İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in katili Semih Çelik'in annesi " Birlikte intihar etmekten bahsediyorlardı. İkbal de daha önce intihara kalkıştı hastane kayıtları var." dedi. Kaynak : https://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/semih-celikin-annesinden-dikkat-ceken-ifade-hep-cizerdi-manken-gibi-kizlar-toprak-oldu-1067311?s=9.
Kişisel yorumum : Bir kişi kendisini daha önceden ölümle tehtid eden biri ile buluşmak istemez. Kız bence zaten oraya olacakları bilerek gitti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aslında konu oyle degil bilmiyorsunuz kımsenın hakkına gırmeyın basında bu Katil evde aysenuru parçalara ayırıyo sonra suralara gelip aysenurun telefonundan mesaj atıyo ne bilsin semih yoksa gider mi zaten bu kıza takıntılıymıs semıh psıkolojık olarak pesını bırakmıyormus dusunuyorum da bu kızın bağırışını hıc mı duymuyor kımse yardim etmiyor surlar dip kose bir yerde zaten
Annesi hastane kaydı var kız da intihara kalkıştı demiş.
Hastane kaydı var mı ona bakmak lazım.
Kızı tehdit etmıs olabilir benı ilgilendirmez kimin ne söylediği bir insan bu kadar canavar cani olmamalı atesi bol olsun
Nasıl bakacaksın ıstanbula mı gideceksin
Bırak böyle şeyleri ama kimseyi cok görmeyin yeter artık herkesin basına gelmeyeceği ne malum o kız suçsuz
İfadelerde doğru söyleyip söylemediği kontrol ediliyor zaten. Yayın yasağı kalktığında ortaya çıkar tüm ifadeler konuşmalar vs.
Aynen göreceğiz bakalım
Her neyse ne yinede yaptığı şey çok korkunç bir şey ilkbal isteyerek gittiyse de yinede semih suçlu anneside anne değil ki
Annesinin ne suçu var? Kadın çocuğu kaç kere hastaneye yatırmış.
Onun yerine semih ve Ayşe nuru aynı eve sokmasın çocuğun durumu belli yani ve semihin böyle olmasının temel sebebi de ailesi çocuk ilkbale senin gözlerini çıkarmak istiyorum demiş normal değil yani ve hala biriyle yan yana bırakıyorlar
Allah hepsinin b*lasını versin amin
Kızların da mı?
Hayır k*til semih ve annesi için dedim bunu
Kızın annesinin ifadesi de örtüşüyor ama bu söylenenlerle. Buna ne diyeceksin?
Kız daha önceden intihara kalkışmış hastane raporları varmış. Öyle bir şey olmasa , daha önce kendisini öldüreceğini söylemiş biriyle neden buluşmaya gitsin?
Semih’in annesi demedi mi hala buluştuklarını demek ya kız duygusal olarak ona bağlıydı ya da tehdit ediliyordu zaten bu ruh hastalarından her şey beklenir
Tamam işte. Kızın annesi semihin babasını arayıp " senin oğlun benim kızımın beynini yakmış. Birlikte intihar edeceklermiş" demiş. Yani kız oraya kendi isteğiyle gitmiş olabilir. Satanistlermiş zaten sürekli intihar etmekten "kurban edilmekten" bahsediyorlarmış. Yani Semih normal değil tamam ama kızlar da çok normal değilmiş.
Kızlar genelde saf ve duyusal olur hele o yaşlarda ondan onlarda suç araman saçma
Suç veya suçlu aramıyorum. Sadece garip yani 1 sene önce öldüreceğini söylemiş biriyle buluşmaya gitmesi. Beraberlerken sürekli intihardan kurban edilmekten bahsetmeleri. Yaşıyorken 2sinin de intihar girişiminde bulunmuş olmaları. Bu olayın kızın iradesi dışında gerçekleşmiş olma ihtimalini azaltıyor.
Öyle Evlat yetiştirme de kedisi de suçlu