Kadına şiddetin görselinin sanatla uzaktan ve yakından alakası yoktur. Bu görseli sarıklı cübbeli birisi paylaşmış olsa buna sanat mı yoksa gericilik vandalizm mi diyecektiler bir de olaya bu şekilde bakın
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 29 gü
Sanatın da b. ku çıktı. İki tane kola şişesini bir sergiye koyup millete sanat diye yutturanlara ve onu yatanlara göre bu da sanat. Ama bana göre bu bildiğin vahşet bu bildiğin aymazlık bence
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- 29 gü
Evet bence sanat. İnsanlar her izlediği şeyi taklit edecek kadar slak olmasınlar. Hayal sınırlarını zorlayan bir çalışma. İlla vahşet içermesi gerekmiyor bu ülkede ben pokemonum deyip metrelerce yükseklikten atlayan kendini spiderman sanan denyolar da var. Bu filmlerin çizgi filmlrin suçu mu yoksa bu kişilerin eğitimsizliği sahipsizliği mi?
20 Yorumla - u29 gü
Bence hata...
Asktan belki de gozu kor olmus bir adamin duyarsizligi yadaaa, ki geregi yok; gundemde olmak icin yapilmis ufak bir hareket... burada kiz arkadasindan ziyade Uraz Kaygilaroglu'nun linc edilmesi ayri, bunu sanat (!) diye sergilemekse apayri tartisilacak mevzuular...
ya da hepsi kotu bir tesaduf.. Dahasi, Uraz'in gerekirse oyunculuktan vazgecerim demesi daha trajikomik bir durum. Nerden tutsan insanin elinde kaliyor 😒10 Yorumla Böyle sanat falan olmaz. Böyle şeyleri sanat dile sergilemekte nedir, nasıl izin veriliyor ve insanlar nasıl böyle bir şeye alet oluyor anlam veremiyorum.
20 YorumlaGündem konusunda 514 cevap paylaştı. Sanat dediğin böyle olur Ey Uraz Kaygılaroğlu
https://www.youtube.com/embed/AvTg-1j1T38Ayrıca bkz: #LongLiveGenocide
10 Yorumla- 29 gü
Sanat olabilir ama bu zamanda bunu paylaşmak hoş değil.
20 Yorumla - 29 gü
Hayır değil. İlk çıktığında da beğenmemiştim bunları şimdi linç yemiş iyi oldu
20 Yorumla Hayır sanatla yakında iligisi yok sanat değil insanları birşeye teşvik etmek
10 Yorumla- 29 gü
Bundan sanat olursa at seyinden gramafon ignesi olur
- buyuk ustat Erşan Kuneri10 Yorumla neden olmasın? sanatın standartlara uymak zorundadır değil
10 YorumlaRezillik tek kelimeyle.. demek ki bunun da kanında var..
20 YorumlaBöyle sanatın a. g. s
20 YorumlaŞey değil mi bu siyonizmin yeni ayağı satanizm
20 YorumlaHiç bir şekilde sanat değil.
10 Yorumla- 27 gü
Halowenimi kutluyor özenti insanlar
10 Yorumla - u29 gü
Hayır sanat falan değil.
10 Yorumla - 29 gü
Elbette hayır.
10 Yorumla - 29 gü
Değil tabıkı saçmalık
10 Yorumla Evet dostum sanat tabiki
10 YorumlaGündem konusunda 726 cevap paylaştı. sanatçı artığı demek daha iyi olur
00 Yorumla- 27 gü
Kaos resmen
10 Yorumla - 27 gü
Değil
10 Yorumla - 29 gü
Değil tabiki 🙄
10 Yorumla - 29 gü
Değil iğrenç
10 Yorumla - 29 gü
değil
10 Yorumla - 29 gü
Değil.