Merhabalar,
Bana göre, elektroşok ve biber gazı fiyatlarının fırlaması, artan güvenlik endişeleri ve talebin yükselmesiyle bağlantılı. Ayrıca, tedarik zincirindeki aksaklıklar ve maliyet artışları da bu durumu tetikliyor.

Merhabalar,
Bana göre, elektroşok ve biber gazı fiyatlarının fırlaması, artan güvenlik endişeleri ve talebin yükselmesiyle bağlantılı. Ayrıca, tedarik zincirindeki aksaklıklar ve maliyet artışları da bu durumu tetikliyor.

Hiç şaşırmadım cidden şaşırmadım. Yani ülkemiz bu konuda cidden çok kötü bir ülke. Fırsatçılık adı altında yapılan bu şey cidden ahlaksızlıktır başka da bir şey değildir. Biber gazı ve elektroşoku alacak olan kişi kadın. Kadınlar kendilerini erkekler gibi savunacak güce sahip değiller en azından bazıları. Ne kadar olmuş fiyatları isteyene ben hibe edeceğim alamayan varsa eğer.
Fırsatçılık, adilik, şerefsizlik.
Türkiye'nin geldiği noktaya bir de buradan bakın... Hiçbir şey söylemek gelmiyor içimden.
Güvende değiliz. Ben bıçak taşıyorum. Kusura bakma Emniyet Teşkilatı, polis gelene kadar ölmeye niyetim yok.
Ya Ben öyle ya da böyle kendimi bir şekilde savunabilirim ama kendini savunmaya ihtiyacı olanlara bu şekilde şerefsizce çıkar sağlamak Sadece bizim insanımıza yakışırdı
Biber gazı almayı düşünüyorum ama avm falan girerken sorun olur mu diye endişe ediyorum
kendimizi güvende hissetmiyoruz bu ürünlere zam yapılması da çok ahlaksızca
Cevap
9Cevap
Onları alamıyosan yapacagın tek şey, osmanlı zamanında savaş öncesi erkekler ellerini mermere vurarak güçlendirirlermiş ve savaşta tek tokatla adam öldürürlermiş biz kadınlarda bunu hergün düzenli yapmalıyız tek tokat ve nakavt 😂
sadece gece dışarı çıkarken güvende hissetmiyorum artık pek. gündüz olunca bana bir güven geliyor ama
Emektar muştam var rus bıçağı var meşe ağacından kas gevşeticim var fırsatçılara hiç gerek duymuyorum
1 senedr biber gazı taşıyorum zaten ve daha dün elektroşok cihazı sipariş verdm ama biri bişey yapacak olsa kullanmaya firsatm kalır mı hc bilmiyorum
Biber gazı kendi gözünü de yakmıyor mu sıkarken
Hani tersine gelip yanlış da sıkabilirsin gibi
Elektronik kullanmak daha mı mantıklı sence
Elektronik biber gazı mi var
Ben bir erkek olarak her an bir yerden bir şey çıkacak korkusu yaşıyorsam, Kadınlarımıza Allah sabır versin diyorum.
Bunda bile fırsatçılık anasını satıyım 1000 TL de olsa öyle güvende hissedeceksiniz alın kızlar
Savunma ve dövüş dersleri alması gerekiyor kadınların. Naiflik hayat kurtarmaz.
Trendyoldan elektroşok baktım 18 ürün çıktı şaka mı bu, alacağımız yer yok bile
Gerçekten yazıklar olsun ya bu kadar olur bu iğrenç milletten herşeyi gördük bunuda gördük aslında devlet kadınlara bunları istikak olarak artık ücretsiz dağıtması lazım diye düşünüyorum madem sokakların güvenliği sağlanamıyor
Meksika'ya döndü ülke.
Güne Amerika ülkelerine döndük
Klasik türkiye
herkes kendi gö.. tünü kollamanın derdinde artık
Güvende olmaya çalışıyoruz.
Guvende hissetmiyoruz
Ben erkegim ve guvende degilim.
Hayır
hissediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?