Neden her yıl daha da artıyor bu cinayetler şiddetler tecavüzler?

Neden her yıl daha da artıyor bu cinayetler şiddetler tecavüzler?

Çünkü erkek çocukları küçükken öyle yetiştiriliyor ki kadın bir obje ve sadece değersiz öylesine bir varlık gibi tanıtılıyor. Erkek çocukları da güçlerini sadece kadınlara karşı rahatça kullanabileceği algısıyla büyüyor ve ortaya böyle vahşetler çıkıyor. Eğitim şart ama çoğu eğitimsiz. Sonra da feminist diyorlar, evet feministim feministiz.
çünkü kimse çocuklarına şiddetin kötü bir şey olduğunu anlatmıyor. çocuklar. sevgisiz, ilgisiz hatta şımarık büyüyor. psikolojik sorunları oluyor ama kimse umursamıyor sonra bu gibi sorunlar ortaya çıkıyor. ayrıca düzgün bir ceza sistemimiz bile yok
Zor. Yaşamak hayatta kalmak. Yolda yürümek bile sıkıntı. Her kadın erkek. Dövüş sanatı öğrenmeli ve biber gazıyla gezmeli. Ülke kendini korumaktan başka seçenek sunmuyor
Ben artık dışarı çıkmıyorum uzun zamandır
Cevap
4Cevap
Çünkü ülkede b*k gibi adalet ve eğitim sistemi var ve cahil olan ve aynı zamanda birlik olamayan bir halka sahibiz
Yaşasın Gazze Yaşasın Filistin 🇵🇸🇵🇸
@hisarbeyli Filistinliler şu an ölüyor. Ne yaşaması?
Şimdi burada biri kadınların ölmesini desteklese zoruna gider ama masum Filistinlilerin ölmesine sevinecek kadar aşağılık olmuşsun
O kızların yerine keşke senin başına bir şey gelseydi
Ya kes araptapar
Yaa cidden çıkmamaniz daha iyi abi evinizde kalın hersey size gelsin
Her erkeğe kolayca inanan güvenen kız çok var çünkü
İstanbul sozlesmesinden çıktığın için
Gördün mü olayları
Takip ediyorum. Çok kötü, üzüldüm.
Görüntüleri gördün mü 😓🥺😢
Evet. Sansürsüz halini hem de
Bende hepsini gördüm. Gözümü kapattığımda gözümün önüne geliyor 😢😢😢yemek yiyince, oturunca her an aklıma geliyor hayat zehir oldu psikolojim çok bozuk. Unutmaya çalışıyorum. Aklıma geldikçe nefes almakta zorluk çekiyorum elim ayağım titriyor 😓😓
7 Ekim ve sonrasında bunların yüzlercesi yaşandı ve yaşanmakta burada
Gerçekten mi? Yahudi kızlarına mi oluyor?
7 Ekim'de
Erkeklerimize bilinç veremediğimizden.
Çünkü ebeveynlerinizi dinlemiyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?