Son 1 haftada yasanan olaylar eski Laik ve Kemalist Türkiye'de yasanmiyordu. Eskidende ekonomik krizler olurdu ama böyle sosyal yozlasma yoktu.
Ülkeyi 25 sene boyunca islamcilarin yönetmesi, her yere Imam Hatip acilmasi, okullarda sürekli dini propaganda verilmesi, TV'de sürekli dini programlarin verilmesi ile bu olaylarda patlama yasanmasi tesadüf mü?
Muhafazakarlasma ile bu olaylarin artmasi tesadüf
Olaylar tesadüf degil, Islamci yönetim ile beraber artti.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu ülke o darbeci dedikleri kemalist generaller varken daha namusluydu :)
Kemalistler ve namus mu? Çok zıt kavramlar
@antil 20 yıldır iktidarda kim var? Ortalık ne halde
Her haltı yiyen insanlar evet çok var ama siyasi görüş hayat görüşlerine bakacak olursak çoğu muhalefet seçmeni değil mi?
Bu arada konudan bağımsız hoş kızsın
@antil teşekkür ederim evet muhalefet seçmenide var ama bu toplumun bozulmasında en büyük sebep bunlar tamam akp ülkeyi geliştirdi savunma konusunda üretim konusunda güzel projeleri var ama ülkede adalet diye bir şey bırakmadılar yasaları çiğniyorlar ifade özgürlüğü yok demokrasi yok çok üzücü bir durum afganistan gibi olmamızı isteyen bir kesim var nasıl bir haldeyiz
Bilemiyorum ben sağcı biri olarak her ne kadar parti tutmasam da hükümetten yanayım o dediğin şeylerde gelişme gösterdikleri için. Muhalefet seçmeninin çoğunun dinle imanla alakası yok o yüzden onlar Akp yüzünden böyleyiz dinden soğuduk diye bahane ediyorlar
Dinsiz olan AKP olmadan da dinsiz olurdu bence
İslam problemli bi din, dinler komple problemli ve sapkın
Kemalist kafa da kötüydü ama konu Allah ile aldatmak olunca kimse eline su dökemez. Allah en zalim Allah'a iftira atandır demiyor boşuna
"Uydurduğu yalanı Allah'a dayandırandan daha zalim kim olabilir?" ( Hud - 18 )
Öyle bir sey yok. Kemalist Türkiye'de böyle bir sey yoktu.
Kötü dediğim zorbalık vardı
Evet zorbalık vardı mülsümanları her gün dövüyorduk ama bak şimdi dövmüyoruz mülsümanlar ülkeyi Afganistana çevirdi
Yaşasın CHP yaşasın Atatürk 🤘🏻
Siz zorba olduğunuz için adamlar sürekli iktidar oluyor zaten. Tepeden inme yöntemlerle bir fikri, ideolojiyi, düşünceyi susturamazsınız.
Madem sizin fikirleriniz daha iyi, mantıklı, güçlü ikna edin diğer insanları. Atatürk Cumhuriyeti ilan ediyor. Atatürkçüyüm diyenler demokrasinin sonuçlarına katlanmıyor
değil bunlar ellerinden gelse kılıçla gezip samuraylar gibi kelle de alır
İstatistikler ortada