Neden sura gittiği hakkında 3 tahminim var:
1-Kendisi de satanistti ve kendini kurban etti.
2-Semihten hala hoşlanıyordu.
3-Madde bağımlısıydı ve Semih ona madde veriyordu.
Sizin aklınıza gelen başka bir olasılık var mı?
Neden sura gittiği hakkında 3 tahminim var:
1-Kendisi de satanistti ve kendini kurban etti.
2-Semihten hala hoşlanıyordu.
3-Madde bağımlısıydı ve Semih ona madde veriyordu.
Sizin aklınıza gelen başka bir olasılık var mı?
o cinayette çok büyük sırlar var bence açıkçası gazetecinin sözde emniyetten aldığı bilgilere güvenmiyorum semihin konuştuğu videodakiyle adamın dediği şeyler birbirini tutmuyo ve ikbal görünüş olarak da gayet normal tatlı bi kız ne dicek sanki beni öldür kafamı kesip ailemin üstüne at mı o kadar saçma iddialar var ki inanılmaz bide semihin annesinin konuştuğu haberde annesi çok rahat konuşuyo sesi çok sakin sanki oğlu 2 kızı öldürüp intihar etmemiş gibi davranıyo tüm suçu ikbale atıyo bence semihin ailesi de baya sıkıntılı hatta o şerefsiz o yüzden psikopata bağlamış olabilir bilemiyorum
Ailesi liseye kadar normaldi sonra mala bağladı diyor.
birdenbire bu kadar psikopatlaşması için büyük bişey olması gerek ya aileden ya da birileri beynini yıkadı dc ortamlarında görüyoruz az çok insan eti nasıl kesilir diye video paylaşıyp adamlar
Kendi kendine olma ihtimali de var. Zaten okuduğu kitaplardan anlaşılıyor psikopat olduğu.
Cevap
1Cevap
o kadar beyinsizsiniz ki hiçbirinizin kendi iradesi, kendi fikri, kendi mantığı yok, biri çıkıp dünya düz dese ona inanacak birer koyunsunuz hepiniz.
Yav ne alaka hanımefendi ne alaka? Sizce niye gitti o k8z?
ikbal’e ilknur diyen ayşenur’a öznür diyen, adını dahi bilmediği insanlar hakkında konuşan, o insanlara iftira atan gazeteci görünümlü bir etkileşim köpeğine inanmaya devam edin siz. bir de emniyetten aldığım bilgilere göre demesi yok mu, ulan hangi allahın emniyeti basit bir gazeteciye bilgi verir? az aklınızı kullanın, tabi varsa.
Tamam ben zaten ona inanmıyorum ama neden gitti başka açıklaması yok. Ya kız satanistti ya madde bağımlısıydı ya da hoşlanıyordu. Sence 4. Bir olasılık var mı?
bu inanmadığın halinse, inandığın halini merak ettim açıkçası? bak kardeşim birincisi bu kız 1 yıldır bu psikopattan kurtulmaya çalışıyordu, okulunu bile değiştirdi, o psikopatın çektiği videoda da “kalbini çıkartmak, gözlerini oymak… bunları biliyorsun zaten.” “artık korkmanı gerektirecek bir durum olmayacak, bu tamamen bitti.” gibi ifadeler kullanıyor. baya hoşlanıyormuş değil mi?
Yav konuyu dağıtma ikbal niye gitti onu anlat.
lan arkadaşını kurtarmak için gitti, ulan allah hepinizin belasını versin. öbür tarafta o kızlar yakanıza yapışacak
Kanıt at kanıt. Link at.
gazeteci var ya kanıt? 😃
Ben de bir şey bilmiyorum herkes her ağızdan bir şey diyor.
daha fazla yazma lütfen senin gibi bir allahsıza fazla bile dayandım. gerisini öbür tarafta yakanıza yapışacak olan o iki masum kıza bırakıyorum.
Öbür taraf mı? İslama inanmayın hayatın bir anlamı yok.
zaten senin gibi biri ancak dinsiz olabilirdi, allah korkunuz yok ki böyle rahat rahat konuşuyorsunuz. ayrıca görüşünüz inanın umurumda değil ama “islama inanmayın” gibi bir saygısızlıkta bulunamazsınız. sizin görüşünüze saygı duyulduğu gibi, karşılık olarak bizim görüşümüze saygı duymak zorundasınız. dediğim gibi daha da yazmayın.
Çokkk haklısın
Bugün de inancım yüzünden hakaret yedim çok eziliyorum😞😞😞
nerde hakaret etmişim? aksine saygı duyduğumu söylemişim. kapasitenizi daha da çok belli etmeyin.
Kızı bayıltıp mi yoksa canlı mi öldürdü şerefsiz sizce? İki kızında seslerinin duyulmamasini anlayamiyorum
@Mhmtaydn4125 dimi ya benimde 1.5 aydır kafamda soru işaretleri bitmiyor yani kızı kolundan sürükleyip götürmüş hiçkimsedemi farkına varmamış fatihte onca insandan tek bi müslümandamı şüphe etmemiş dememiş gençler hayırdır bir sıkıntı mı var diye ikbal hiçmi yardım edin imdat diye bağırmamış koskoca şehirde çığlığını duyan biridemi dememiş bırak kızı diye yukarda birşeyler olduğunun farkındaymış herkes tek bi Allah’ın kuludamı dur ben bi sura çıkayım dememiş ya da birlikten kuvvet doğar ya hani bikaç insan gidip
Semihi zaptedebilirlerdi ölmezdi en azından tutarlardı kendisini atmasını engellerlerdi itiraf edebilirdi herşeyi ve Semih izlediğim bi videoda çok alçak bi tepeye düşüyodu yukarda işlemiş cnayeti ikbalin sesinin çıkmaması ve hiçkimsenin duymaması imkansız
Ne olursa olsun hiç bir insan kafası, bacakları, kolu, dili, boynu k*silmesini,
hiç bir anne de evladının kopuk kafasını görmeyi hak etmez.
Bir pedofili ya da bir tecavüzcü için de aynı cümleleri kurabilir misin? Daha incelleri asıp kesiyorsunuz
Senin İkbal hakkındaki iddalarında pedofili veya tecavüzcü olduğu geçmiyor ki.
Madde bağımlısı, satanist, semihi seven olması da çok iyi şeyler değil.
Doğruluk oranı %100 mü pardon?
Belirsiz ama ben bunların olası olduğuna inanıyorum. 19 çocuk değil tehtidle geleceğine inanmıyorum.
İkbale intihar edeceğini söyleyip de surlara çağırmak, Ayşenuru öldürdükten sonra telefonunu alıp İkbali çağırmak gibi daha bir çok olasılık var. Sadece tek taraflı bakarak iki kızı parçalayarak öldüren caniyi savunmayı bırak bence.
Caniyi savunmuyorum ama ne olduğu belirsiz ve kafama yatan olasılığı savunmam da yanlış değil bence.
onu bunu gec ben facede videoya denk geldim. basini atmis yaya yoluna. kendide bk kabagi gibi atti kendini yapisti.
Nerden izleyebilirim
Buluşma yerleri herzaman orasiymis zaten ve oraya gidenler ne için olduğu malum
Ne için napılıyo genelde orada
@Bilnmez_yy madde almışlardır ama semihe çıkmadı diyorlar sadece antidepresan çıkmış o gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?