Yeterince dürüst olduğunu düşünüyor musun mesela? Dürüstlükten neler kaybettin ya da kazandın? Gerçekten her zaman dürüst olmak mı gerekir? Aklımda yine deli sorular. Ben dürüstlüğümden hep kaybettiğimi düşünüyorum ama galiba dürüstlüğümden kaybettiklerim, dürüst olmamama değecek şeyler değildi, bilmiyorum. Korkuyorum, yakında dürüstlüğümü de kaybedeceğim. Belki de kaybettim onu da bilmiyorum. Tek bildiğim hiç ama hiç kimse dürüstlüğü hak etmiyor. Soydum tüm kabuklarmı. Dürüst olacak kadar cesaretli misin?
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
bende her zaman için dürüstüm dürsütlük tabi ki de kazandırır ama kaybettirir de ama bize değil yani mesela birine gerçekleri söylemek konu kırabilir bu yüzden de size karşı tavır alır ama yine de ben vaz geçmem gerçekleri söylemekten
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dürüstlük kısa vadede kaybettirir gibi ama uzun vadede her zaman kazandırır yeter ki bu arada dürüstlüğümuzu kaybetmeyelim.
Dürüstlük kaybettirir gibi gözükse de kazandırır. Dürüst olduğum için zamanında yönetim kurulundaki görevimden alınmıştım ama böylede mutluyum. Korkmayın dürüst olmak çok güzel bir şey.