Merhabalar,
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, mezardaki kemiklerin Cem Garipoğlu'na ait olduğunu açıkladı. Peki sizce toplumun güvenini kazanmak için kritik vakalarda şeffaflık ne kadar sağlanabiliyor?

Merhabalar,
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, mezardaki kemiklerin Cem Garipoğlu'na ait olduğunu açıkladı. Peki sizce toplumun güvenini kazanmak için kritik vakalarda şeffaflık ne kadar sağlanabiliyor?

Benim ölmediğine dair şüphelerim vardı. Çıkan yeni raporun doğru olduğunu düşünüyorum.
Garipoğlu ailesi sandığınız kadar zengin değil. ''Her şeyi yapabilecek güçteler'' algısını medya yarattı. Şişirdikçe şişirdiler.
Muazzam bir sistem oluşturacaksın. Gardiyanı, hapishane müdürünü, hapishane askerini ve hatta şahit olan mahkumu, doktorları, adli tıp uzmanlarını, polisleri, dedektifleri satın alacaksın, bu sisteme dahil edeceksin. Cem'i kaçırıp götüreceksin, ardından öldü süsü vereceksin, sonra raporu değiştireceksin, olayları kapatacaksın.
Arkadaşlar yapmayın tanrı aşkına. Bu ülkede satın alınamayacak insanlar yok mu sanıyorsunuz? Şerefiyle, namusuyla çalışan görevliler vardır elbette. Tamam bir yozlaşma durumu söz konusu ama bu denli büyük ve gelişmiş olabileceğine inanmıyorum.
Bence siz teori üretmeye son verin. Bu raporu kabul edin ve bu dava da kapansın gitsin.
Savcılık açıklama yapmış, TR insanı komplo teorilerini ne kadar seviyor , bilmeden sallamak, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak. Yorumlara baktım da çok cahil var.
Başka ne bekliyordunuz ki. Kaçan kaçmış giden gitmiş. Hepsi önceden planlanmış. Bu saatten sonra hala adalet bekleyenin aklına şaşarım. Bu ülkede adalet mi kalmış
Kemikler Garipoğlu'na ait diyor okuyor musun?
@Chıld_Of_GOD başkan. Biraz aklını kullan. Adamlar 10 sene önce kimliksiz bşr cesede crm garipoğlu raporu vermişlerdi. Şimdş bunlar mal mı s*lak mı, enayi mi. Daha önce veridklerş raporun tersini verip memuriyetten olsunlar, meslekten men edilsinler, üstüne tüm ülkeye rezil olup hapse girip münevverin ailesine tazminat ödemek zorunda kalsınlar... Cemin kanı zaten 10 gün önceden alındı her şey ayarlandı. Bu ülkede paranın çözemeyeceği şey yoktur. Cem garipoğlu şu an başka kimlikle türkiyeye de girip çıkıyor. Zaten kutup bölgeleri, kuru çöller, mumyalanmış cesetler vs hariç 10 yıl boyunca toprak altında kalan bir cesette DNA bulunmaz hepsi parçalanır.
Binlerce yıl sonra bile kemikten alınan DNA sonuç verir pozitif olarak. Gelelim senin görüşüne. Madem sahte rapor çıkacak neden açılıyor mezar? Bence akıl burada kullanmak gerekiyor
@Chıld_Of_GOD
DNA ennkolay bozulan moleküllerden birisidir. Ancak ve ancak kutup soğuğu, kuru çöl iklimleri, mumyalama vs gibi istisnai durumlar hariç DNA sağlam kalamaz. Kolayca parçalanır haa gelelim düşünce yapına
dostum sen İsrail'de yaşadığın için herşeyi kuralına göre düşünüyorsun. Burası türkiye. Şeytanı bile depresyona sokan kendisini ezik hissetmesine neden olan yer.
Bizzat israilin adamının israile sövüp sayarak 22 senedir ülkeyi yönettiği yer.
Mezar açıldı çünkü milletin susturulması gerekiyordu ve susturuldu. Zaten çıkacak rapor belliydi.
Mesela sinan ateş cinayeti. Bizzat öldğrten devlet Bahçeli ama kşmse ondan bilmeyecek. Ne oldu kim hatırlıyor artık sşnan ateşi?
Bundan sonra artık münevverin ailesi ne derse desin kimse önemsemeyecek kamu oyu aldırmayacak. Bundan sonra cem elini kolunu sallaya sallaya istediği gibi gezecek ama cem kesinlikle ölmüş olacak.
Bir israil ya da avrupa ya da uzak doğu vatandaşının burada dönen alavereleri aklı almaz burada şeytana bile pabucu ters giydirilir
Ee o zaman, kolay gelsin size.
@Chıld_Of_GOD kolaysa başına gelsin. Buyur gel sıradan vatandaş olarak sen yaşa şu ülkede. Göz göze göre çobanlarıyla kasaba koşan , bizi de yanlarında sürükleyen bu koyun sürüsüne bakalım kaç gün dayanabileceksin. Kaç gün akıl sağlığını
koruyabileceksin. Cidden yaşadığın ülkede sistemin bozulması kadar kahredici bir şey daha olamaz. Adaletten eğitimden ekonomiden bahsetmiyorum bile. Bu ülkeyi çok ileriye taşıyabilecek hatta dünyaya ve insanlığa ve de doğaya büyük katkı sağlayabilecek nicesini aşağı çeker oldu sistem. Ayaklar baş, başlar ayak oldu.
Kanser hücresi gibi çoğalan eğitimsiz cahil bencil ülkesine çevresine doğaya topluma zarar veren hayvan sürüleriyle doldu ülke. Ben doğaya zarar vermesin diye çöplerimi bile ayrı ayrı biriktirip geri dönüşüme gitmesini sağlarken, ortalık keyfi için orman yakan denizlere ve çevreye her türlü atığını çöpünü atan yaratıklarla doldu ülke. Atatürkün kurduğu ülke nerdeeee şimdiki ülke nerede. Binlerce yıllık türk tarihinin kars lekesiyiz resmen.
Tanrı yardımcınız olsun. Atatürk'ün güzel bir sözü var sevdiğim. Dahili ve harici düşmanların olacaktır diyordu. Çözüm de damarlarindaki kanda gizli
Cevap
7Cevap
Ben toplumun bir ferdiyim. Bana güven kazandırmıyor. Aksine alın size bunu sunuyoruz buna inanacaksınız mesajı alıyorum ben.
Toplum herşeye inanıyor güven kimsenin umurunda değil bence insanlar kendisinden başkasını düşünmüyor.
Yıllar önce neden bu şeffaflık gösterilmedi şüpheli.
adalete güveni kalmamış bir toplum olarak hiçbir Resmi evraka da kişiyede güvenmiyoruz
Parası olanın güçlü olduğu lafı geçtiği bir dönemdeyiz güven onlardan yana
Parası olanın Dünyası burası. Cem'in öldüğüne inanan tek kişi bulamazsınız yaşadığı çok açık.
Karabulut ailesine saygimdan herhangi bir yorumda bulunmak istemiyorum. :(
boşa gündem işgali bu herif
yalan dolan
parası olan işi yürütüyor
Adamı boşa çıkarttık mezardan
Buna inanan var mı cidden soruyorum
Buna inanan varsa elimde satılık köprü var
Hadi inandık hadi.
Hiç samimi gelmiyor
Kasten sağlanmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?