Bugün günlerden “dünya kahve günü” acaba kiminle bu özel günü kahvenle eşlik ederek kutlarsın?
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Bugün günlerden “dünya kahve günü” acaba kiminle bu özel günü kahvenle eşlik ederek kutlarsın?
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Dünya Kahve Günü’nü kutlamak için en ideal eşlikçi tabii ki yakın bir arkadaş ya da sevdiğin biri olurdu. Kahve sohbetleri, derin muhabbetler ve gülüşmeler için harika bir zemin sunar. Özellikle kahve tutkunuz varsa, farklı türleri denemek ve kahve hakkında konuşmak keyifli olabilir.
Muhabbet kuşumla tabii kiiii
Ayaklarını fincanımın üstüne koyacak ve o kahveyle konuşacak diğer türlüsü kabul edilemez 😅😅 he bir de bazen ayakları da kahve oluyor ama olsun 😍
:))))
Cevap
4Cevap
Aha ah sevdigim biri benden kahve bekledi o gün kahvesini alamadım gadası 🙃
Kötü olmuş üzüldüm 🥹
@HeartofFire gel seninle bu günü kutlayalım 😂
Olur kutlayalım canım benim özellikle sahilde bira içtiğimiz günden sonra bence de kahve daha iyi bir seçim olacak senin için ahahah 😂🖤
Kahve diyoz millet biradan bahsediyor 😀 bidahakine kimle alkol içmek isterdiniz diye soru açayım 😀
Kendisiyle aramızda olan bir durum buluştuk ve sahilde bira içtik, kendisinin alkolle pek arası olmadığı için de esprisini yaptım :D Sor sor geliriz
@HeartofFire alkolü bırakmayı düşünmüyon mu?
Hayır düşünmüyorum.
@HeartofFire üzüldüm 🥹
Üzülecek bişey yok ben gayet memnunum alışkanlıklarımdan.. Kendimi biliyorum.
@HeartofFire iyi bişey diyemem senin için bırakmanı isterdim
@HeartofFire bence kahve benim için daha iyi malum yılbaşı vukuatımdan sonra tövbeliyim artık 😂
Benim açımdan sorun yok. Hayatta alkolden çok daha zararlı şeyler var, güzel düşüncen için teşekkürler yine de.
ahaha :D kahve iyidir yavrum aynen
Yılbaşında içtiniz yani hee
Hayır biz yılbaşında buluşmadık, başka bir tarihte yemek yedik ve sonrasında sahilde bira içelim dedik. O sonrasında yılbaşında başka bir ortamda içti.
@HeartofFire anladım afiyet olsun
Teşekkürler..
Tabiki En iyi dostum dertdasım , ruh ikizim @fesfs ile içmek isterdim onunla bu kahvenin tadı bambaşka olurdu ❤️🥰🌺
Afiyetler olsun✨
@siirden-bikmis-sair teşekkür ederim 🙏🌺
Arkadaşlarımla kahve komasına girdik bugün okulda..😅
Afiyet olsun:))
Şimdi yalnız içiyorum daha sonra güzel bir hanım eşlik edebilir
Kim bu şanslı izleyicimiz 🙄
Kjsjsj çay eşliğinde kahve günü kutlayacak benim kadar çatlak biri varsa onunla olsun
Çatlak
Elin nasıl oldu
Kendimle içtim. 😌
Afiyet olsun
Teşekkürler 🌸
Kendi kendime kutlasam olmuyor mu 🙃🙃😋☕️
Kutlayabilirsin tabi 😙
Peki kahve sonrasi kutlamalara birayla devam. etsem.🤪🍺🍺🍺
Kahvenin üstüne bira gidiyor mu 😃
Daha yeni spor salonuna gittin üstüne bira mı içccenn🥹
Belki biraz pis bogazimdir olamaz mi 😝
Gel beraber kahve içelim 💋