Özgür Özel: Gündem değiştirmek için manipülasyon yapıyorlar
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Kurul'daki kapalı oturumda bilmedikleri hiçbir şeyin söylenmediğini belirterek, "Bugün bilmediğimiz bir şey olsaydı susacak, ne destek varsa verecektik" dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Özgür özel ne yapıyor peki? Sanki farklı bir şey yapıyor. Siyasetçiler danışıklı dövüşüklü iş yaparlar. Bana kalırsa öyle yani çok saçma zaten parti tutmak bir partiyi desteklemek bile saçmadır. Milletvekilleri siyasetçiler sefa sürerken ben neden başkasıyla siyaset tartışayım nefesimi tüketeyim. Hakkımı elbette aramak isterim ama bu bir partiyi destekleyerek değil objektif fikirler sunarak olur
Anlıyorum da sorunun konusu bu değil.
Tabi ki siyasetçiler sadece işlerine gelen gerçeklerden bahseder, gelmeyenlerde ise susar veya inkar ederler. Fakat siyaset halkın yaşamına doğrudan etki ettiği için sıradan insanlar uyanık olup, sapla samanı, gerçekle algıyı ayirtedebilmesi gerekir.
Böyle bir tehdit olduğu aşikär lakin, siyaset içim her tehdit bir kaldıraçtır.
ABD, AB kaynaklı bir tehdit uzun süredir var ama burada önemli detay ne kadar yakın bir tehditle karşı, karşıya olunduğu ve bunun gerçek delilleri.
Küresel anlamda zaman batı çetesinin aleyhine işliyor. Türkiye, Rusya, Çin.. vs gibi devletler batıya karşı olası savaşlara hazırlanıyorlar. Ekonomisi ve silah sanayisi gelişen bir Türkiye 15-20 yıl sonra bütün batıya karşı çok ciddi bir güce sahip olacaktır.
GiZledikleri silahlarla gerçekten biyük tehdit ama bir nüklee tehdit değil ve olmadıkça onlar sorun etmezler. Çünkü gün gelecek bize söylenen o "küresel kirlilikle mücadele" yalanına gerek kalmayacak ve onlar ardı ardına nükleğer silahlar kullanacaklar! İşte o zaman "demokrasi" denen yalanı çırılçıplak ve buz gibi göreceğiz.
Evet, bir anlık deliliğe bakar nükleer savaş.
Bunu hep yapıyorlar farklı şekillerde