Ya anlamadım Atatürk'ün partisine neden düşmanlar neden oy vermiyorlar mantıksız
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
CHP Atatürk'ün partisi olmaktan, 1938 yılında birdaha geri dönmemek üzere çıktı.
şu an CHP'nin başındakileri görsen Aklın durur.
Ben Ak partili değilim, Ama CHP' ye Atatürk'ün partisi diyecek kadar mal ve cahilde değilim.
Hayır CHP atamın partisi
Hayatında kaç kere nutuk okudun? (Doğruyu söyle)
Okumadıysan, okudum deme sadece kendini rezil edersin, doğruyu söyle.
Sen yoksa şu, siyah mini eteğiyle Anıtkabir merdivenlerinde selfie çekilip abi Atatürk kızıyım ben ya diyenlerden misin?
Atatürk adi altında hertürlü işi çeviriyolar birde atatürkün kurana söylediği sözleriin etkiside büyük hani demiş ya gökten indi sanılan kitaplar bu ülkeye hükum veremez vermeyecektir işte bu söz nefretin sebebi
Başörtü yasağından korkuyorlar ayrıca bir nesli devletin kurucusu istiklal savaşı komutanına düşman ettiler iftiralar ile bu yüzden halkın %25 gibi bir kesimi Atatürke düşman
Hahahaha
Chp ye kim oy verir bilmem ama mevcut hükumetin marifetleri ortada boyle bir rezillik cumhuriyet tarihinde bir daha asla yaşanmaz:)
Çünkü beyinleri yıkanmış da ondan solculardan korktukları kadar şeytandan ve azrailden korkmuyorlar
Bu zamana kadar sürekli verdim ama en son seçimde ki aday balonundan sonra CHP ninde iktidar için çalıştığına inanıyorum artık
Milattan önce olan olayları unutmayıp, daha kötü olayları unuttukları için
CHP kazanırsa din yasaklanır falan sanıyorlar heralde
Geçmişte yaptılar diyorlar başörtüsünü yasakladılar ezanı Türkçe yaptı diyor bazıları Atatürk'ü sevmediği için oy vermiyorum diyor
Aman saçma sapan şeylere inanıp duruyorlar artık zaten CHP de olsa AKP de olsa aynı bok. Artık o Atatürk'ün partisi falan değil Atatürk nerdee şu an CHP'nin başında olanlar nerde. Tırnağı olamazlar Atatürk'ün.
CHP camilerimizi ahır yaptı çünkü. Ezanımızı Türkçe okutmaya çalıştı. Saçımıza örttüğümüz şeyle bile uğraştı. Niye verelim ki
Camileri ahır yapma kocaman bir yalan, Menderes başbakan olduğu zaman İstanbul'da 50 den fazla camii'yi yıktırmış bunu biliyor muydunuz
@kralkobrax21 Menderes hayranı olduğumu nereden çıkardın?
Chp düşmanlığını gördüm o yüzden dedim, chp camileri ahır yaptı yalanını yıllardır söylüyorsunuz ama sağ ve dindar bir parti olan demokrat parti 50 den fazla camii yıktırdı bunu dile getiriyorsunuz, akepeli Samsun belediyesi camii yıktı yerine avm yaptı bunu biliyor musun
@kralkobrax21 Sağ kesimden olan her insanı sevmiyorum merak etme. O yüzden beni gelip sağ kesimden insanların hatalarıyla vurmaya çalışma.
O zaman sağ iktidar ağzıyla konuşma
Sağ iktidarın yalanlarını sıralama, merak etme ben de chpli değilim
@kralkobrax21 Gezi parkında camilere içki şişesiyle girmiş zihniyet. Ne bekleyebilirim
O bile yalan haber ve sen hâlâ da inanıyorsun
Atatürk'ün partisi diye CHP ye oy vermek mi? Böyle bir mantık olabilir mi gözünüzü seveyim yapmayın. 7 yaşındaki çocuk aklı bu...
Atatürk bu ülkenin kurucusu tabi ki partisine oy verecem
Ahahahah 🤣🤣🤣 ya benim hocam gibisin.. Bu nasıl mantık. Evet ülkenin kurucusu ama mefta oldu. Partinin başındaki terör dahi olsa kurucusu Atatürk diye oy vermek gerçekten akıl işi değil... Hadi şu sebepten oy veriyorum desen eyvallah. Ama bu dediğin oy vermek için sebep değil, yapmayın lütfen...
Kula kulluk etmekten kurtarildilar diye bu düşmanlıkları
yani bnce din isleri klkar diye dinszlik cogalir diye dusnuyor olabilirler boyle saniyolar buyuk ihtimal?
sen niye akpye oy vermeye ikna olmuyorsun sen ol
beyni yıkandı hepsinin geri dönüşü olmaz
Atatürk mezarından kalksa akpye oy verir diye düşünüyorum chpye vereceğine 😂
+111