Bütün alçakların alçakça saldırmaktan çekinmediği alçaklar ordusu
Masum çocuk katili köpek sürüsü
Devam ettir.
Masum çocuk katili köpek sürüsü
Devam ettir.
Dünyanın en ş**erefsiz, en pislik ordusu, bebek k**atilleri, bunlara köpek demek köpeklere hakaret olur, bunlar domuz sürüsü, dünyanın en l*eş ordusu, cehennem odunları, lanetli kavmin artıkları, Lut kavminin torunları İsrailoğullarının ordusu, Allah bile bunları lanetlemiş, dünya üzerindeki bütün hakaretler bile bunlara az gelir, bu lağım ordusuna karşı soykırım yapmak lazım, korkaklar, güçleri anca sivillere yetiyor, korkudan bebek bezi bağlıyorlar, korkudan kara harekâtı yapamıyorlar, ufacık bir böcekten bile korkuyorlar, tankların içinde saklanıyorlar, sonra da tankların içinde Hamas füzeleriyle kızartma oluyorlar, bu bahsettiğim alçak terör ordusu İsrail ordusudur, İsrail ordusu teröristtir, helakları yakındır, Allah yakında belalarını verecek, Kuran'da ve hadislerde İsrailoğullarının helakı bizlere müjdelenmiştir
Merak buyurmayın yakındır tüm dünyanın gözü önünde yok edilecekler
İnşallah
Israilin soykirimci oldugunu düsünmüyorum. Bebek katili gibi sözler ile teröre karsi mücadele eden bir ülke karalanmaya calisiyor.
Su bebekler ölüyor muhabetinin altinda bilerek yapilan duygu sömürüsü yattigini düsünüyorum. Gercek düsüncenin koyu Yahudi düsmanligidir bence.
Daha ne kadar kanıt olması gerekiyor acaba?
Kanitlar ortada da, görmek isteyene. Bebeklerin oldugu bir hastanede neden mesela Hamas teröristlerin barinmasina izin veriliyor?
Sivil kampinda, cocuklarin arasinda veliler neden Hamas teröristlerin barinmasina izin veriyorlar?
Bebegin yanindan Hamas roket firlatiyor, Israil geri vurunca Israil bebek öldürmüs oluyor.
Bebeklerin ölmesinin nedeni Filistinli sivil halkin Hamasa sahip cikip kendi aralarinda barindirmasidir. Sen kendi evinde PKKli tutarsan, devlet o PKKliyi sora vurunca teröristin yaninda sende ölürsün bebeklerinde ölür. burada suc devlette degil, o PKKliya sahip cikan sen olursun. Haa örnek vermek istedim sadece sana PKKlisin demiyorum.
Bizim AKPli hükümet Hamas teröristlerin tarafinda oldugu icin, Medya size en basta gercekleri aktarmiyor ve bu ülkede bu konuda medyada serbest bir tartisma yok.
Teröristin kaynağı aslı israil'dir. Hamas 100 yıldır yapılan o. rs. Çocukluğuna karşılık vermek için kurulmuş onurlu bir örgütttür. Öyleki bu İsrail'in ülkesinde bile yok bu onur şeref.
Pkk dan örnek vermişken dün sur ve hendek olaylarında bile böyle olayların binde biri yaşanmadı. Bide gelmişsin bana verdiğin örneğe bak. Bu kadar halk tv izleme aslanım beyin kalmaz sonra sende
Bu güncel olaylar senin "onurlu" örgütünün 24 saat icinde 1400 sivili öldürmesi ile basladi. Bir cok yasli kadini bile sokakta sürükleyerek öldürdüler.
Gelmis bana teröristleri savunuyor. Kardesim acik acik sivil cocuk falan umursamiyorum benim kisi sadece yahudi düsmanligi desene sadece iste.
Herkes görmek istediğini görür. Kaç tane ceset gördün o olayda israilin kendi helikopteri ile kendi vatandaşlarını katlettiği videolarla belgeli. Mahkemelerin hepsi İsrail'i haksız buldu ama gel gör ki senin gibilete bi türlü ispatlayamadık ki öyle bir niyetimiz de yok.
Savaş kapıda dünya savaşı çıktığunda safını belli edersin artık
Evet, Israilin bombalamalarinda kendi vatandaslarida öldü. Nasil bir ortam oldugunu sen anla iste. Teröristler bildigin yerlesim yerlerinde saklaniyorlar, teröristi vururkan cevresinde 20 daha ucuyor.
burada suc Israil'de degil, teröristin önüne bebegi koyan filistin halkinda.
Anlama sorunun var galiba mahkemeler İsrail'i haksız buldu diyorum senin İslam'a olan düşmanlığın mantığını almış hocam. Gerçi hakikatlere gözlerini kapatanlara bişey anlatamazsın oda bi gerçek.
Bu yaptıklarından sonra İsrail'i haklı görmek için ya koyu bi yahudi olmak lazım ya da katı bi islam düşmanı
Cevap
1Cevap
İsrail'e edecek lafım yok. 57 islam ülkesine yazıklar olsun. Bu zulümde onlara cesaret veren biziz.
O ayrı bi boyut o ayrı bi onursuzluk.
Bunu yazınca Gazze kurtuluyor mu? İyi misiniz siz? Bu kadar aciz misiniz
Kurtaramıyoruz diye İsrail'e küfür edemeyecek miyiz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?