Başlatılacak Türkiye - İsrail savaşını destekliyorum. Filistin kurtarılmalıdır.
Savaşa karşıyım, Filistinliler ölmeye devam etsin, Filistin haritadan silinsin.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İsrail'in bir sonraki hedefi Türkiye, bir sonraki hedefi Anadolu toprakları. Fırat ve Dicle Nehirleri arasını "vadedilmiş topraklar" diyerek almaya çalışıyorlar. İsrail'in acilen durdurulması gerekiyor. Hem Gazze'de soykırım yapıyor, hem de bir sonraki hedefine Türkiye'yi koyuyor. Geçenlerde Türkiye-Suriye sınırının 43 km ötesini vurdu. Lübnan'a ve Yemen'e saldırılar düzenliyor. Zaten Suudi Arabistan ve Mısır, İsrail kuklası yöneticiler tarafından yönetiliyor. İsrailliler, Kıbrıs'tan ve ülkemizden dönümlerce toprak satın alıyorlar. Yabancılara toprak satışı acilen yasaklanmalı. Durum çok vahim, çok tehlikeli. Ülkemizin güneydoğusunu, Kayseri'ye kadar olan topraklarımızı ele geçirmek istiyorlar. Eğer İsrail şimdi durdurulmazsa adım adım ilerlemeye devam edecek. Yılanın başını küçükken ezmek gerekiyor. Allah fırsat vermesin.
La nereye giriyor. Ğlkenin yarısı açlık sınırında yaşıyor, milletin gotünde ayı bağırıyor.
Yemen daha ilk günden İsrail'e füze sallıyor, gemilere geçit vermiyor. Bunların yandaşlarının gemileri de "bizde israille alakalı bir şey yok" deyip, İsrail limanında alıyorlar soluğu.
İslamcıların hiç bi dediğine inanmayın.
Bop. nelere kadir önce sayın başkan uleknin ekonomisini düzeltsin halkı cergiler ile ezmekten vaz geçsin Türk lirasını pul. ol. aktan. kurtarsin sonra. dusunsun İsrail'i orayı burayi.
İç politikaya oynuyor. mahalli seçimleri kaybetmesinin en büyük nedeni filistin'di.
Cevap
6Cevap
düne kadar iş yapıyordu bugün mu kötü oldu, şunun Orta Doğu liderlik hevesi başımıza büyük dertler açmadan bitseydi iyiydi
Ülkede tarihte görülmemis bir ekonomik kriz var, 10 Milyondan fazla kacak ve mülteci var, egitim ve adalet yerlerde sürünüyor.
Bizimkisi gündem degistirip kendi cahil secmenini costurmak icin Türkiyenin irtibatini yerle bir ediyor.
Biktim artik kendimi tekrarlamaktan ama 1950'de cok partili sisteme gecir cok ama cok büyük bir yanlisti.
Nereye giriyorsun? Amerika'yı görmezden gelerek. O kadar eyleme dökülecek kadar kolay işler değil. Türkiye biter öyle bir duruma girerse ve hatta 3. Dünya savaşı fitilini başlatmış olur.
Tayyibi artık dinlemiyorum.😒
Yunanistan için de aynısını söylemişti
Filistin'den sonra sıra bizde zaten.
Öyle bir sey yok. 20 yasinda girmisin artik, kendini gelistir butür cahil cuhala sacmaliklari birak.
@CerdarKaya sizi bana sayıyla mı gönderiyolar ya?
Sanane kardeşim inandığım şeyden? Saçmalık değil bence gerçek bu. Sen kim olarak bana geliştir kendini diyosun nedir yani?
Evet kardesim, Israilin denizin öte tarafindan gelecek, gelirken tüm ülkeleri üstüne Türkiyeyi isgal edecek. Onlar yarim dünyayi isgal ederkende Millet izleyecek. Israilin bunu yapacak askeri gücüde var sanki...
Kendini gelistir bacim, inandigin söyledigin seyler sacmaliktan ibaret ve kendini rezil ediyorsun sadece. Cok acayip cahil konusuyorsun.
@CerdarKaya söylediğim tek bişey var kendini rezil eden sensin bence. İsrail'in gücünün olmadığını söylemen abes. Askeri gücü yokmuş YOKMUŞ
AYNEN ABİ İŞİNE BAK
Önce kendi oğullarını yollarsa kabul
Tek başımıza girme ihtimalimiz mantık dışı
dogu turkistanada gitse keske
Boh girer oraya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?