Gündem Türk sosyal medyası israilden cidden nefret ediyormuş sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Solcusu sağcısı, dincisi dinsizi, her türlü görüşten insanın israil konusundaki tutum ortaklığı hayret ettirdi beniBu kadar mi nefret ediyor musuz la biz Güncellemeler1 yıl Güncellsss Türk sosyal medyası israilden cidden nefret ediyormuş sizce? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yahu sorsan İsrail kim kimse bilmez insanlar iş olsun diye nefret ediyor yani etse nolcak sonuç sıfır 0 0 Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Türkiye'nin doğal düşmanı israil. Haklı bir nefret. Üstelik savaş suçu işliyorlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Anlamış değilim bu ülkeyi asla bir bütün olamiyoruz sosyal medya da yansıtıldığı gibi değil hiçbir şey Instagram kitlesi ayrı x kitlesi ayrı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İnsta kitledi yine iyi emin ol, çok aktif kullaniyorum sosyal medyayiX beterinde beteri ve orada buna rastlamam zaten hayret ettirdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstagram kitlesi de iyi değil x kitlesi de kalperi katran olmuş insanlarin atam mezarinda ters döndü Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Nefret etmemek için bir neden var mi? Savaşın bile bir ahlakı kuralı vardır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Edilmeyecek gibi mi insanlığı öldürdüler yavaş yavaş bize geliyorlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yahu sorsan İsrail kim kimse bilmez insanlar iş olsun diye nefret ediyor yani etse nolcak sonuç sıfır
Türkiye'nin doğal düşmanı israil. Haklı bir nefret. Üstelik savaş suçu işliyorlar
Anlamış değilim bu ülkeyi asla bir bütün olamiyoruz sosyal medya da yansıtıldığı gibi değil hiçbir şey Instagram kitlesi ayrı x kitlesi ayrı
İnsta kitledi yine iyi emin ol, çok aktif kullaniyorum sosyal medyayi
X beterinde beteri ve orada buna rastlamam zaten hayret ettirdi
İstagram kitlesi de iyi değil x kitlesi de kalperi katran olmuş insanlarin atam mezarinda ters döndü
Nefret etmemek için bir neden var mi? Savaşın bile bir ahlakı kuralı vardır
Edilmeyecek gibi mi insanlığı öldürdüler yavaş yavaş bize geliyorlar
Savaşa canilik kattıkları için sevmiyoruz