@Hakan8675 peki biz barbariz avrupai irklar veya sevdigin rumlar barbar olmadiginin gostergesi nedir hatta yahudileri de seversin sen simdi barbarlik gostergelerin nelerdir? Mesela ingilizlerin 15bin turku kor etmesi barbarlik midir sence? Binlerce katliam sayabiliriz bi cok ulke aleyhine Bunlar onlari barbar yapmaz mi?
@Hakan8675 ben bir yörüğüm. Sence bu kadar kolay olabilir mi? Senin için yads diğerleri için? Ayağımın altından çekil ezik. Amip beyninle buradakilere de akıl vermeye kalkma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Görünürde bağımsız, ama gayri resmi olarak Türkiyeye bağlı özerk
Bağımsız bir ülke burası
Türk toprağıda ayrı bir ülke
Bagliligi yok taninmis bi ulke degil
@Hakan8675 guney ugrasiyor ama kuzeyi baglamak got ister
@Hakan8675 haha sen kibrislisin heralde
Nasil bi asimile olmaktir bu
Eoka’nın yaptıklarını unutmayın
@vforvv bunlar medeniyet diye aglarlar ancak sonunda baslarina gelince kurtarin bizi derler
Sorun yok biz size yine yardim ederiz turk turke muhtac
@Hakan8675 kendi irkini ne diye tanimliyorsun rum olarak mi?
@Hakan8675 peki biz barbariz avrupai irklar veya sevdigin rumlar barbar olmadiginin gostergesi nedir hatta yahudileri de seversin sen simdi barbarlik gostergelerin nelerdir?
Mesela ingilizlerin 15bin turku kor etmesi barbarlik midir sence? Binlerce katliam sayabiliriz bi cok ulke aleyhine
Bunlar onlari barbar yapmaz mi?
@Hakan8675 hmm senin irkin nedir tahmin ediliyor gibi de gene de netlestirelim
@Hakan8675 bir de bu Kıbrıs savaşı olurken söyle? Rumlar kimbrists soykırım yaparken... ermeniler mi bize ypsti biz mi ermenilere yaptık? Cahillll
@adeliaAdel rum degil turkte degil
@Hakan8675 ben bir yörüğüm. Sence bu kadar kolay olabilir mi? Senin için yads diğerleri için? Ayağımın altından çekil ezik. Amip beyninle buradakilere de akıl vermeye kalkma.
@Hakan8675 propagandani kendi profilinde yap
Türkiye'ye bağlı
bize bağlı
@Hakan8675 bizim iktidar satmazsa onlar gelip apamaz
Kendisi arada kalmış
Onların da cumhurbaşkanı var
türkiye
Bağımsız özerk