Semih madde kullandı ve öyle işledi bu iki cinayeti de hangi kız bile bile ölüme gitmek ister ki? Ayşenur'u neden öldürmüş olabilir Ikbal'e takıntılı birisi? Ben burada kızları tamamen suçsuz buluyorum katilin annesi Ikbal oğlumu rahata bırakmıyordu falan demiş oysa ki Ikbal'e takıntılı olan o ruh hastasının ta kendisiydi. Halen etkisinden çıkamıyorum gözümün önüne geliyor hep o görüntüler ve daha da kötü olaylar yaşanmadan bu satanist incellerin köklerini kurutmaları lazım bunlar bu katilden cesaret alıp intihar etmeyi, öldürmeyi normal bir şeymiş gibi sanıp etrafa zarar verecekler birileri bunlara dur demeli artık!! Umarım linç etmezsiniz biliyorum dini inancı olan bir kimse de yapabilir bunları... Allah tüm kızlarımızı böyle şer*fsiz canilerden korusun!

Ayşenur Halil'in o haldeki fotoğrafını çeken katil Semih miydi?